Jump to content

tomtom44

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

About tomtom44

Other Info

  • Car Type
    Passat

User Information

  • Νομός
    Αττικής

tomtom44's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. Το ξεχνάς Έτσι ξερά;; Δεν έχεις να μου πεις γιατί;;
  2. Καλησπέρα στην παρέα! Σκέφτομαι να βάλω υγραέριο στο εν θέματι μοντέλο και αναζητώ πληροφορίες από κάποιους που το έχουν επιχειρήσει ήδη αναφορικά με την απόδοση και την αξιοπιστία-μακροζωία του εν λόγω κινητήρα. Συγκεκριμένα υπάρχει ένα ολλανδικό κιτ που έχει κατανάλωση βενζίνης 5% και το υπόλοιπο υγραέριο και βάσει των συνθηκών φαντάζει πολύ δελεαστικό για την περίπτωση μου (100χλμ τη μέρα κάνω), ωστόσο δεν θέλω και να καταστρέψω τον κινητήρα πριν κάνει αλλά 200.000 χλμ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  3. Εμένα με μαύρα πλήκτρα είναι και χωρίς MP3!
  4. Παιδιά καλησπέρα, ψάχνοντας να βάλω έξοδο line in στο passat μου (μοντέλο 06 με rcd 300), και μετά που διάβασα και τα παραπάνω σχόλια, παράγγειλα με ρίσκο να μη δουλεύει αυτό: https://www.ebay.co.uk/itm/Car-Audio-MP3-Interface-USB-SD-AUX-Adapter-12P-CD-Changer-for-Audi-VW-Skoda-/152542839779?txnId=1782572739005 Γράφω λοιπόν να ενημερώσω ότι αφού κούμπωσα το φις του στη θέση που μπαίνει το CD changer και σφήνωσα και ένα άλλο καλώδιο στη μοναδική βίδα που είχε από πίσω (οδηγίες εδώ: ), το όλο σύστημα δούλεψε και τώρα συνδέω το κινητό μου που έχω spotify και ακούω ότι θέλω. Η ποιότητα είναι ικανοποιητική αλλά όχι CD που διαφημίζει. Επίσης όταν φορτίζω το κινητό ταυτόχρονα έχει παράσιτα. Εννοείται ότι μέσω line in που το συνδέω δεν μπορώ να χειριστώ το spotify από τα πλήκτρα του ηχοσυστήματος του αυτοκινήτου. Το USB δεν το δοκίμασα καθώς δεν με ενδιαφέρει, αλλά αν κάποιος ενδιαφέρεται, βάζω δύο κομμάτια και δοκιμάζω και σας λέω! Με λίγα λόγια με 17 ευρώ απέκτησα πρόσβαση στη μουσική μου και τώρα τη χαίρομαι. I'm spreading the news για όποιον άλλο ενδιαφέρεται!
  5. Καλησπέρα στην ομάδα! Καλές όλες οι ανωτέρω πληροφορίες για το CC αλλά για πείτε μας, υπάρχει διαφορά στην κατανάλωση ή η ιστορία γίνεται για λόγους άνεσης και μόνο;; Έχω passat 1.6 fsi 2006 χωρίς πολυλειτουργικό τιμόνι και κάνω 70 χλμ τη μέρα στην εθνική χωρίς κίνηση. Μου είπε ένας φίλος ότι η περίπτωση μου είναι ιδανική για cruise control και ψάχνομαι!
  6. Καλησπέρα παιδιά! Έβαλα πρόσφατα γκάζι στο αυτοκίνητο και η δεξαμενή του τοποθετήθηκε στο χώρο της ρεζέρβας. Ψάχνω να προμηθευτώ μια ρεζέρβα που έχω δει σε άλλα αυτοκίνητα που είναι πολύ λεπτή και στενή ώστε να την έχω μόνιμα χύμα μέσα στο αυτοκίνητο αντί του μεγάλου τροχού ο οποίος αυτή τη στιγμή δεν μου αφήνει χώρο να φορτώσω οτιδήποτε ογκώδες!! Έχει κανείς κάτι υπόψη;; Ευχαριστώ
  7. Ευχαριστώ για την απάντηση! Τελικά την επόμενη μέρα που το έβαλα μπρος σταμάτησε από μόνο του μόλις ζεσταθηκε... Κουφό, καθώς όταν μου το πρωτοεκανε ήταν ζεστός ο κινητήρας... Δεν θα ασχοληθώ προς το παρόν άλλο και θα δούμε.
