Jump to content

JohnPolo1992

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

About JohnPolo1992

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Polo 9N3
  • Car's nickname
    Taliban

JohnPolo1992's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλησπέρα διάβασα το συγκεκριμένο άρθρο πολύ ενδιαφέρον θα ήθελα να ρωτήσω μπορεί να μπεί κεραία τύπου shark και σε πόλο 9Ν3 γιατί εκτός του ότι είναι κακάσχημη αυτή που φοράει από μαμά τώρα τελευταία δεν μου πιάνει και καλά και αν μπαίνει χρειάζεται κάποια συγκεκριμένη? ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια
  2. Παίδες και εγώ μέσα τώρα όσο για αυτό με τις πινακίδες τι παίζει γιατί και εγώ έχω αθηναικές ας εξηγήσει κάποιος
  3. εν τελει τι θα γινει αυριο ρε παιδες θα βρε8ουμε η οχι?
  4. Εγω ειμαι μεσα για αυτην την κυριακη στισ 11/12 παει μακρια για που λετε να βρε8ουμε?
  5. παιδες αν κανονισετε κατι για 27 στειλτε μου και εμενα ενα πμ ειμαι νεος στο φορουμ και θελω να σας γνωρισω να πουμε καμια κουβεντα για το κοινο μας παθος (τα αυτοκινητα)
  6. φιλε golf agu το γνωριζω απλα το αυτοκινητο ειναι δεζμευμενο με μια μορφη λιζινγκ και δεν μπορω να το δωσω και κοιτουσα μηπως μπορω να βαλω ενα κινητηρα με περισσοτερη ιπποδυναμη αλλα οχι με πολυ μεγαλα κυβικα σκεφτομουνα μηπως βαλω τον 1.4 τον 16βαλβιδο και με καποια περιφερειακα να εφτανα στα 110 αλογα π για τα κοιλα του αμαξιου θα ειναι αρκετα καλα ποια η γνωμη σου και τι χρειαζεται να αλλαξω ?
  7. JohnPolo1992

    my polo

  8. Γεια,ειμαι νεος στο forum και θα ηθελα οπως λεω και στο topic να αλλαξω τον κινητηρα στο polo που εχω (polo 9n3 2009 united).Θα ηθελα να μαθω τι κινητηρες κουμπονουν χωρις πατεντες ,τι περιφεριακα χρειαζεται κοστος (στο περιπου) και απο που μπορω να βρω τους κινητηρες ευχαριστω προκαταβολικα για την βοηθεια σας.(αν γινεται να αναφερεται λεπτομερειες οσο αναφορα κινητηρες γιατι δεν ειμαι πολυ γνωστεις επι του θεματος)
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.