Jump to content

netblaster

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About netblaster

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

netblaster's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Οι άνθρωποι έκαναν το αναμενόμενο. Προκειμένου να προσφέρουν ένα καλύτερο αυτοκίνητο σε καλύτερη τιμή έριξαν το βάρος της εξέλιξης σε συγκεκριμένους τομείς και άφησαν άλλους, όπως το design, σε δεύτερη μοίρα. Στο κάτω κάτω, το design του Golf δεν είχε ποτέ κάτι ιδιαίτερο να πει. Αυτό το εξωτερικό facelift σε σχέση με το 6άρι είναι καλοδεχούμενο, αλλά αν δε το δεις από κοντά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Το εσωτερικό άλλαξε θετικά, χωρίς να χάσει τη βασική εικόνα που έχει το 6. Το γυαλιστερό τμήμα όντως ξενίζει, γιατί είναι και πολύ μεγάλο, αλλά βρήκα και αυτές τις φωτογραφίες που τα πράγματα φαίνονται αρκετά καλύτερα. http://www.km77.com/...leryBackLimit=8 http://www.km77.com/...leryBackLimit=8 Η τεχνολογία που κρύβει όμως κάτω από το design του είναι αυτή που το ξεχωρίζει. Πιστεύω ότι συνολική αίσθηση θα είναι αρκετά καλύτερη, έχοντας διαβάσει τα ήδη πολύ θετικά σχόλια από δοκιμές του νέου A3. Αναμένω τις πρώτες εντυπώσεις επί του πρακτέου...
  2. Και ο ειδικός είπε ότι φταίει ο κομπρέσσορας... Φρέον κομπλέ, ρεύματα κομπλέ... Το καλό είναι ότι λόγω leasing δεν θα πληρώσω το παραμικρό, αλλά τα 1000€, που είναι και το συνολικό κόστος, είναι πραγματικά κοροϊδία εν συγκρίσει με το πραγματικό κόστος.
  3. Αντιμετωπίζω τo εξής πρόβλημα με ένα Golf VI. Το έχω τρία χρόνια και το παρουσίασε φέτος τον Αύγουστο. Μερικές φορές, μετά από πολύωρη στάση στον ήλιο, ανοίγω τον κλιματισμό, αλλά δεν παίρνει ο κομπρέσσορας. Το λέω γιατί δεν νιώθω αυτό το "βάρος" που δημιουργεί η λειτουργία του και δεν έχει και απόδοση προφανώς. Καλύπτω μια απόσταση 20km από τη δουλειά μου για το σπίτι μέσω Αττικής και παρόλη τη διαδρομή ο κομπρέσσορας δεν. Όλες τις υπόλοιπες ώρες ο κλιματισμός λειτουργεί πολύ αποδοτικά και μάλιστα ακόμα και στο 26 που το έχω τις περισσότερες φορές. Θέλω να πάρω μερικές γνώμες για το τι μπορεί να φταίει πριν πάω στο service.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.