Jump to content

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΝΤΟΣ

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΝΤΟΣ

  1. Για σας.θα ηθελα την βοηθεια σας σε ενα μικρο προβλημα που εχω. Προσφατα εβγαλα το εργοστασιακο RCD 300 MP3 Απο το jetta gt μου και εβαλα το mfd2 rns2 dvd σειρα c ενος φιλου ταξιτση που το ειχε στο passat του μοντελο 2006. πηρα τους νεους χαρτες ευρωπης ελλαδας v8 2011 απο ebay και ειναι ολα καλα. 1. ον Θελω να μου πει οποιος γνωριζει,γιατι οι δρομοι στον χαρτη δεν εχουν ονομα εκτος απο αυτον που κινουμε και αυτος που θα παω. 2. ον Γνωριζει καποιος να πει αν το συγκεκριμενο μοντελο παιρνει καμερα οπισθοπορειας?? Καθε βοηθεια ευπροσδεχτη.
  2. Για σε ολους,Εχω απο τον νοεμβρη του 2007 ενα μαυρο gt jetta και εως τωρα δεν εχω το παραμικρο προβλημα. Επισης θα ηθελα να σας πω οτι εχω βγει 3 φορες στην ευρωπη με το getta μου χωρις κανενα προβλημα. Την τελευταια φορα(οκτωβρης του 2010)εφτασα εως Ισπανια(σαν σεμπαστιαν-μπιλμπαο-βαρκελωνη). Γιαυτον τον λογω δεν ακολουθησα την εκδρομη στην Γερμανια. Υπαρχει και η σχετικη οικονομικη δυσχερια. Σε επομενη εξοδο θα ειμαι μεσα!!!
  3. Για σας!! εχω το jetta gt απο τον Νοεμβριο του 2007 το οποιο φοραΓε απο την μανα του το RCD MP3 300 προσφατως ενας φιλος μου εδωσε απο το ταξι του passat το οποιο πουλησε το MFD2 DVD το οποιο φορεσα στο jetta μου αλλα μου παρουσιαζεται ενα προβλημα. ενω βαζω τον τετραψηφιο κωδικο αυτο ανοιΓει αλλα μετα απο ωρα κλειδωνει μονο του και δεν περνει παλι τον κωδικο.ανοιΓει απο μονο του οποτε το θυμηθει και ξανακλειδωνει παλι οποτε το θυμηθει. Να σας πω οτι οταν δουλευει ολα δουλευουν τελεια,και το ραδιο και το cd και το navigation(πηρα και την νεα εκδοση των χαρτων του 2010 v8) και τα χειριστηρια στο τιμονι και η οθονη στο καντραν. στην αντιπροσωποια που πηΓα Για το servis των 4 χρονων τους ειπα Για το προβλημα ασχοληθηκαν κανα 2ωρο ειπαν οτι ειναι κανονικα δηλωμενο αλλα και αυτοι δεν εβΓαλαν ακρη. ειπαν οτι μαλλον ο εΓκεφαλος δεν το αναΓνωριζει Γιατι τι jetta ειναι του 2007-2008 και το passat του 2005-2006 και μαλλον αδυνατει να αναΓνωρισει προΓενεστερα μοντελα. εαν μπορει κανεις να βοηθησει τον ακουω...... σας ευχαριστω!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.