Jump to content

maverick

Members
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

About maverick

  • Birthday 01/13/1976

User Information

  • Gender
    Male
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 4

maverick's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. ειναι τελεια η θεση που προτεινει ο Christos4mot , εκει την εχω και εγω σε golf mk4.
  2. φιλε μου τα διακοσμητικα trim στο ταμπλο απο που τα αγορασες?
  3. εχει κλεισει η εταιρια αυτη ??Δεν βρισκω τιποτα στο google!!!!
  4. εννοω τα dash trim που βρισκονται γυρω απο την κονσολα ,στο καπακι απο το τασακι ,τη ποτηροθηκη κτλ. Γνωριζει αραγε κανα μελος καποιο λινκ απο μαγαζι στην Αθηνα για αγορα?
  5. Τασο εγω στο δικο μου φοραγα ελατηρια HR 3.5" χαμηλωματος .Εδειχνε πολυ σαυρα αλλα μετα απο χρονια εβαλα τα εργοστασιακα παλι ,οταν αλλαξα σπιτι αφου εβρισκε στη ραμπα του γκαραζ
  6. Πριν μερικα χρονια μου ειχε πλυμμηρισει το δαπεδο και εφταιγαν τα σβουλωμενα σωληνακια απο λασπη της ηλιοροφης .Αν εχεις τσακαρησε τη.
  7. Καλησπερα ,θα ηθελα να μαθω που μπορω να βρω αυτα τα ωραια διακοσμητικα φιλετακια που μπαινουν κολλητα σε διαφορα σημεια στο ταμπλο και δινουν μια αισθηση σπορτιφ.
  8. μηπως γνωριζει καποιος καποιο καταστημα που μπορω να τα προμηθευτω αυτα τα αυτοκολλητα??
  9. για αυτοκολλητα εδιαφερομαι παιδια ,ευχαριστω
  10. ευχαριστω για την απαντηση. Εχω την Generation εκδοση μοντελο 2002. Δεν εχω ιδεα για τα διακοσμητικα R32. Μπορεις να με κατατοπισεις?
  11. Ρε παιδια οπως αναφερω και στον τιτλο ψαχνω να κολλησω αυτα τα ασημι διακοσμητικα για το ταμπλο του Golf 4 οπου μπαινουν γυρω απο τη κεντρικη κονσολα του ταμπλο,στο διακοπτη με τα φωτα κτλ.Νομιζω πως τα λενε trims. Μηπως ξερει κανενας που μπορω να τα βρω?Μενω Αθηνα και συγκεκριμενα στη Ν.Ιωνια και επιθυμω να μου προτεινετε κανα μαγαζι εδω κοντα.Ευχαριστω
  12. κατι τρεχει με τα λινκ,δεν μπορεουν να κατεβουν τα αρχεια!!!!
  13. βαλβιδα ψυχρης λεγεται αυτο....την εχω αλλαξει και εγω,δεν ειναι τπτ
  14. οι παραπανω εκκεντροφοροι schrick με 244 μοιρες και 9cm βυθισμα,χωρις προκαταλυτη με χταποδι 4-1 και τελικο καθως και φιλτρο με βαρελακι ,εδωσαν στο golfακι μου που ειναι ηλεκτρογκαζο με δεδομενο τα 75 αλογα του 19 αλογα........δηλ το εφτασε στα 94 αλογα για πλακα....δυστυχως οταν πουληθηκε το αμαξι ολα σχεδον γυρισαν στην εργοστασιακη μορφη τους....... (χωρις προγραμμα,με κοροιδεψαν στη genesis...... )
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.