Jump to content

GEOZN8

Members
  • Posts

    82
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by GEOZN8

  1. Γύρω στα 300-350 παίζει το πακέτο με τα ανταλλακτικά και η καδένα η ίδια είναι και μισό πόντο ποιο κοντή απτή την παλιά !!
  2. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Και έτσι ξαφνικά στο jetta mk5 2008 που έχω βγάζοντας το κλειδί δεν κλειδώνει το τιμόνι.. Και αφού βγει το κλειδί μπαίνει μεν αλλά και δύσκολα γυρνάει για να πάρει μπρος το αμάξι.. Μου είπαν όχι για κλειδαριά αλλά για την βάση Αφαλού Κλειδαριάς αν κατάλαβα καλά.. Κάνα 140 με 150 καινούργια με εργασία.. Έλυσα καπάκια τιμονιού αλλά πρέπει να βγει και η πλακέτα μπας και έβαζα ψιλό σπρέι αλλά το άφησα.. Τι λέτε να κάνω παίζει να την βρω μεταχειρισμένη αξίζει λέτε η μόνο καινούργια ??
  3. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου θα τα κοιτάξω. Καλό απόγευμα.
  4. Παιδιά καλησπέρα. Δεν ξέρω αν είμαι στην σωστή κατηγορία αλλά έχω πελαγώσει.. Εχτές το μεσημέρι ήμουν στην γνωστή διασταύρωση στην Φιλαδέλφεια εκεί που έγινε η φιέστα και αφού ήπιαμε καφεδάκι κλπ φύγαμε πήγα και σε 2-3 αλλά μαγαζιά στο Γαλάτσι και μόλις έφτασα σπίτι είδα ότι έχασα το κλειδί από το άλλο μου αμάξι.. Ένα VW κλειδί με immobilizer. Ήμουν πριν εκεί στη Φιλαδέλφεια μια ώρα και ρωτάω όλα τα μαγαζιά τριγύρω Φαντάσου σε ένα σουβλατζίδικο Βρήκα κάτι άλλα κλειδιά από άλλα αυτοκίνητα που τα είχε χάσει κάποιος άλλος ότι να ναι δεν ξέρω έψαχνα ρώταγα παντού τίποτα ακόμα... Πήγα και στα άλλα 2-3 μαγαζιά, αλλά τίποτα... Καμιά ιδέα τι άλλο θα μπορούσα να έκανα...??! Πόσο πάει ένα νέο κλειδί για να βγάλω??
  5. Φίλε μου καλημέρα. Γούστα είναι αυτά. Εγώ έχω αλλάξει από το 2001 μέχρι τώρα 6 αυτοκίνητα και πάντα μεγάλα sedan κλπ ποτέ δεν συμπάθησα τα μικρά. Το jetta tsi 2008 που έχω τώρα για μένα είναι ένα αμάξι πάρα πολύ όμορφο δεν είναι τεράστιο σαν το Passat είναι λιμουζίνα αλλά και σούπερ σπορ μαζί και αρκετά γρήγορο . Συν ότι έχει και μεγάλο πορτ παγκαζ. Ναι η καδένα είναι ένα θέμα θέλει αλλαγή κάποια στιγμή και γενικά θέλει φροντίδα αλλιώς το αμάξι είναι σούπερ!!
  6. GEOZN8

    Lpg Polo

    Και εγώ συμφωνώ με την φίλο θέμη.. Μακριά..
  7. Αυτό λέω και εγώ φίλε η παίρνουμε κοντέρ με όσο κοντινά χλμ και το αφήνουμε έτσι η εάν χρειαστεί αλλαγή χλμ θα μένει σφάλμα η έχει βρεθεί λύση γιαυτό ?? 'Έχει αλλάξει κάτι μετά από τόσα χρόνια ? Ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω ??Θα το ψάξω από βδομάδα και εάν μάθω θα σας πω !!!
