Jump to content

coolaris2002

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

About coolaris2002

  • Birthday 02/18/1985

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Polo 6N2

coolaris2002's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Ναι Capamaru θα σου είμαι υπόχρεος. Τους έχεις βάλει εσύ στο δικό σου? Ευχαριστώ.
  2. Dark Angel μήπως θυμάσαι μάρκα ή κατασκευαστή ή κάποιο σημείο που μπορούμε να βρούμε και εμείς τους ημιτασιόν γρύλους, μιας και εσένα δεν σου έχει ξαναπαρουσιαστεί πρόβλημα έκτοτε? Ευχαριστώ.
  3. Gpap γνωρίζω ότι αυτά οι πλαστικές βάσεις που λες είναι το πρόβλημα και ξέρω ακόμη ότι υπάρχουν οι ίδιες και μεταλλικές, αλλά δεν ξέρω κανένα συνεργείο που να τις έχει και να μπορώ να τις βάλω. Αν γνωρίζει κανείς κάτι, παρακαλώ ας ενημερώσει.
  4. Παιδιά καλημέρα. Χρειάζομαι λίγη βοήθεια με ένα πρόβλημα που έχω με το παράθυρο του οδηγού στο Polo GTi 1.6 6N2 (Έτος αγοράς: 2001). Πολλοί θα γνωρίζετε την ευαισθησία που έχουν οι πλαστικές βάσεις που συγκρατούν το παράθυρο στο μηχανισμό που το αναιβοκατεβάζει. Επειδή μου έχουν σπάσει και δεν θέλω να τισ αντικαταστήσω πάλι με πλαστικές, έχω ακούσει ότι υπάρχουν κάποιες μεταλλικές βάσεις αλλά δεν ξέρω κανέναν που να τις έχει και να μπορεί να μου τις τοποθετήσει. Παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος κάποιο συνεργείο, ας κάνει post τα στοιχεία του. Ευχαριστώ.
  5. joop ευχαριστώ για το χρόνο που διέθεσες να το ψάξεις. Τελικά έβαλα τα SHELL HELLIX ULTRA EXTRA 5W-30 πλήρως συνθετικά με ιξώδες 5W-30. Ευχαριστώ.
  6. Παιδιά καλημέρα. Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω σε όσους έχουν Polo GTi 1.6 16V (125PS) σχετικά με τα λάδια που φοράει μιας και θέλω να τα αλλάξω. Αυτή τη φορά θα πάω να τα αλλάξω στο βενζινάδικο της Shell και έτσι επειδή δεν εμπιστεύομαι και πολύ τους υπαλλήλους, θα μπορούσε να μου πει κάποιος που έχει το manual του αυτοκινήτου αυτού, ακριβώς τι λάδια (ιξώδες) προτείνει ο κατασκευαστής? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  7. ok παιδιά, για αρχή θα δω τι μπορώ να σώσω. Αν και με βλέπω για καινούριο! Πάβτως επιβεβαίωσα ότι αποτελεί συνηθισμένη βλάβη. Ευχαριστώ.
  8. Καλημέρα παιδιά. Μια ερώτηση, απλά ενημερωτικά...Έχει χαλάσει σε κανέναν άλλον το μοτεράκι του ηλεκτρικού κλειδώματος που βρίσκεται στο πορτ-μπακάζ, όπως το ανοίγουμε δεξιά? Γιατί είναι η 3η φορά που το αλλάζω και από όσα φαντάζομαι μάλλον θέμα υγρασίας είναι. Έχει βρει κανείς καμμιά λύση με αυτό το θέμα? Όλα αυτά σε Polo Gti (9/2001) αλλά το πρόβλημα θα είναι γενικό. Ευχαριστώ.
  9. Φίλε xroni συμφωνώ μαζί σου αλλά η φάση έχει ως εξής:Το Polaki το πήρα μεταχειρισμένο και ο προηγούμενος είχε βάλει μια χειροποίητη κάτι μεταξύ Group N και Group A και του είχαν κάνει κακή δουλειά με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να μην δουλεύει όπως πρέπει (κάνει κάτι σκορτσαρίσματα όταν πηγαίνεις με λίγα χλμ. οι κολλήσεις είναι λές και ο μάστορας ήταν τυφλός κτλ.).Γι' αυτό ψάχνομαι να την στείλω, έτσι κι αλλιώς το αμάξι θα πάει μέχρι 1ο στάδιο οπότε όπως λές ίσως σε άλλη παρίπτωση να μην ήταν αναγκαίο.
  10. Thank you Stoila θα του στείλω ένα pm.
  11. kathgti και πού λές να πας να τα βάλεις;
  12. Καλησπέρα παιδιά!Ενδιαφέρομαι να αλλάξω εξατμιση στο Polaki (GTi 1600cc) μου από χταπόδι και πίσω και θέλω να ενημερωθώ για να μην μας πιάσουν και κότσους. Έχω ήδη διαβάσει σχετικά post στο forum αλλά θα ήθελα να με πληροφορήσετε: α)για την διάμετρο του τελικού που πρέπει να βάλω β)αν πρέπει να πετάξω ή να αντικαταστήσω το μεσαίο (τί θα κερδίσω σε κάθε περίπτωση) γ)σε ποιούς εξατμισάδες να ρωτήσω (Νότια Προάστια) δ)πόσο περίπου να περιμένω να μου πούν ¤ Θα εκτιμούσα αν απαντούσε κάποιος που ήδη έχει βάλει εξάτμιση στο GTi.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.