Jump to content

georgepan

Members
  • Posts

    55
  • Joined

  • Last visited

About georgepan

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Αττικής - Περιστερίου
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

Recent Profile Visitors

3,610 profile views

georgepan's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

9

Reputation

  1. Αυτό που λέει κάνει. Βελτιώνει την απόκριση του ηλεκτρικού γκαζιού, δεν αυξάνει την ιπποδύναμη. Είναι ευρεσιτεχνία του Μπουλέκου.
  2. Μήπως στο κάνει με ενεργοποιημένο το κλιματισμό και είναι απλά τα κλαπέτα αυτού;
  3. Αυτή η οδηγία ισχύει και προληπτικά; δηλαδή μπορείς να πας να αλλάξεις το σετ που προανέφερες για προληπτικούς λόγους με αυτό το κόστος;
  4. Δεν αντιλέγω, απλά καταθέτω τις δικές μου εμπειρίες μέχρι τώρα. Είδωμεν...
  5. Δεν έχω αλλάξει ελατήρια, δεν ήθελα να χαμηλώσει περισσότερο...αν και οπτικά θα του πήγαινε!
  6. Έχω gt από το 2006. Έχει τώρα περίπου 98000 χλμ. Προβλήματα που μου έχει βγάλει: γρανάζι δευτέρας, βαλβίδες N75 και 249, αλλαγή υφάσματος ουρανού πριν έξι μήνες, αλλαγή δίσκου-πλατώ πριν κανά χρόνο. Τα δύο τελευταία τα λες και φυσιολογικές φθορές...Λάδια είχε χρειαστεί συμπλήρωμα μόνο μια φορά τη περίοδο του στρωσίματος.
  7. Καλησπέρα φίλε. Επειδή έχω και εγώ koni κίτρινα σε ίδιο αυτοκίνητο έχω να σου πώ ότι η διαφορά σε άνεση είναι τόσο λίγη που δεν αξίζει να ξαναβάλεις τα εργοστασιακά. Αντίθετα ο έλεγχος των κινήσεων του αυτοκινήτου ιδίως σε υψηλές ταχύτητες είναι σαφώς καλύτερος με τα koni ( δεν πλέει ). Επιπλέον έχεις τη δυνατότητα να τα σκληρύνεις ή να τα μαλακώσεις ανάλογα τις επιθυμίες σου.
  8. Καλημέρα, ρίξε μια ματιά στην ενότητα how to's - επισκευή θορύβου κομπρεσερ a/c golf 5. Μάλλον θα σε βοηθήσει.
  9. Καλημέρα φίλε, είσαι σε λάθος ενότητα. Πήγαινε στην ενότητα των golf ( προβλήματα ) και δες μήπως εμπίπτεις στη περίπτωση n75-n249. To θεμα μετακινηθηκε εδω.
  10. Φίλε μου νομίζω ότι το tiguan δε βγαίνει 1.4 με 150 άλογα, μόνο με 122 και 160 ( turbo-compressor ).
  11. Τα μπουζί αλλάζονται κάθε 60.000 χλμ ή 4 έτη ότι έρθει πρώτα...
  12. Το μόνο πρόβλημα από το ρουλεμάν είναι ο θόρυβος που ακούς ήδη, απλά με το πέρασμα του χρόνου θα το κάνει πιο έντονα. Εγώ το άκουγα για σχεδόν τρία χρόνια μέχρι που βαρέθηκα και άλλαξα σετ δίσκο-πλατό... κόστος περίπου 350 e για sachs.
  13. Φίλε μου , για το συγκεκριμένο golf δεν ξέρω κάτι. Το μόνο που μπορώ να σου πώ είναι πως και στο δικό μου η εφαρμογή της πίσω πόρτας από καινούργιο δεν είναι και η καλύτερη : αισθητή η διαφορά του αρμού αριστερά με δεξιά. Αυτό το έχω παρατηρήσει και σε κάποια άλλα golf ενώ σε άλλα όχι...
  14. Οποιος ενδιαφέρεται μπορεί να στείλει pm.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.