Jump to content

Evo_X

Members
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

About Evo_X

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δυτικής Μακεδονίας - Καστοριάς
  • Νομός
    Καστοριάς

Other Info

  • Car Type
    Don't have a car

Evo_X's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλησπερα παιδες.Ενας φιλος εχει Golf 6 και θελει να αλλαξει τις λαμπες στην μικρη σκαλα.Ξερετε τι τυπο φοραει?
  2. Γεια σας παιδια.Ενας φιλος μου εχει ενα Polo μοντελο 2010 και ψαχνει αριστερο καθρεπτη.Εψαξα στο *μη επιτρεπόμενο @ URL* και βρηκα εναν αλλα το θεμα ειναι πως θα ξερω (χωρις να βγαλω τον παλιο)τι φυσα εχει? Με εναν εμπορο που μιλησα με ρωτησε αν εχει μακρια η κοντη φυσα. Καμια ιδεα?
  3. Σας ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις σας και εσ2να Αλεξ για τις λεπτομεριες. Ο φιλος μου ειναι διακοπες θα του πω τι πρεπει να κανει και αμα θελει να κινηθει. Το θεωρω πολυ αδικο ολο αυτο με τα VW.Στο βωμο των πωλησεων θυσιαζουν την ποιοτητα και την αξιοπιστια. Και παλι σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας, για οτι νεοτερο θα ενημερωσω.
  4. Στα προβληματα εχω ψαξει αλλα εχει παρα πολλα θεματα, δωσε μου καποιο συγκεκριμενω λινκ αν μπορεις. Το λινκ απο πανω με βγαζει στο φορουμ.
  5. Γεια σας.Ενας φιλος μου εχει το εν λογο αυτοκινητο. Στις 35000χιλ του εμφανισε προβλημα στο σασμαν.Οταν το εχει ρελαντι και δεν παταει συμπλεκτι κανει εναν περιεργο θορυβο μολις τον παταει σταματαει. Το πηγε μια φορα για σερβις του ειπαν δισκο/πλατο και τα αλλαξαν στην εγγυηση με το που το περνει ξανα τα ιδια, το αφηνει μια βδομαδα και του λενε μαλλον ειναι το ρουλεμαν? Γραναζι? Πισω απο το σασμαν.παει να το παρει τογ λενε δεν ξερουμε τι ειναι πρεπει να στειλουμε χαρτια στη Γερμανια Ξερετε τι μπορει να ειναι? Με ταχυτητες δεν εχει προβλημα μπαινουν κανονικα και δεν κανει θορυβο το σασμαν.
  6. Συγγνώμη για την καθυστέρηση.Την λήψη του μυελού την κάνουν πλέον απο τις φλέβες μέσω ενός μηχανήματος που κρατάει τα κύτταρα και σου επιστρέφουν το αίμα πάλι πίσω.Σε κάποιες περιπτώσεις γίνεται απο την λεκάνη αλλα πολύ σπάνια. Προϋποθέσεις:Πρέπει να είστε υγιείς κάτω των 55 ετών .Θα χρειαστεί να κάνετε λήψη ενος αυξητικού παράγονται για τα κύτταρα τα οποία θα πάρουν.Οι εξετάσεις που θα κάνετε είναι λήψη αίματος για να δουν τη συμβατότητα και άμα τελικά είσαι συμβατός θα κάνετε μυελογραμμα,μια οχι και τόσο ανώδυνη εξέταση αλλα πολύ σημαντική. Το μεγαλύτερο ποσοστό απο τους δότες βρίσκεται στην Γερμανία και στην Αμερική.Εγω πήρα μόσχευμα απο Γερμανό δότη.Και ο δότης και ο λήπτης δεν γνωριζοντε μέχρι 3 χρόνια, από κει και πέρα μπορείς να κινήσεις διαδικασίες να γνωρίσεις τον άνθρωπο που πραγματικά σε έσωσε η καλύτερα σε ξανά-γέννησε,ναι ξανά γεννιέσαι.Η εμπειρία του να ξέρεις οτι κάποιος κάπου στον κόσμο προσφέρετε να μοιραστεί την ζωή του με εσένα ειναι πολύ συγκινητικό,οταν ξέρεις οτι αμα δεν υπήρχε ο δότης δεν θα υπηρχες και στην κυριολεξία θα αργοπεθενες είναι απλά τρομακτικό.Εγω ειχα κάνει την χημειοθεραπεία που είναι καταστροφική για τον μυελό τοσο καταστροφική που εξαφανίζει καθε κύτταρο του, είχα αγωνία και άγχος μέχρι να δω με τα μάτια μου το μόσχευμα.Ολοι είμαστε άνθρωποι και μπορεί να λακίσουμε,δεν είναι λίγα τα περιστατικά που ο δότης δεν μπόρεσε να δώσει λόγο ανχους και φόβου πάραυτα ομως κανείς δεν τον παρεξηγεί και κανείς δεν του κρατά θυμό.
  7. Evo_X

