Jump to content

KostaZ

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About KostaZ

Other Info

  • Car Type
    Not a VW car

KostaZ's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Ευχαριστω για τις απαντησεις και σορρυ για το πρηξιμο
  2. Επομένως δεν ειναι κατι ανησυχητικο σωστα? Μονο θαμπωμα ειναι, δεν εχει σταγονιδια νερου απ οσο μπορεσα να δω.
  3. οκ δεν ειναι λογω ηλιου, το αμαξι το παρελαβα πριν 3 ωρες απλα κλασικα ανησυχησα γιατι αν αποτελει προβλημα πρεπει να το πω στην αντιπροσωπεια να το διορθωσουν .
  4. Καλησπέρα σας, μόλις παρέλαβα το golfaki μου και παρατηρησα ενα μικρο θάμπωμα στα εμπρός φανάρια. Η θερμοκρασία ειναι χαμηλή βεβαια (0 βαθμούς) αλλά είναι λογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο? Ελπίζω να μην ειναι χαζή η απορία μου ... Ευχαριστώ.
  5. Συγνωμη για το ξεθαμα του ποστ αλλα ψαχουλευα γιατι μολις παρηγγειλα κι εγω την ιδια εκδοση. Ετσι λοιπον μου γεννηθηκε η απορια αν οντως αληθευει αυτο με τα ηχεια, γιατι στον καταλογο αναφερεται ο ιδιος αριθμος ηχειων και για τις 2 εκδοσεις, αλλα και οταν ρωτησα για τις διαφορες μεταξυ των 2 εκδοσεων στην αντιπροσωπεια κανεις δεν μου ανεφερε κατι τετοιο. Βεβαια ακομα και σε πιθανη ελλειψη ηχειων πισω, ειναι αξιοπρεπης ο ηχος του?
  6. Οκ Οπότε ένα είναι το ζητούμενο πλέον. Το εργοστάσιο μπορεί να σου βάλει το εν λόγω τιμόνι σε περίπτωση τέτοιας παραγγελίας? http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?VISuperSize&item=110748805370 ή http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?VISuperSize&item=320755135866 (νομίζω αυτό ειναι της απλής έκδοσης του scirocco)
  7. Καλησπέρα, επειδή ενδιαφέρομαι για αγορά του καινούριου Golf (122 ή 160, δεν έχω καταλήξει ακόμα) αλλά δεν έχω πάρει σαφή απάντηση από την αντιπροσωπεία θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει να με διαφωτίσει σε ορισμένα θέματα. Το προσπέκτους διαχωρίζει τα πακέτα εξοπλισμού R-Line σε exterior kai plus (για το εσωτερικό) παρ'όλα αυτά η αντιπροσωπεία λέει οτι αυτά τα 2 πάνε μαζι υποχρεωτικά. Μιας και μιλάμε για εσωτερικές και όχι μηχανικές παρεμβάσεις είναι δυνατόν αν πιέσω να δεχτεί η εταιρία να βάλει το πακέτο για το εσωτερικό σε έκδοση που δεν προβλέπεται? (πχ 1.4 122 highline ή 1.4 160 generation). Η όλη αλλαγή βέβαια γίνεται κυρίως για το τιμόνι του R-Line μιας και το τιμόνι της έκδοσης Highline δεν μπορώ να το βλέπω, αλλά και για τα sport καθίσματα... Και γιατί μια τέτοια μετατροπή θα προτιμούσα να είναι εργοστασιακή. Επίσης η VW έχει διαθέσιμο το τιμόνι του R-Line σκέτο ? Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.