Jump to content

drimjim

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About drimjim

Other Info

  • Car Type
    Jetta

drimjim's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. αδερφε πως μπορω να αποκτησω καρτα μελους?

  2. αδερφε πως μπορω να αποκτησω καρτα μελους?

  3. Ρε παιδια ξερεις κανεις αν ο προφυλακτηρας του golf gt μπαινει στο jetta?εχω ενα γδαρσιμο(10cm πισω κατω απο το φαναρι) και μου ζηταν 200ευρω για να το τριψουν και να το βαψουν...αν ειναι να ψαξω να βρω ενα μεταχειρισμενο και να το βαλω για να γινει και πιο σπορ
  4. αδερφε καπως ετσι το σκεφτομαι...δεν εχω παραπονο μια χαρα παει ειδηκα οταν πηγαινω καλαματα(με τον καινουργιο δρομο)το παω οσο παει και το χαιρομαι!!
  5. Ναι ναι με καλυψες πληρως αδερφε...ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με τα 140 αλογακια(152-155) που εχω αλλα ηθελα οντως να δω αν αυτα που ακουγονται ισχυουν απο ατομα που πιθανον το εψαξαν εμπρακτος...ολα δημιουργηθηκαν απο ενα κολλητο που πηρε το sκoda octavia με τα 122 αλογα και μου ειπε οτι ειναι 134-136...οποτε μανουριαστικα...
  6. ΟΚ ΦΙΛΕ...ΟΠΟΤΕ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΓΙΑ 170 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ε???
  7. χαιρετω τους απανταχου jettaκιδες...μια ερωτησουλα-απορια εχω...ακουω οτι η vw λογο διαφορετικης φορολογιας στην Γερμανια(βαση ιπποδυναμης και οχι κυβικων)τα 140 δεν ειναι αληθινα αλλα παραπανω...!ισχυει αυτο η ειναι μουσια???εχει κανει κανεις δυναμομετρηση?το ιδιο εχω ακουσει και για τα 122 οτι ειναι 138..?
  8. καμια προταση?
  9. παιδες καλησπερα και καλως σας βρηκα!! δυστηχως μια απροσεξια μου ειχε ως αποτελεσμα να σπασω το πισω δεξι φαναρι...ξερεις κανεις να μου πει που μπορω να βρω ενα για να αποφυγω το 125ευρω που ζητα η VW?
  10. παιδες καλως σας βρηκα...Δημητρης απο Κρητη και γω εχω ενα jetta 1.4 140hp μαυρο!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.