Jump to content

bob

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bob

  1. Παιδια σημερα το πηγα για φρενα στο Γιωργο που μου προτεινατε μεσω του λινκ! Τα παιδια απιστευτα εξυπηρετικα μου λυσανε ολες τις αποριες!Μου αλλαξανε τα τακακια σε χρονο ΔΤ σε παρα πολυ καλη τιμη! Τελικα βαλαμε ΑΤΕ μπροστα και εργοστασιακα πισω! Τους συνιστω ανεπιφυλακτα!!!!!!!
  2. Γεια σας παιδια ! Σημερα πηγα το golfaki για service στο παζαροπουλο!Ειναι 8 μηνων και εχω κανει 32000χλμ. Πριν κανα 15 λεπτο με καλει ο τεχνικος συμβουλος και μου λεει <<θελουν οπωσδηποτε αλλαγη τα τακακια μπροστα πισω και θα στοιχισουν περιπου στα 300ε>> Και του λεω μπα δεν βγαινω καλυτερα να ριχνω αγκυρα Εχεται να προτεινεται καποια εταιρια απο τακακια και συνεργειο για τοποθετηση??? Θα πρεπει να αλλαξω και δισκους ??? Και ποσο περιπου θα κοστισουν ολα αυτα??? Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα!!!
  3. bob

    2005 A8 Je Design

    Ρε παιδια λετε συνεχεια για στρηψιμο!!!!! Αν θελεται να παρεται car για αναβασεις εχεται τρεις επιλογες Lancer(ναι ναι πειτε οτι ειναι ρυζι)η porche 911 gt2 r (αν δεν κανω λαθος ) η το θεο τις αυτοκινησης AUDI Coupe Quattro 20V τετοιο αυτοκινητο δεν θα ξαναβγει!Τωρα Μιλατε για δυο βαρκες(α8 και s) κανενας δεν θα παρει τετοιο car για να κανει αναβασει!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.