  8. Παιδιά καλησπέρα και καλή χρονιά! Αύριο παντρεύω τον κολλητό μου και σήμερα το αυτοκίνητο έπειτα από ένα μεγάλο ταξίδι (400 χλμ) μου κάνει ένα συριγμό από το χώρο του κινητήρα! Ανοίγω καπό και ακούω ότι προέρχεται από το πλάι του κινητήρα από εκείνον τον ιμάντα τον εξωτερικό που φαίνεται στο αριστερό μέρος του κινητήρα όπως τον κοιτάς από μπροστά... Στο παρελθόν μου ξανάκανε κάτι παρόμοιο και το πήγα στο συνεργείο και μου είπαν ότι ήταν ένας κομπρεσσορας του κλιματισμού και μου τον άλλαξαν. Τώρα όμως είμαι επαρχία κι αύριο πρωί θα πάω να φέρω τη νύφη από το διπλανό χωριό... Υπάρχει περίπτωση να με αφήσει και να γίνει μπάχαλο ο γάμος ή είναι κάτι που μπορεί να διορθωθεί κι αργότερα;; Έχει κανείς άποψη; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
  9. Προς ενημέρωση μελλοντικών παθόντων, βρήκα ιμιτασιόν γρύλο με 55 ευρώ από μαγαζί με ανταλλακτικά στη Θεσσαλονίκη (εξυπηρετικότατοι και ταχύτατοι στην αποστολή) και μου τον πέρασαν εδώ σε ένα συνεργείο με 30 ευρώ. Σύνολο μαζί με μεταφορικά (3 ευρώ) κάτω από 90 τη στιγμή που η Καρεντα μου ζητούσε 230 ευρώ!!!!! Τώρα το πόσο θα κρατήσει θα το δούμε. Το προσέχω κιόλας!
  10. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Μίλησα μόλις με το συνεργείο και μου είπε 70 ευρώ για ιμιτασιόν αλλά δεν γνωρίζει λέει αν έχει μεταλλικά δύχαλα και μου είπε αν μπορώ να του βρω εγώ τέτοια! Αλλά δεν έχω ιδέα που να ψάξω! Στο ιντερνετ λίγο που έψαξα και πήρα δυο τηλέφωνα, μου είπαν ότι δεν γνωρίζουν τη συγκεκριμένη λεπτομέρεια!!! Υπάρχει κάποια εταιρία που να γνωρίζει κανείς ότι βγάζει ιμιτασιόν με μεταλλικά δύχαλα; Ευχαριστώ!
  11. Παιδιά καλησπέρα, Καταρχήν καλώς σας βρήκα, καθώς είμαι νέος στο forum! Ανοίγω αυτό το νέο thread με αφορμή το γνωστό πρόβλημα πολλών VW με τους μηχανισμούς των παραθύρων τους (γρύλους). Τη στιγμή που μιλάμε το passat μου είναι με προβληματικό αριστερό παράθυρο που έχει μείνει στη μέση και ούτε ανοίγει ούτε κλείνει (ωστόσο το μοτέρ ακούγεται). Έκανα μια σχετικά εκτενή αναζήτηση εδώ μέσα και διάβασα διάφορα ενδιαφέροντα πράγματα επί του θέματος, ωστόσο στο τέλος μπερδεύτηκα περισσότερο και ήθελα να ρωτήσω τα εξής: 1. Τελικά ο γρύλος μπορεί να επισκευαστεί αντί να αλλαχθεί; Κάποιος είχε γράψει ότι σε ένα μηχανουργείο σου κολλάνε ότι έχει σπάσει και αυτό είναι όλο! 2. Σε περίπτωση αντικατάστασης αξίζει να πάει κανείς σε ιμιτασιόν; Στην Karenta μου είπαν ότι το γνήσιο στοιχίζει € 150 τα οποία μου φαίνονται πολλά. 3. Ο μαμίσιος γρύλος είναι ακόμη με πλαστικά αυτάκια ή τον έχουν αλλάξει (βάζοντάς του μεταλικά) ώστε να μην έχει πρόβλημα στο μέλλον; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Γιάννης
  12. Παιδιά ξεχασμένο το thread αλλά όσοι το δουν θα τους ήμουν υπόχρεος να με ενημερώσουν για κάποια πράγματα: Έχω κι εγώ συχνά πυκνά την ένδειξη sterring coloum lock defective κατά την εκκίνηση. Το πρόβλημα λύνεται εάν βάζοντας μπρος μαρσάρω κατευθείαν σε μεσαίες στροφές (αν το έχω σανιδωμένο μαρσάρει μια και ξανασβήνει) και το κρατάω εκεί μερικά δευτερόλεπτα. Το αυτοκίνητό μου είναι εκτός εγγύησης και αυτό που θέλω να μάθω είναι αν κανένας μάγκας κατάφερε να του αντικαταστήσουν κολώνα και εγκέφαλο χωρίς να πληρώσει (και εκτός εγγύησης εννοείται). Είδα το έγγραφο του υπουργείου, ωστόσο δεν κατάφερα (μέσω ιντερνετ τουλάχιστον) να βρω τα πλαίσια των αυτοκινήτων που είναι προβληματικά. Ωστόσο θεωρώ απίθανο να βρω το δικό μου μέσα. Υπάρχει τρόπος να γλιτώσω το κουστούμι του χιλιάρικου (και πάνω); Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.