Jump to content

silverpunto

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About silverpunto

Other Info

  • Car Type
    Other VAG car

silverpunto's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλησπερα Οταν λες αν συνεργαζονται το θες να πεις; Bilstein sport εχω οχι coilover!
  2. Καλησπερα σε ολους. Εχουμε ενα golf 6 tsi με Bilstein Sport αναρτηση και εργοστασιακα ελλατηρια. Θελω να ρωτησω εαν τα ελλατηρια του Gti ειναι πιο χαμηλα απο τα κανονικα. Το ρωταω αυτο γιατι θελω να το χαμηλωσω λιγο αλλα δεν θελω να παω στις λυσεις τον after market. Σας ευχαριστω.....
  3. Καλησπερα σε ολους...... Μετ ααπο 1,5 χρονο με το Multimedia μονο καλα λογια εχω να πω..... Εκτος απο 2 θεματα που εχω. 1)Αλλαξα συσκευη και δνε συνδεεται.Πηρα ενα Iphone 5 ομως δεν παιζει ενω το παλιο μου nokia Παιζει κανονικα. Μηπως θελει αναβαθμιση?Και αν ναι απο που μπορω να την κανω? 2)Η θυρα sd διπλα απο τους χαρτες δεν παιζει. Ενω δεν την εχω μεταχειριστει πολυ ξιαφνικα μια ημερα σταματησε να παιζει. Τι να κανω? Εχω στειλει πολλα μηνυματα στην μονικα αλλα δεν μου απανταει.
  4. Το igo. ακουγεται μια φωνη που λεει οτι ειμαι κατω απο το οριο ταχυτητας. Και ας μην ειμαι στο περιβαλλον του Gps.
  5. Καλησπερα και απο εμενα. Το μηχανημα ηρθε σημερα. Τελωνειο ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ μιας και μου εκοψε μικροτερο τιμολογιο. Της το ζητησα εγω. Νικο σε ευχαριστω πολυ για ολα. Το εγκατεστησα και ειναι παρ απολυ καλο. Μια απορια μονο. Οταν κλεινω το προγραμμα του Igo και απενεργοποιω το μηχανημα και κλεινω την μηχανη οταν το ανοιγω ξανα το Gps δουλειυ παλι ακομα και αν δεν ειμαι στο περιβαλλον του.Ξερεις κανεις γιατι?
  6. Καλησπερα και απο εμενα..... Διαβασα ολο το τοπικ και θα ηθελα να σας κανω 3 ερωτησεις σε οσους το εχετε αγορασει και σας το εστειλε με EMS η Monica. 1)Ποσο καιρο απο την στιγμη που βαλατε τα λεφτα εκανε για να ερθει? 2)Κανατε τελωνειο? 3)Trucking Number σας εδωσε? Σας ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.