  8. Αγαπητέ mod το adaptation για να ταιριάξω το immo θα το κάνω αντιπροσωπεία για να κάτσει σωστά με τα κλειδιά κλπ..!! Η Ερώτηση μου είναι έξω όταν αλλάζεις τα χλμ με τον χ.ψ τρόπο που τον κάνουν αφήνει πάντα σφάλμα εάν το σκανάρεις η υπάρχουν και τρόποι να μην βγάζει σφάλμα σε κάποια μαγαζιά ?? Έχω διαβάσει όλο το νήμα από την αρχή και βλέπω ότι όταν αλλάζεις τα χλμ σχεδόν πάντα μένει σφάλμα και μετά το παντρεύεσαι ... Εαν ξέρει κάποιος φίλος για σίγουρη δουλειά όποιος θέλει ας μου γράψει και με p.m Αλλιώς η λύση είναι όταν πάμε να αγοράσουμε ένα μεταχείρο καντράν να βρούμε κάποιο με όσο το δυνατόν κοντινά χλμ ώστε να το βάλουμε αντιπροσωπεία χωρίς να αλλάξουμε κάτι άλλο και θα είμαστε κομπλέ !! Σωστά ??
  9. Καλησπέρα. Θέλω να βάλω στο jetta mk5 2008 tsi από midline καντράν Vdo 1k0920864A που έχω με αυτό με την μεγάλη οθόνη το 1k0920874A. Εκτός την τοποθέτηση σε αντιπροσωπεία που μπορώ να πάω ώστε να γίνει σωστά η αλλαγή των χλμ χωρίς να βγάζει σφάλμα?? Γίνεται η πάντα με αλλαγή χλμ μετά θα βγάζει σφάλμα??
  10. Για μια ακόμη φορά θα πω όλε και πάλι όλε. !! Τα καταφέραμε..!!! Μας δυσκόλεψαν λίγο κάποια σημεία και κάποιες βίδες περίεργες λίγο για να ξαναμπούν άλλα όλα καλά !!! Αν δεν ήταν και το σφυροδρέπανο του Στέλιου δεν θα κάναμε δουλειά... Όλα σε χρόνο dt !!
  11. Ο τρελός επιστήμονας Mr codding πάλι έκανε το θαύμα του... Χαχαχα Στέλιο.. Θέλω και εγώ... Και ο Φίλος μας ο Θέμης φυσικά.. Κόψε χαρτάκια με νούμερα..
  12. Καλησπέρα σε όλους. Νομίζω οτι έφτασε ο καιρός να αλλάξω της Ζάντες volkswagen από golf gt 17αρες που έχω χωρίς να αλλάξω διάσταση μιας και της βαρέθηκα στο Jetta MK5 2008 TSI που έχω θα ήθελα την βοήθεια σας γιατί <<μάλλον>> έχω κατασταλάξει !!! Όπως θα δείτε και στης 2 πρώτες φώτο παρακάτω ο μεγάλος μου έρωτας ηταν οι ζάντες οι VMR 710 οι οποίες του πάνε τέλεια πιστεύω στα mk5 Golf - Jetta αλλά προσγειώθηκα απότομα γιατί είδα οτι βγαίνουν απο 18'' και πάνω !!! Η επόμενη μου επιλογή είναι η γνωστή σε όλους BBS CH - BBS CH-R, η οποία είναι πολύ ωραία του πάει πολύ και βγαίνει σε 17 άρα όπως θα δείτε στης επόμενες 3 φωτογραφίες ... Είδα κιόλας μιας και τα οικονομικά είναι περιορισμένα σχετικά (μαζί με ανταλλαγή της δικιές μου) οτι 3-4 μαγαζιά της φέρνουν σε Replica κοντά στα 600 ευρώ η τετράδα !! Και η ερωτήσεις μου είναι επειδή δεν ξέρω καθόλου : 1) Οι μαμά οι ζάντες απο το GT που εχω τι offset 35mm-45mm ??,διάμετρο - πλάτος 7.5 ιντσων κλπ, απόσταση τρυπών 112 mm έχουν κλπ ώστε να ξέρω της μαμά διαστάσεις για 17αρα ζάντα που φοράνε τα αμάξια μας ?? 2) Οι Replica ζάντες τι παίζουν?Είναι καλές είναι αντοχής κλπ το υλικό τους η κάτι άλλο τι πρέπει να προσέξω, αυτές όλες οι ρεπλίκες είναι απο π.χ κινα η ευρωπη π.χ και γενικά κρατάνε για τα λεφτά τους η απο ποιότητα και αντοχή σε βάθος χρόνου είναι μάπα ??? 3) Καμιά άλλη ζάντα με παρόμοιο σχέδιο έχετε να μου προτείνεται μήπως μου έχει ξεφύγει κάτι ??? Ευχαριστώ πολύ για την οποία βοήθεια σας μιας και έχω καιρό να ασχοληθώ με το θέμα και θέλω να βάλω κάτι σωστό στο αμάξι μου !!!!
