Jump to content

aLLoU

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

About aLLoU

Other Info

  • Car Type
    Polo 6N2

aLLoU's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Ρε παιδιά πραγματικά κανείς δεν έχει ιδέα???
  2. Εδώ είναι οι φωτό από το μοτέρ: Το 1 ξέρω ότι είναι των αναθυμιάσεων, οπότε θα πάει είτε μετά τη χοάνη είτε με μικρό φιλτράκι είτε κλειστό εντελώς. Το 2 όμως που είναι στη πεταλούδα πάνω δεν έχω ιδέα για το τι πρέπει να πηγαίνει!! Όπως και για το 3 όπου και αυτό για αναθυμιάσεις μου κάνει! Pls help!!! και τέλος
  3. Ευχαριστώ πολύ tormentor το πρωί θα ανεβάσω μία φωτό για να δείξω ακριβώς ποιά σωληνάκια με προβληματίζουν!
  4. Καλά ρε παιδιά, 36 άτομα και κανείς δεν έχει βάλει φιλτροχοάνη στο πόλο????
  5. Καλησπέρα στα παιδιά του forum! Θέλω να βάλω φιλτροχοάνη στο πόλο, αλλά δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω με τα υπόλοιπα σωληνάκια που είναι για υποπιέσεις κτλ! Ξέρει κανένας τι πάει που? Μια φωτό θα βοηθούσε πάρα πολύ αν έχει κανένας φίλος!
  6. Έχω ακούσει ο,τι τα Fast Response παράγονται στην Ινδονησία, παράγονται μόνο εκεί? Παίζει ρόλο στην ποιότητα όπως με τε Bridgestone αν είναι από Ιαπωνία-Γαλλία ή Ισπανία-Πολωνία??
  7. Τελικά για το ίδιο λάστιχο, πέρα της τελικής, τι διαφορές έχει αν είναι H ή V ??? το ένα θέλει ας πούμε περισσότερο ζέσταμα από το άλλο?
  8. Ωραία, ευχαριστώ! αν όμως βάλω από ένα ασφαλείας σε κάθε ζάντα, υπάρχει περίπτωση να αλλάξει τη συνολική ζυγοστάθμιση του τροχού λόγω της διαφοράς της γεωμετρίας της κεφαλής της ή αν είναι από λίγο διαφορετικό κράμα, οπότε μπορεί να έχει διαφορά στο βάρος σε σχέση με τα υπόλοιπα μπουλόνια??
  9. Ευχαριστώ πολύ, μόνο που έχω την εντύπωση πως τα εργοστασιακά είναι μικρότερα, εγώ με κάτι αλουμινένιες είχα με 26mm που ήταν μεγαλύτερα από τα εργοστασιακά...
  10. Καλά ρε παιδιά, 25 άτομα και κανείς δεν έχει ιδέα??
  11. είναι sport ΑΛΛΑ, δεν είναι καλά για βροχή και έχουν δείκτη W (270) που σημαίνει άντε ζέστανε τα!!! καλά δε λέω?? δλδ τα Η ζεσταίνονται πιο γρήγορα-εύκολα από τα V κ αυτά από τα W....?
  12. Όλες οι συμβουλές καλές είναι, ακόμα και αν κάποιος έχει να προτείνει κάποιο καλύτερο λάστιχο, όλα ευπρόσδεκτα είναι!!
  13. Γνωρίζει κανένας φίλος από το φόρουμ τι μπουλόνια φοράει το 6n2 σε διαστάσεις, γιατί θέλω να βάλω ασφαλείας;; Ακόμα και αν ξέρει κανείς ήδη κανένα καλό σετάκι, η συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη!!
  14. Για διάσταση 195/50/15 η γενικά, ποιο λάστιχο είναι καλύτερο; Δηλαδή για στεγνό, βρεγμένο, φθορά κλπ και ποιο ταιριάζει περισσότερο στους ελληνικούς δρόμους.
  15. Καλησπέρα στη παρέα!! Ρε παιδιά το polo τι καρέ φοράει στις ζάντες?? 4x100?? ή κάποιο άλλο??
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.