Jump to content

katsj

Members
  • Posts

    60
  • Joined

  • Last visited

About katsj

Other Info

  • Car Type
    Passat

katsj's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. To ειχα δοκιμασει και αυτο φιλε. Εσενα πιανει αυτο το κολπο παντα;
  2. Συγνώμη Χρήστο από αλλού το ξεκινήσαμε και αλλού κατέληξε! Έχεις δίκιο!
  3. Κώστα βρήκα το απόλυτο μηχάνημα! Εκτός του οτι έχει οθόνη 800Χ480 (διπλάσιες γραμμές από τα περισσότερα) εχει τα πάντα και μέχρι και σύστημα που σου δείχνει πίεση και θερμοκρασία των ελαστικών! Ρίξε μια ματιά! http://www.autodvdgps.com/index.php?main_p...products_id=377 Σε τι τιμή το πήρες το witson; Το RNS-510 look δεν είναι τόσο καλό; Σε τι υστερεί;
  4. Witson 720? Εκανες παραγγελια απο το ipmart το στερεοφωνικο; Με τρελλανες τωρα! Περιμενω εντυπωσεις!!!
  5. Σου αρεσε το μηχανημα ε; Οντως ειναι τελειο! Εχει τα παντα Bluetooth, DVD, TV, Destinator η οτι αλλο τους ζητησεις και ειναι πληρως συμβατο με τα χειριστηρια στο τιμονι και την MFD οθονη! Μαλλον θα πρεπει να παρω netbook και να δοκιμασω το CD που μου εστειλαν χωρις να μπω καν στο ιντερνετ! Πηρα 2 καλωδια ενα για μενα και ενα για εναν φιλο και το καθενα ειχε το δικο του CD λες να παιζει ρολο και πιο CD θα εγκαταστησω απο τα 2; Τα εχω μπερδεψει και δεν ξερω πιο ειναι πιο!
  6. Και εγώ στο passatουλι μονος μου τα αλλαξα οπως ακριβώς δείχνει στο βιντεακι!
  7. Απλα σκεφτομουν να παρω αυτο: http://www.ipmart.com/main/product/Interac....php?prod=74361 Και τωρα τα λεφτα θα πανε για netbook! Και να φανταστεις οτι είχα συνεννοηθει μέχρι ελληνικο destinator να εχει! Να ρωτησω κιολας! Εχεις και εσυ καλωδιο σαν το δικο μου;
  8. Εκανα εγκατασταση τα windows απο την αρχη! Εγκατεστησα το vagcom απο το CD που μου δωσανε χωρις να συνδεθω στο ιντερνετ κατεβηκα στο αμαξι με το laptop και με το που συνδεσα το laptop βάζωντας το φις στο αμαξι το laptop εσβησε και δεν ξανανοιξε ποτε! Μαλλον παω για βραβειο γκαντεμιας! Το μονο καλο της υποθεσης ειναι οτι θα παρω netbook νωρίτερα απο ότι υπολόγιζα! Ακομα δεν μπορω να καταλάβω γιατί κάηκε το laptop! Στατικός ηλεκτρισμός; Έμαθα με τον άσχημο τρόπο!
  9. Το έκανα και αυτό που είπες παρόλα αυτά συνεχίζει να μου λέει ότι το καλώδιο δεν είναι tested και ότι πρέπει να το συνδέσω με το αμάξι παρόλο που έκανα test στο αμάξι και τα έβγαλε όλα οκ! Λες να κράτησε κάτι στο registry των windows? Πάντως ευχαριστώ για την απάντηση σου! Η αλήθεια είναι ότι δούλεψε κάποια στιγμή σαν κανονικό registered καλώδιο αλλά από εκείνη την στιγμή και μετά τέλος! Έχω απογοητευτεί!
  10. Με διαβεβαίωσαν ότι δεν κλειδώνει το συγκεκριμένο καλώδιο! Και μάλιστα το πρωί όταν το δοκίμασα σε κάποια στιγμή φαινόταν κανονικά registered! Μήπως φταίνε τα Vista; Πάντως το πρωί δούλεψε κανονικότατα σαν γνήσιο και έκανε και το πλήρες ελεγχο του αυτοκινήτου χωρίς το μήνυμα ότι πρέπει να γίνει registered! Σε κάποια φάση έμεινε από μπαταρία το laptop (πάνω στον ενθουσιασμό μου χαμπάρι δεν πήρα) και όταν το ξανάνοιξα ναι μεν το βλέπει κανονικά αλλά λέει ότι θέλει registration!
  11. Σήμερα μου ήρθε το καλώδιο από κίνα. Μαζί είχε σε CD την έκδοση 805.0 την οποία όπως μου είπαν και αναβάθμισα στην τελευταία 805.3 Το πρόβλημά μου είναι ότι ενώ το πρόγραμμα βρίσκει κανονικότατα το καλώδιο και όλα είναι οκ στο τεστ με το αυτοκίνητο συνδεδεμένο παρόλα αυτά δεν γίνετε registration κανονικά. Έχεις κανείς κάποια ιδέα του τι μπορεί να κάνω λάθος; Το πρόγραμμα λειτουργεί κανονικά αλλά για πολλές λειτουργίες μου βγάζει ότι πρέπει να είναι registered για να τις εκτελέσει! Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  12. Εγώ στο Passat 1.6FSi που έβαλα τα ηχεία μόνος μου εμφανίστηκε από μόνο του το Fader στο setup χωρις καμμια κωδικοποιηση με το vagcom
  13. Παιδιά καμμία βοήθεια; Έχω βρει το σετ όλο μόνο 600 ευρώ αν μπαίνει είναι κρίμα να το χάσω! Pleaseeeeeeee
  14. Μετά από πολύ ψάξιμο κατάφερα να βρω Xenon μαμά φώτα για το Passat 1.6FSi μου από γερμανία. Το σετ περιλαμβάνει τα 2 φανάρια τον εγκέφαλο Xenon των εγκέφαλο στροφών και τις ανάλογες πλεξούδες και τους 2 αισθητήρες για το ύψος και για τις στροφές. To kit ειναι AFS δηλαδή τα κανονικά xenon που στρίβουν στις στροφές. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μπορώ να βρω κάποιον ηλεκτρολόγο με γνώσεις να μου τα περάσει. Μίλησα με KARENTA και μου είπαν ότι προσπάθησαν σε κάποια Passat αλλά σε μερικά δεν κατάφεραν να τα βάλουν να λειτουργήσουν σωστά. Κανείς που να έχει εμπειρία επί του θέματος ή να ξέρει κάποιον ηλεκτρολόγο με τις ανάλογες γνώσεις; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  15. Όσο για το Auto Hold και μενα δεν ειχε οταν το πήρα αλλά με 20ευρώ από την αντιπροσωπεία αγόρασα τον διακόπτη τον πέρασαν με κάποια εργατικά και έχω AUto Hold πλεον. Γνώμη μου; ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.