  13. Καλησπερα και απο μενα !! Στελιο θα τα βαλουμε μαζι βρε συ !! Μιας και προσφατα το εβαλα μονος μου στης πορτες στο jetta mk5 2008 που εχω θελω να σας πω οτι δεν ειναι τελικα και τοσο δυσκολο !! Λιγο να ποιανουν τα χερια σου ειναι μια χαρα , λιγο προσοχη στην κεντρικη μοναδα να μπουν τα καλωδια στην πλακετα την κεντρικη σωστα !! Παντως αν καποιος ειναι αθηνα μπορω να τον βοηθησω να του πω τι και πως !! Οσο για την κωδικοποιηση με vcds εμενα μου την εκανε ο στελιος θα βρουμε λυση και γιαυτο..!!! Οσο για τα μοντελα ναι σε αλλα το εχει σε αλλα οχι !! Παντως σε GOLF 5 αλλα και JETTA MK5 ειναι το ιδιο πραγμα !! Το αποτελεσμα παιδια ειναι ολα τα λεφτα δινει αλλο αερα και ομορφια στο αμαξι !!
  14. Φιλε το ξερω οτι η σωστη λυση ειναι αυτη που λες αλλα θελω πρωτα να <<τελειωσω>> τα μαμα αμορτισερ και μετα να παρω αλλα καινουργια (Billstein b8) οποτε γιαυτο θελω να ξεκινησω πρωτα με ελατηρια..!!Ποια λες να παρω ωστε να εχει καθαρο χαμηλωμα 3cm τουλαχιστον με της 17αρες ζαντες μου τα eibach pro-kit η τα sportline για να ταιριαξουν και μελλοντικα με τα b8 που μου ειπες ??
  15. Λάθος δικό μου με ποια eibach ελατήρια ήθελα να γράψω.. Μπορείς να με βοηθήσεις ξέρεις ποια είναι τα κατάλληλα??
  16. Καλησπέρα. Εγώ με jetta mk5 2008 που έχει midline οθόνη και μαμά αμορτισέρ ποια billstein να βάλω για να χαμηλώσω 3 πόντους πραγματικούς με 17 ζάντα που έχω??
  17. Εγώ στο jetta μου 1.4 tsi με 150 hp φοράω είδη τον αντάπτορα της forge αλλά τον βαρέθηκα και θέλω να τον αλλάξω.. Αρα με τον β' τρόπο που λες μπορώ να βάλω ακόμη και την HKS SQV 4 που την ξέρω από παλιά μου αυτοκίνητα και να δουλέψει σωστά??
