Jump to content

vwdoc

Members
  • Posts

    57
  • Joined

  • Last visited

About vwdoc

Other Info

  • Car Type
    Polo 9N3

vwdoc's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. 6946150016 βαγγελης κατι μπορει να βρεις απο ολα
  2. vwdoc

    Aa

    μπορεις να το πας σε αντ/πεια για να σου κανουν ελεγχο readness code αν δεν βρεις τιποτα και φαινεται η αποδοση καταλυτων εκει γιατι με τον αναλυτη δεν νομιζω να δεις και πολλα
  3. οτι και να βαλεις δεν νομιζω να αντεξει πιο πολυ απο τα εργοστασιακα ουτε απο σφιχτηρες ουτε απο υλικο 12 χρονια τα ειχες πανω για σκεψου!! καλα δεν ειναι?
  4. στο ρελαντι ενοουσα τι κανει η θερμοκρασια πανω απο 90 δεν εχει παει ποτε? μαλλον θερμοστατη δειχνουν βαση απο αυτα που μας περιγραφεις εκτος και αν εχεις χαλασμενο οργανο αλλα χρειαζονται και καποιοι ελεγχοι ακομα για σιγουρια!
  5. καλα σου ειπαν αλλαξε την και δεν θα εχεις προβλημα θα τελειωσουν τα βασανα σου!
  6. ναι και χωρις επεκταση υπαρχει η καλυψη των 5 χρονων οι εγγυησεις καλης θελησης ισχυουν και δινονται απο το εργοστασιο σε αντιθεση με την επεκταση οπου δινεται απο τον εδω εισαγωγεα σε συνεργασια με μια ασφαλιστικη εταιρια η καλυψη 5 χρονων ισχυει για τους πολλαπλασιαστες ολων των vwmexri kai 1000000km
  7. καλημερα φιλε μηπως κατι μας λες αναποδα? μηπως σε κατηφορα πεφτει και στο ισιωμα ανεβαινει? στο ρελαντι τι κανει ? οι ανεμιστηρες δουλευουν?
  8. σου εκοψε και αποδοση? γιατι αν ναι σε βλεπω για καμια τουρμπινα!
  9. vwdoc

    Golf 1979

    για δοκιμασε 2751024620 κυριος δημητρης και 2751022364 κυριος χρηστος η ανδρεας δεν ξερεις καμια φορα
  10. επρεπε να ηταν γυρω στα 13.5 με 14v
  11. vwdoc

    Check Engine

    αυτο φταιει να μην το ξαναπας στην κρητη "χωρις να το ρωτησεις"
  12. vwdoc

    Check Engine

    καλημερα , η εγγυηση οταν ισχυει πχ.5 χρονια (απο την ημ.1ης αδειας)σημαινει οτι εφ οσων καιγεται ο πολλαπλασιαστης πχ η κατι αλλο... επι πεντε χρονια μπορεις να αλλαζεις καθε μερα πολλαπλασιαστες ισχυει δηλαδη για οσες φορες χρειαστει(εκτος και αν το αυτοκινητο σου ειναι εκτος 5ετιας οποτε πας στα 2 χρονια για το αντ/κο οπου ισχυει το ιδιο δηλαδη οσες φορες χρειαστει να αλλαχτει το συγκεκριμενο αντ/κο που πληρωσες μεχρι να κλεισει 2 χρονια τωρα για το φιλτροκουτι δεν τους εχω τους κατασκευαστες για μ@λ@κες σιγουρα ειναι ενας λογος οι θερμοκρασιες αλλα δεν θα λυθει το θεμα ετσι ...και το οτι καιγονται οι πολλαπλασιαστες ειναι λιγο στο προγραμμα(ελα λιγα χρονια πριν και θυμησου καθε ποτε καναμε σερβις ....καθε 2000 - 3000χμ λαδια καθε 10000χμ μπουζι καθε 20000 βαλβολινες και αλλα πολλα)...τωρα!! λαδια καθε 30000(αλλο τι κανουν)μπουζι καθε 60000 αλλα καθε 120000, βαλβολινη ποτε και χιλια αλλα παραδειγματα οπου ο ανταγωνισμος μεταξυ των αυτοκινητοβιομηχανιων εχει αλλαξει σε αυτα τα πραγματα οποτε καταλαβαινεις οτι αν δεν χαλαει και κατι θα το κλεισουν το μαγαζακι!(μηπως νομιζεις οτι δεν εχουν τον τροπο και την γνωση να φτιαξουν πχ.ενα πολλαπλασιαστη που να μη χαλαει ποτε?) δεν νομιζω! γνωμη μου μην πειραζεις φιλτροκουτια και τετοια τουλαχιστον για αυτον το λογο!!
  13. καλημερα και καλα ξεμπερδεματα
  14. μαλλον καποιος πολλαπλασιαστης ειναι οριακα μισοκαμμενος/βραχυκυκλωμενος και τυχαινει καποιες φορες να το κανει και αλλες οχι \ καλα θα ηταν να τους πεταγες ολους και στους νεους να σου βαλουν μια ειδικη παστα "υπαρχει της beru" πανω στο λαστιχο για να μην κολλησουν γιατι οταν θα χρειαστει να τους ξαναβγαλεις για να αλλαξεις τα μπουζι ας πουμε απο το πολυ και βιαιο τραβηγμα την ψιλοακουνε και υστερα απο λιγο καιρο αρχιζουν τα παρατραγουδα ολα αυτα αν ειναι πολλαπλασιαστης και οχι κατι αλλο!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.