Jump to content

gal

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

About gal

  • Birthday 02/05/1964

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Κρήτης - Σητείας
  • Νομός
    Λασιθίου

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

gal's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. 18 χρονια το εχω πρωτο χερι, δεν ειχα ποτέ πρόβλημα με την τρομπα, 2 φορες το χρόνο πετάω μεσα και ενα καθαριστικο Liqui Moly Fuel Injection, το Romania KKE μου αρεσε!!!
  2. Νομίζω θα βοηθούσε πολλούς περιληπτικά με 2 κουβέντες, αν λέγαμε στα πόσα χιλιόμετρα αλλάξαμε καδένα ή σετ και πιο βάλαμε και σε τι κινητήρα επειδή ακούω και διαβάζω ότι κάποιοι έχουν 190/220 χλ και 250 και δεν έχουν αλλάξει ακόμα καδένα. Εγω σε FSI 1600 με 150.000χλ δεν έχω αλλάξει και αρχίζω να το σκέφτομαι, ευχαριστώ.
  3. Έχω χάσει αυτό σωληνάκι από Golf 5 fsi που έχει στην άκρη κάτι σαν βαλβίδα και κουμπώνει κάτω δεξιά στο πλαστικό καπάκι του μοτέρ, πως λέγετε αν ξέρει κάποιος , ή αν υπάρχει κάποιος κωδικός για να το βρω.
  4. Μια βοήθεια θα ήθελα από κάποιους που ξέρουν σχετικά με το Κάρτερ του Golf 5 fsi 1.6 του 2005. Επειδή το έσπασα Ο κωδικός που γράφει είναι 03C 103 603 J και από πάνω ακριβώς γράφει 3.3 Ανταλλακτικό βρίσκω με τον ίδιο κωδικό αλλά γράφουν από πάνω άλλο 2.2 και άλλο 11 και άλλα 1.5 Ο μηχανικός δεν ξέρει τι είναι αυτός ο αριθμός για να αποφασίσει. Και ρωταω έχει σχέση με την χωρητικότητα λαδιού αυτό ‘η μπορώ να προχωρήσω στην αγορά του. 03C_103_603_J_6p8IBsJ.jfif 03C_103_603_J_6p8IBsJ.jfif 03C_103_603_J_6p8IBsJ.jfif
  5. Μετα απο αρκετή ταλαιπωρία του ηλεκτρολόγου αφου τα ειχε ελέγξει λαμπες καλωδιωσεις ασφαλεις, ρελε, αλλαξε τον διακοπτη φωτων απο ενα διπλανό jetta, και ΑΝΑΨΑΝ! άνοιξε τον διακοπτη και ειχε κοπή μεσα ενα έλασμα απο την πλακετα, παμε τωρα για νεο διακοπτη φωτων με προβολεις ομιχλης, εκτος απο την αντιπροσωπια, και ebay, καμμια ιδεα ?
  6. ο.κ.ευχαριστω τις βρήκα αλλα δεν ειναι καμένες, ουτε και οι λάμπες ειναι καμένες, γιαυτο λεω μηπως υπαρχει καποιο ρελε για τους προβολεις καπου να το δω..οποτε παμε για ηλεκτρολογο.
  7. GOLF 5 του 2005 δεν ανάβουν οι προβολείς ομίχλης μετα από κάποιο βραχυκύκλωμα, στο βιβλίο λεει ότι οι ασφάλειες είναι στις θέσεις F47 και F48 ασφαλειοθηκη κινητήρα , δεν τις βρίσκω, ηπαρχει μηπως και καποιο ρελε?το πισω φως ομιχλης ανάβει κανονικά, καμιά γνωμη?
  8. σημερα πηγα να αλλάξω λαδια και ειπα στο μηχανικο το πρόβλημα, εβγαλε τους πολους από την μπαταρία για 15 λεπτα, δεν αλλαξε τιποτα όμως το πρόβλημα παραμένει, οποτε κλειδι στην κλειδαρια, αυτό που πρέπει να πω είναι στις 10 φορες που θα κλειδώσω με τηλεχειρισμο στις 2 θα κλειδώσει, να είναι κάποιο καλώδιο??
  9. Ακριβός έτσι όπως το λες!
  10. όχι δεν ανάβει, όταν κλειδώσω μηχανικά με το κλειδί ανάβει.
  11. golf 5 του 2005 90,000 χλμ κλείδωμα πάντα με τηλεχειρισμό από το κλειδί, τρεις τέσσερις μέρες τώρα που το πηρα χαμπάρι γιατι πρέπει να μένε πολλα βράδια ξεκλείδωτο! κλειδώνουν ολες οι πόρτες εκτός του οδηγού και ξεκλείδωμα όλες οι πόρτες εκτός του οδηγού, τι μπορεί να είναι?
  12. Αφού πέρασαν 4 μήνες από τοτε που άρχισε να ξηλώνει είχα βάλει καρφίτσες για στερέωση!! πήγα σήμερα στον ταπετσερη και μου πρότεινε να παω σε ένα φανοποιό να μου βγάλει τον ουρανό να τον πάω να κολλήσει δερματίνη στο ιδιο ακριβώς χρώμα (ανοικτο κρεμ), θα καθαρίζει και εύκολα και μετά παλι στον φανοποιό για να ξανατοποθετιση τον ουρανό, ο ταπετσερης μου ζήτησε 120€ .Το σκεφτομε για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα και αν θα δένει όμορφα, αλλά δεν έχω και άλλη επιλογή μαλλον.
  13. Με τι κολλα η αλλο τροπο θα μπορουσε να κολλήσει εσωτερικα το υφασμα στον ουρανο για να μην κρεμάσει εντελως, εχει κανει κοιλιά στα σκιάδα και γυρω από την πλαφονιέρα καμιά ιδεα ?
  14. Τελικα τι εγινε με τους ουρανους σας, κάποια λυση? στον πέμπτο χρονο εγινε το ιδιο όπως τα περιγράφεται, σημειωτέον ότι δεν εγινε ποτε βιολογικός καθαρισμός και το αυτοκίνητο είναι σε γκαραζ όλα τα καλοκαίρια.Μηπως ξερουμε κωδ. ανταλλακτικού από περιέργεια να δουμε ποσο κάνει?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.