  18. Παιδιά επείγον. Θέλωντας να βάλω στο μαμά κοντέρ μου στο jetta μου tsi mk5 2008 look GTI βρήκα της παρακάτω βελόνες που βρήκα και παράγγειλε απο επαρχία απο μια αγγελία. Νόμιζα οτι ειναι απο το 5 αρι αλλα ψάχνοντας μάλλον είναι απο το 6 αρι golf η απο το polo gti.. Σίγουρα δυστυχώς δεν είναι απο το golf 5 GTI που μου ειπε ο τύπος.. Ξέρετε αν θα μου κουμπώνουν στο μαμα καντράν η θα της παρω τσαμπα?? Αυριο θα έρθουν στα ελτα αλλιώς να της ακυρώσω ?? ρ
  19. Στέλιο αν η λύση μου είναι το καντράν και όχι τα κουμπιά του τιμονιού..?? Γιαυτό ρωτάω να μου πει κάποιος που ξέρει σίγουρα..!!
  20. Καλησπερα σε ολους τους φιλους. Τελικα εβαλα στο αμαξι μου jeta mk5 tsi 2008 πολυλειτουργικο τιμονι απο gti και λειτουργουν επειτα απο αλαγη εγκεφαλλου τιμονιου κλπ τα κουμπια κανονικα !! Η ερωτηση μου ειναι επειδη θα ηθελα να μπορω να αλλαζω απο το τιμονι καποιον σταθμο στο ραδιο η αν εχω cd να αλλαζω τα τραγουδια και μιας και εχω την μεσαια οθονη με trip control κλπ για να το πετυχω αυτο τι πρεπει να κανω ?? Αν βαλω το αλλο κοντερ με την μεγαλη οθονη απο εκει απο της ρυθμισεις του θα μπορω να ενεργοποιησω τα κουμπια να αλλαζω σταθμους κλπ η επειδη εχω στο τιμονι τα κουμπια <<νεας>> γενιας θα πρεπει ασχετα με το αν εχω μεγαλη η μεσαι οθονη να βαλω τα κουμπια του <<παλιου>> τυπου οπως δειχνει και στην φωτο απο κατω το οποιο εμπαινε στα ποιο παλια vw και στα seat μεχρι το 2008... ?? Τι λετε να κανω ??
  21. Λοιπόν ο φίλος ο @steliosh με πρόλαβε !! Και ναι τα καταφέραμε, φίλε Στέλιο σε ευχαριστώ πολύ και δημόσια για όλο τον χρόνο που μου διέθεσες και κάναμε την δουλειά !! Ναι παιδευτήκαμε αρκετά άλλα τα κάναμε όλα !! Δουλεύουν όλα και τα κουμπιά στο τιμόνι και όλες οι υπόλοιπες οι εντολές που δώσαμε. Ο Στέλιος τα κάνει όλα με κέφι έχει γνώση του αντικειμένου vcds κλπ και ειναι πολύ προσεχτικός στο ότι κάνει και εντολές αλλά και στα πλαστικά βάλε βγάλε να μην σπάσει τίποτα !! Ναι μόλις έρθει και ο δικός σου ο εγκέφαλος θα έρθω για καφέ να τα κάνουμε παρέα. Σε Ευχαριστώ πολύ για όλα !! Τώρα γιατί στην auto club μου είχαν πει ότι έχω τον 1K0-953-549-BK ενω τελικά ειχα τον 1K0-953-549-BF δεν ξέρω αλλά τελικά τέλος καλό βάζοντας τον1K0-953-549-BG τελικά. Ίσως εν καιρό ψάξω να βρώ τα πιο παλιά κουμπιά του 2005.5 όπως βλέπεται και στην φώτο ποιο κάτω να τα βάλω στο τιμόνι ώστε όπως είπαμε με τον Στέλιο να δουλεύουν το volume να δουλεύουν και οι εναλλαγές στο cd η στο radio !! Αλήθεια τα έχει βάλει κανείς αυτά δουλεύουν όλα χωρίς μεγάλη οθόνη καντράν η όχι ?? Όλα καλά τελικά !! Σειρά τα φωτάκια μετά και, και, και, ....