    Obdii

    Αυτη ειναι η εφαρμογη και στοιχεια της https://market.android.com/details?id=org.prowl.torque εγω εχω την κινεζικη συσκευη αργει λιγο στην συνδεση μερικες φορες,μετρησεις ειναι σωστες πιστευω γιατι ολες οι ενδειξεις ειναι απο την ECU απευθειας.
  8. Σας ευχαριστω πολυ παιδια να σται καλα!!
  9. Evo_X

    Obdii

    την εφαρμογη.στο μαρκετ ειναι η Lite εγω εχω την φουλ που εχει καποια εξτρα σε σχεση με την απλη.
  10. Evo_X

    Obdii

    ακριβως ειναι συσκευες που συνδεοντε με το κινητο μεσω Bluetooth και wifi.για ανδροιντ ναι ειναι το torque.εγω το εχω για ανδροιντ.
  11. Evo_X

    Obdii

    κυκλοφωρουν κατι συσκευες που συνδεοντε με τον εγκεφαλο την θυρα που εχουν τα αμαξια μας μεσα και με αυτο μπορεις να διαβασεις ολους τους αισθητηρες να σβησεις το check engine να δεις σφαλματα να κανεις 0-100 να δεις πιεσεις στην τουρμπινα και πολλα αλλα.οποιος ενδιαφερετε και θελει τζαμπα την εφαρμογη για κινητα Android μπορω να του την δωσω.επισης υπαρχει για Iphone Android http://www.ebay.com/itm/ELM327-OBD2-OBDII-V1-4-Bluetooth-Diagnostic-Interface-/150590287319?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item230fe16dd7 iphone http://cgi.ebay.com/ebaymotors/PLX-DIRECT-Kiwi-Wifi-OBDII-Automotive-Diagnostic-iPhone-/160651666409?pt=Motors_Automotive_Tools&hash=item256795e3e9 Αυτα ειναι για κινητα αλλα εχει και με USB για λαπτοπ.
  12. Evo_X

    Golf R + Evo Χ

    μαγκακο ξεκαβαλα μην σου κατεβασω τη μαπα.παπαρας εισαι και φαινεσε μαθε να μιλας γιατι δεν γνωριζομαστε απο χθες.
  13. Δεν ξερω ανα θα πρεπει να ανοιξω καποιο τετοιο θεμα αμα για καποιο λογο παραβιαζετε κατι ας διαγραφει. Ανοιγο αυτο το θεμα με αφορμη την περιπετεια στην οποια εχω μπλεχτει. Πριν δυο χρονια 13 Νοεμβριου(Παρασκευη πεφτει) διαγνωστηκα στο νοσοκομειο της Καστοριας με Οξεια Λεμφοβλαστικη Λευχαιμια(ΟΛΛ) και το επιβεβαιωσαν στο Παπανικολαου Θεσσαλονικη.Εχω κανει9 χημειοθεραπειες και στο τελος μου ειπαν για μεταμοσχευση μυελου των οστων.Πραγματικα απολα οσα περασα που δεν ηταν και λιγα το μεγαλητερω ζορι ηταν η ευρεση συμβατου δοτη,αδερφια εχω δυο αλλα δεν ηταν συμβατα μαζι μου οπως και οι γονεις μου δυστυχος εγω ειχα ποσοστα απ ολους αλλα δεν ημουν συμβατος,ετσι ξεκινησε ο γολγοθας ευρεσης συμβατου δοτη οπου περασα ενα καλοκαιρι αγχους και ταλαιπωριας γιατι επρεπε να κανω χημειοθεραπειες συντηρησης.Αυτο που θελω να προτεινω σε ολους μας σαν παθον ειναι αν μπορειτε να γινετε δοτες,πιστευω οτι οταν ξερεις οτι ΕΣΩΣΕΣ καποιον με μια απλη αλλα λιγο κουραστικη διαδικασια ειναι ενα απο τα καλητερα συναισθηματα.Πλεον ειναι ανοδινη η διαδικασια και δεν ποναει.Δυστυχος εδω στην Ελλαδα η ενημερωση ειναι ελειπης οποτε μαλλον πρεπει να κινηθουμε μονοι μας. Π.Σ:θα ηθελα να πω ενα μπραβο στο φορουμ και σε ολα τα μελη για την εθελοντικη αιμοδοσια που κανετε και παλι μπραβο σας!
  14. να ναι καλα το Evonet και τα παιδια!!
  15. ναι με τα 295 ειναι.θελω να το βαλω φιλτρο εξατμιση προγραμμα φιμε και πιο μετα ζαντες σε μαυρο χρωμα η χρυσαφι. θα χαρω πολυ να βρεθουμε,μαλλον εχουμε και κοινους γνωστους!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.