Jump to content

nikostoxic

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

About nikostoxic

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 4

nikostoxic's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Αντλία βενζίνης άλλαξα πριν από 9.000 χλμ περίπου στο γενικό σέρβις που έκανα σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο στην Θεσσαλονίκη. Όπως και να 'χει πάλι εκεί θα καταλήξω μου φαίνεται.. :/
  2. Θα μου φανεί περίεργο αν είναι από ρεύματα γιατί αν το πηγαίνω με υψηλές στροφές για λίγη ώρα μετά στρώνει και δεν παρουσιάζει καθόλου το πρόβλημα.. Θα το επιχειρήσω αύριο. Εύκολο μου φαίνεται.
  3. Καλημέρα παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το golfaki μου που είναι το 1.8 turbo. Όταν ξεκινάω πατώντας λίγο το γκάζι μου κάνει διακοπές κάποιες φορές έντονες και κάποιες όχι και τόσο αλλά όταν το ανοίξω πολύ τότε είναι μια χαρά. Έχω την εντύπωση ότι αυτό παρουσιάζεται όταν πάει να ανοίξει η τουρμπίνα. Για παράδειγμα έχοντας γύρο στα 80-90 χλμ/ω με τετάρτη κάνει διακοπές στις 2.500 και στροφές όταν φτάσει στις 2.700 και πάνω τότε δουλεύει κανονικά. Ελπίζω να βρεθεί γρήγορα το πρόβλημα γιατί με αναγκάζει να τρέχω λίγο παραπάνω...!
  4. Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα και το έλυσα βιδώνοντας ένα καλοδιάκι στον αρνητηκό πόλο της μπαταρίας και στο φτερό ενυσχίοντας έτσι την γείωση.
  5. nikostoxic

    Golf Mk4 1.8 Τ

  6. Το χαίρομαι και με το παραπάνω φίλε μου!!
  7. Κάποια στιγμή θα το δηλώσω απλά τώρα η τσέπη δεν είναι για 1.8.. Ίσως του χρόνου. Να δούμε πως θα πάει και το αυτοκίνητο μέχρι τότε! Για το γερό πρόστιμο είμαι σίγουρος και με αυτό κάτι γίνεται αλλά η κατάσχεση είναι πολύ σοβαρό πρόβλημα..
  8. χαχα πες τα ντε!! Είναι σίγουρο αυτό για την κατάσχεση?
  9. Έτσι ακριβώς είναι.. Υπέροχα αυτοκίνητα! Αυτό σκοπεύω να κάνω. Κάποια στιγμή θα επικοινωνήσω μαζί του για να δούμε τι θα κάνουμε. Το καλό είναι ότι το αυτοκίνητο δεν προκαλεί γιατί ούτε φασαρία κάνει ούτε τίποτα. Ξέρει κανείς αν ταιριάζει έστω και με πατέντα το πλαστικό καπάκι από το 1.4? Ώστε αν ανοίξουν το καπό να μην δουν 20V TURBO και αρχίσουν να την ψάχνουν την δουλειά!
  10. Το ξέρω αλλα προσπαθω να κάνω οικονομία αλλα δεν το βλέπω.. Είναι τρέλα το αυτοκίνητο και θέλω να το κάνω ακόμα περισσοτερο! Και να φανταστεις οτι πριν πάρω golf δεν μου αρεζαν.. Τωρα δεν κατεβαίνω!!
  11. Νταξει! Ντάξει!! Με πείσατε! Κανενας καλός βελτιοτικός οίκος στην Θεσσαλονικη παίζει?
  12. χαχα αμα είχα αρκετό χρήμα για να ριξώ θα το 'χα κάνει..! Αλλα τι να κάνουμε που είμαι ακόμα 18 και το άτιμο πίνει την βενζίνη πιο γρήγορα απ' οτι εγω νερό!
  13. Μ' αναβεις φωτιές τωρα!! Προς το παρόν σκέφτομαι να βάλω μια εξατμηση όχι για βαβούρα απλά λίγο να δείξει σε εμφάνιση + οτι έχω να το στείλω και για βαψιμο προφυλακτηρες και κάτι άλλες γρατζουνιές που έχει και απο του χρόνου κάτι θα μαγειρεψουμε και για το μοτέρ! Λες να βάλω ενα turbo timer? έτσι για να λέμε οτι έχουμε ζόρικο μοτέρ.. Έτσι έτσι!!
  14. Πίστεψέ με φίλε μου οτι σε αυτό το χωριό που μένω όλοι νομίζουν οτι οι μάρκες αυτοκινήτων είναι η κούρσα και το ντατσουν.. Οπότε δεν τους φοβάμαι.. Γι αυτό προς το παρόν το κρατάω αδήλωτο και βλέπουμε..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.