Jump to content
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble

ΤΑΖ

Members
 • Content Count

  301
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About ΤΑΖ

 • Rank
  VWClub Member
 • Birthday 03/18/1977

User Information

 • Gender
  Male | Άνδρας
 • Δήμος
  Δεν έχει οριστεί
 • Νομός
  Μη ορισμένος

Other Info

 • Car Type
  Polo 6N2

Recent Profile Visitors

5,380 profile views
 1. Δε μου στέλνεις ένα π.μ. να τον έχω στα υπόψη, μιας και θα τον χρειαστώ σε λίγο;
 2. Σας ευχαριστώ, να΄στε καλά!
 3. έχουμε το ίδιο αυτοκίνητο, τις ίδιες ζάντες και τα ίδια αμορτισερ! εγώ φοράω τα hr για πάνω από 7 χρόνια και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Βέβαια, τα ελαστικά μου έχουν 50αρι προφιλ και κάποιες φορές βρίσκουν στο εσωτερικό των θόλων αλλά ηταν επιλογή μου γιατί δεν ήθελα 45αρι προφιλ. Το πολάκι είναι σχετικά σκληρό, στρίβει ικανοποιητικά και δεν παίρνει κλίσεις που να σε τρομάζουν. τώρα, κωδικούς και τέτοια δεν θυμάμαι, νομίζω πως έχει χαμηλώσει γύρω στα 3-3,5 cm. Δες και 2 φωτογρφίες παρακάτω πως φαίνεται:
 4. Να΄σαι καλά, δεν κάνει τίποτα. Απλά επειδή τα πέρασα πρόσφατα και επειδή και εμένα κάποιοι με βοήθησαν, είπα να γράψω 2 λόγια για να ξέρουν κι οι υπόλοιποι. Προσοχή στους μάστορες, έχει βρωμίσει ο τόπος απατεώνες...
 5. Δεν τα αγόρασα από την αντιπροσωπεία. Είναι κάποια πράγματα after market που είναι πιο καλά και πιο φθηνά από τα αντίστοιχα της αντιπροσωπείας (π.χ. η τρόμπα βενζίνης). Καλό είναι να μην το αφήνεις πολλές ώρες και να φεύγεις αλλά και να μην είσαι όλη την ώρα πάνω από το κεφάλι του. Για μένα, το ιδανικό είναι η διακριτική παρουσία σου στο χώρο του service. Να αγχωθεί αποκλείεται, απλά θα είναι λίγο πιο προσεκτικός με σένα εκεί γύρω και δεν θα σου χρεώσει αέρα ούτε θα βάλει άλλα πράγματα. Βέβαια, θα χρειαστεί αρκετή ώρα για αυτή την επισκευή, οπότε τα σκέφτεσαι και κάνεις όπως νομίζεις!
 6. ο ιμάντας μαζί με την τρόμπα νερού και τα εργατικά κυμαίνονται από 230 εως 280 €. Καλό θα είναι να ξέρεις και τι μάρκα θα επιλέξεις να τοποθετήσεις. Επειδή χθες άλλαξα ιμάντα θα σου πω τι πλήρωσα: 150€ αγορά σετ ιμάντα (μαζί και η τρόμπα νερού). Τα αγόρασα μόνος μου. 75€ + ΦΠΑ τα εργατικά. Για την ίδια δουλειά, μου ζήτησαν στο συνεργείο που το πήγαινα μέχρι πρότεινος, 400 (εννοείται πως χαιρέτησα!!!) Με 400€ τώρα, έκανα αλλαγή ιμάντα το σετ, αλλαγή κομμένης βάσης μοτερ και αλλαγή λαδιών μαζί με όλα τα φίλτρα. Καιρός να αρχίσουμε να ψαχνόμαστε γιατί κάποιοι δεν καταλαβαίνουν από κρίση... Αν χρειαστείς κάτι, στείλε μου pm.
 7. πουλήθηκε ένα στο car με ζημιά στην πόρτα του συνοδηγού για 900 € δυστυχώς όταν τηλεφώνησα, είχε πουληθεί
 8. θα χρειαστείς κι άλλα πράγματα εκτός από το μοτερ... Ποιο μοτερ έχεις τώρα, το 100αρι; Ρώτα τον Δημήτρη (pagourista), αποκλείεται να μη σε βοηθήσει!
 9. ΤΑΖ

  Polo 2005

  να μην είναι πολο!!! Πέρα από τη πλάκα, νομίζω πως μπορείς σε αυτά τα λεφτά να βρεις κάτι πιο αξιόπιστο και πιο φθηνό στην συντήρησή του.
 10. Διαβάζω καθημερινά τα σχόλια που γράφονται εδώ και δεν γράφω από επιλογή μου. Δεν έχω κάτι μαζί σου, σίγουρα τρέφω συμπάθεια προς αρκετά άτομα από εδώ αλλά αυτό δεν με αποτρέπει και να τους τα "χώσω" όταν θεωρώ πως έχουν άδικο. Στην προκειμένη περίπτωση, ο Stoilas εξήγησε που πήγαινε το ''βλ@#$ς'', μπορεί να σου ξέφυγε αλλά αν διαβάσεις λίγο τα προηγούμενα ποστ, θα το δεις. Όσο για την παλαιότητα, δεν λέει τίποτα. Ο λόγος που το ανέφερα είναι πως γνωριζόμαστε μεταξύ μας πολλά χρόνια και δεν παρεξηγούμαστε για π@π@ριές. Δυστυχώς ο γραπτός λόγος είναι δύσκολος να τον πιάσεις και ακόμα δυσκολότερος στην εποχή μας που είμαστε όλοι τσιτωμένοι και ετοιμοπόλεμοι με το παραμικρό. Ζητάω συγγνώμη για το off topic και σταματάω εδώ.
 11. Γιατί ξέρει παρα πολλά για τα αυτοκίνητα και είναι πολλά χρόνια στο κλαμπ. Επίσης έχει βοηθήσει πολύ κόσμο εδώ μέσα και είχε ένα από τα ωραιότερα πολακια που κυκλοφορούσανε. Και τότε ήτανε δύσκολα χρόνια γιατί όσοι γουστάραμε βαγκ, τα γουστάραμε για πολλούς λόγους και όχι μόνο για όλογα. Από όταν έβγαλε τα tsi, όλοι οι σαξοραλάκιδες έκαναν στροφή στο δικό μας κλαμπ και μας ζαλίσανε (εννοείται πως υπάρχουν και εξαιρέσεις.) Και να σου πω και τον τελευταίο λόγο: Γουστάρω πολύ που ξαναγύρισε και μακάρι να γυρίζανε και άλλα αξιόλογα παιδιά που για τους δικούς τους λόγους "την έκαναν" Υ.Γ: και σίγουρα δεν χρειάζεται την υποστήριξή μου, μπορεί και μόνος του να υπερασπίσει τον εαυτό του άριστα! Καλώς μας ξανάρθες Κώστα!!!
 12. δεν υπάρχει 100αρι 6Ν2 χωρίς δισκόφρενα πίσω. Αν και τα παιδιά από πάνω σε έχουν ήδη καλύψει από τον αριθμό πλαισίου
 13. Δεν τον λες ίδιο αλλά είναι κοντά.
 14. Δεν είναι ούτε το ένα ούτε το άλλο. Ο δικός σου κινητήρας είναι παλαιότερης γενιάς.
×
×
 • Create New...