Jump to content

Tyreburner

Members
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

About Tyreburner

  • Birthday 05/05/1990

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Polo 6R1 (2010)

Recent Profile Visitors

2,488 profile views

Tyreburner's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. Καλησπέρα παιδιά Θέλω να αλλάξω λάστιχα στο αμάξι μου και είμαι ανάμεσα σε Dunlop sportmax rt2 και σε Michelin Pilot sport 4 σε διαστάσεις 215/40/17. Θέλω γνώμες ή αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο.
  2. Επειδή έχω αλλάξει 2 μοτέρ (λόγω λαδιού προφανώς) και ακούγοντας γενικά ότι κάποια Polo GTI βγάζουν παραπάνω προβλήματα στο κάψιμο λαδιού με πρόγραμμα γι'αυτό και διστάζω να βάλω και εγώ. Πάντως δεν είναι κάτι που έχω αποκλείσει ειδικά εάν βάλω στον Κρίτωνα.
  3. Μάλιστα άλλαξα γνώμη και αντί να βάλω την εισαγωγή της APR λέω να βάλω της VW Racing. Έστειλα και μήνυμα στην VW Racing και μου είπαν ότι δεν χρειάζεται προγραμματισμός. Σας στέλνω και την φωτό από την συνομιλία. Αλλά θα με ενδιέφερε πολύ να ακούσω και την γνώμη σας.
  4. Έχει κανείς απάντηση για το αν θέλει πρόγραμμα το αμάξι αν βάλω φιλτροχοάνη;
  5. Φαίνεται να ξέρεις τι λες..Αλλά γιατί θέλει πρώτα πρόγραμμα; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  6. Όχι Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  7. Σκέφτομαι να βάλω την εισαγωγή της APR σε polo 6r gti και ήθελα να ρωτήσω γνώμες και αν ξέρει κάποιος τί παίζει απο τιμή. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  8. Καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι να βάλω εισαγωγή της APR και ήθελα να ρωτήσω γνώμες. Αν ξέρετε τιμή ή αν έχετε κάτι άλλο να προτείνετε θα βοηθούσε πολύ.
  9. Καλημέρα παιδιά Θέλω να αλλάξω αμορτισέρ στο αμάξι μου και σκέφτομαι να βάλω bilstein τα κίτρινα. Καμιά γνώμη;
  10. Καλημέρα φίλε μου..μπορώ να σε ρωτήσω πόσες εργάσιμες μέρες περίμενες μέχρι να σου αλλάξουν κινητήρα;γιατί περιμένω και εγώ για αλλαγή μοτέρ περίπου 10 εργάσιμες και με έχει φάει το άνγχος..
  11. Ξέρει μήπως κανείς πόσο στοιχήζει η κάτω μπροστινή κυψελωτή γρίλια σε Polo Gti 6R?
  12. Goodyear,pirelli,bridgestone και continental στα οποια ξεφευγει η τιμη για την τσεπη μου..
  13. Καλημέρα παιδιά..έφτασα η ώρα για καινούρια λάστιχα!!έχω προσπαθήσει να βρω σε dunlop και pirelli αλλά παντού θέλει ένα μήνα υπομονή και δεν την έχω..ύστερα λοιπόν από έρευνα έχω καταλήξει στα drb toyo που είναι ο αντικαταστάτης του t1r σε διαστάσεις πάντα 215/40 17..γνώμες?
  14. Καλησπέρα παιδιά. Το πήγα τελικά στην αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι είναι από το εσωτερικό του φαναριού. Το θέμα είναι ότι δεν το καλύπτει η επέκταση εγγύησης διότι η κανονική(που θα το κάλυπτε) έχει λήξει. Μου είπε βέβαια ο τεχνικός σύμβουλος ότι θα προσπαθήσει να το καλύψει. Τι να π'ω ρε παιδιά, μου φαίνονται λίγο μπαρούφες όλο αυτά. Υπόψην πήγα στον Γκρατσία Αγίας Παρασκευής. Γνώμες για όσα μου είπαν ή για την συγκεκριμένη αντιπροσωπεία?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.