Jump to content

babistgr

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About babistgr

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Don't have a car
  • Car's nickname
    Polo 1.4 16v 85hp 2004'

babistgr's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Γεια σας,εχω ενα polo '04 85hp και οταν το βαζω μπρος η μηχανη κανει ενα περιεργο θορυβο(ακουγεται σαν τρακτερ) μηπως ξερει κανεις εαν διορθωνεται?
  2. απαντησε με λιγο φιλε μου,εγω δεν θα πληρωσω τπτ εαν γινεται να μπει
  3. ξερεις εαν μπορω να βαλω abs στο αμαξι μου?
  4. γεια σας θελω να βαλω abs στο αμαξι μου(Polo 2004' 1.4 85hp) και θελω να μαθω εαν μπορω να βαλω ή εαν γινοταν μονο οταν το αγοραζα.και εαν γινεται να βαλω αμα ξερει κανεις ποσο στοιχιζει.
  5. Γεια σας εχω αγορασε ενα Polo 1.4 85hp 2004' 9n και παρατηρησα οτι πριν βαλω μπρος ο λαμπτηρας του ABS δεν αναβει! Ειναι κανονικο αυτο ή μπορει να υπαρχει καποιο προβλημα?
  6. Γεια σας μολις αγορασα ενα Polo 9n 1.4 85hp 04' και θελω να κανω αλλαγη στα λαστιχα. Τι λαστιχα με προτινεται και ποιες ειναι οι διαφορεσ σε 65/14-60/14-75/16?
  7. Γεια σας χθες το βραδυ στον δρομο αναψαν οι λυχνιες του Κινητηρα και Καυσαεριων,εσβησα το αμαξι το ξαναβαλλα μπροστα και αναβε μονο η λυχνια του Καυσαεριου,το πηγα στην VW και με ειπαν αλλαγη την πεταλουδα και καθαρισμα(κατι καλωδια δεν καταλαβα καλα) Εσεις τι λετε να συμβαινει?
  8. Γεια σας εχω ενα προβλημα με το τιμονι ειχα καιρο να το οδηγησω και παω σημερα να το βαλω μπροστα και το τιμονι ειναι υπερβολικα βαρυ,και με εβγαλε και μια ενδιξει στο ταμπλο(επισης αργησε να παρει μπροστα μαλλον μπαταρια γτ δεν εβγαζε ουτε τα λαμπακια) μηπως ξερει κανεις τι προβλημα υπαρχει?επιρεαζει το Υδραυλικό τιμόνι απο την μπαταρια Το αμαξι ειναι ενα Polo 16V 85'hp του 04'(Σκεφτομαι να το αγορασω απο ιδιωτη)
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.