Jump to content

ayrtonsenna

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About ayrtonsenna

Other Info

  • Car Type
    Polo 6R1 (2010)

ayrtonsenna's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. Αυτό είναι το θέμα.Ότι η ασφαλιστική προσπαθεί να ελαχιστοποιήσει το κόστος της ζημιάς.Θα δω τι θα γίνει παιδιά.Εγώ πάντως θέλω να φτιαχτεί το αμαξάκι μου γιατί δεν αντέχω άλλο ψυχολογικά.Με έχει κουράσει.Θα ξεκινήσω αύριο αγωγή γιατί δεν είχα κανένα νέο σήμερα που μου είπανε και θα δούμε τι θα γίνει.Μακάρι να μπορούσα να το φτιάξω με καινουρια.Θα δούμε όμως
  2. Οκ σευχαριστώ για τη βοήθεια.Στείλε μου όταν έχεις κανένα νέο
  3. Και γω αυτό ξέρω.Οτι όταν είναι απο πίσω τελείωσε η ιστορία.Αλλα ότι ναναι.Εγώ μένω Αγια Παρασκευή και το αυτοκίνητο δε μετακινείται.Που είναι το φανοποιειο αυτό?Μπορεί να έρθει να το δει?
  4. Δεν είναι σε φιλικό διακανονισμό.Μου είπαν ότι μπορουμε να κανουμε αγωγες καθως εχω νομικη προστασια.Εμπλεξα βασικα γιατι η ασφαλιστικη του ειναι οτι ναναι.
  5. Καλημέρα, με τράκαραν πριν 15 ημέρες από πίσω στο polaki μου και το έχω στο συνεργείο.Επειδή έμπλεξα με την ασφαλιστική του γιατί δε προτίθεται να το αναλάβει θα το πάω δικαστικά.Με χτύπησε ταξί από πίσω στην Αττική.Μου είπαν λοιπόν από το συνεργείο ότι η ζημιά είναι επισκευάσιμη αλλά κοστίζει πολύ με μια πρώτη ματιά.Μου είπε ότι θέλει αλλαγή άξονας πίσω,ψαλιδι πίσω αριστερά και ότι άλλο περιλαμβάνει σε μηχανικό μέρος πίσω αριστερά.Θέλει αλλαγή προφυλακτήρα,πίσω φτερό και πορτ-μπαγκαζ.Ολα αυτά με μια πρώτη εκτίμηση μου είπε 5500-6000.Μου φάνηκαν πολλά και θέλω τη γνώμη σας και για στο κόστος και γενικότερα για το πως μπορώ να το φτιάξω πιο οικονομικά π.χ. να μου προτείνεται κάπου αλλού. photo1.pdf photo2.pdf
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.