  22. Λοιπον ο εγκεφαλος που εχω ειναι ο 1K0-953-549-BK αρα κανει μια χαρα. Ψαχνω για καλωδιο 1K0 971 584 C και βρηκα αρκετα μεταχειρο απο εδω απο μαντρα στα 25 με 30 ευρω τι πρεπει να προσεξω γραφει επανω 1K0 971 584 C η οχι ?? Επειδη μου ειπε οτι εχει αρκετα αν δεν εχει αυτον τον κωδικο ποιον αλλον να βαλω ωστε να κανει για το πολυλειτουργικο ?? Ειπαν στν vw μιας και εχω εγκεφαλο απο highline ισως κανει και το καλωδιο και δεν θελει αλλαγη. Θα τον δουν μετα τον 15 αυγουστο γιατι λειπει ο ηλεκτρολογος τους.. Εγω πως μπορω να ξερω αν κανει το καλωδιο που εχω και δεν χρειαζεται να παρω αλλο ??
  23. Καλησπέρα σε όλους . Ψάχνω και εγώ καλώδιο και εγκέφαλο για το jetta tsi 2008 μου μιας και του έβαλα πόλη-λειτουργικό flat bottom τιμόνι από GTI ώστε να δουλέψουν τα κουμπιά.. Τελικά και μάλλον είμαι τυχερός γιατί πήγα σήμερα σε αντιπροσωπεία vw και με τον αριθμό πλαισίου είδαν χωρίς VAG-COM ότι έχω εγκέφαλο τιμονιού 1K0-953-549-BK που είναι από highline οπότε κάνει !! Ψάχνω λοιπόν και το γνωστό καλώδιο 1K0 971 584 C . Μου είπαν βεβαία από το συνεργείο ότι παίζει και να μην θέλει άλλαγμα και να κάνει το δικό του άλλα θα το δουν όταν τους το πάω. Βρήκα ένα 1K0 971 584 C στα 38 ευρώ , 2 κωδικούς 5K0 971 584 C στα 20 και 23 ευρώ , 1K0 971 584 K στα 50 ευρώ , και σκέτο 1K0 971 584 στα 30 ευρώ. Αυτοί οι κωδικοί καλωδίων κάνουν ξέρετε για το πολυλειτουργικό η θέλει μόνο το 1K0 971 584 C για να δουλέψει ?? Ευχαριστώ !!!
  24. Καλησπέρα και πάλι. Ψάχνω όπως σας είπα καλώδιο και εγκεφαλακι για το jetta tsi 2008 μιας και του έβαλα πολυλειτουργικό flat bottom ώστε να δουλέψουν τα κουμπιά.. Βρήκα από φίλο από golf 6 με το κοφτό τιμόνι το παρακάτω, ξέρετε αν κάνει?? Εάν όχι μια βοήθεια τι ταιριάζει στο δικό μου..??
  25. Καλησπερα σε ολους !! Μεσα στην ζεστη με επιασε η μανια για βελτιωση. Γραφω εδω για να μην ανοιξω νεο θεμα. Ειμαι Απο αθηνα - γαλατσι. Εχω το Jetta tsi 140 hp mk5 του 2008. Πηρα προσφατα σε πολυ καλη κατασταση και του εβαλα το flat buttom απο gti το πολυλειτουργικο τιμονι με τα κουμπια . Που να βρω μεταχειρο τον ηλεκτρονικο εγκεφαλο τιμονιου συν το καλωδιο ωστε να δουλεψουν τα πληκτρα ..?? Εχω δει καποιο σετ στο ebay αλλα τι πρεπει να προσεξω ποιο κωδικο να παρω κλπ. Τα βρηκα και απο εδω σε εναν μαντρα αλλα ηθελε 150 ευρω σε μεταχειρο παντα και δεν τα πηρα απο αυτον και δεν ξερω τι να κανω !! Και ετσι μου αρεσει πολυ το αμαξι αλλα θα ηθελα να δουλευουν και τα πληκτρα !! Εχετε να μου στείλετε εστω μεσο pm καποια μαγαζια η λινκ ωστα να μην μας βγει ο κουκους αηδονι ?? Τι λυση λετε να βρουμε ?? Ευχαριστω !!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.