Jump to content

xaris13

Members
  • Posts

    73
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by xaris13

  1. εγω πηστευω οτι ειναι ενα απο τα δυο τρομπακια που εχει η αυτο στο πενταλ, η το αλλο στην πριστιρεκ.... το εχω ξανακουσει.... μηπως παρατηρησες τιποτα υγραφρενων απο κατω?
  2. Ο αισθητηρας σταθμης λαδιου αν εχει το αμαξι θα ειναι απο κατο στο καρτερ, η βαλβιδα πιεσης λαδιου στα περισσοτερα ειναι στην βαση του φιλτρου λαδιου. Το φιλτρο λαδιου ειναι γνησιο γιατι αν δεν ειναι υπαρχει περιπτωση αυτο να δημιουργη προβλημα καθως εχει μια βαλβιδα με ενα ελατηριο μεσα τσεκαρετο.
  3. Εχω polo gti 6r το οποιο μου εκαιγε 200 μλ ανα 1000 χιλιομετρα στα 15.000 αλλαξα μοτερ και μαζι με αυτο πολυδισκο χωρις να εχει προβλημα προληπτικα αφου κατεβηκε. Εχω 50000 χλμ μεσα σε 2 χρονια απο την αγορα του. Ειμαι απολυτα ευχαρηστημενος απο την αγορα μου εχοντας οδηγησει ολο τον ανταγονισμο λογο της δουλειας μου. Και πηστευω οτι ειναι το ποιο value for money απο τα μικρα gti.
  4. Eγω παντος ειχα την ατυχεια να αγορασω απο εκει το καινουριο μου αμαξι polo gti 6r και τα πραγματα οπως ακριβως τα περιγραφεις μεχρι και μου το πουλησαν κυριες. Με το που εβγαλε το προβλημα με τα λαδεια σφυραγαν αδιαφορια.... Μονο τα χειροτερα εχω για αυτους.
  5. ο αισθητηρας εκεντροφορου μαζι με τον αισθητηρα στροφαλου ελενχου το σωστο χρονισμο του μοτερ και ανολογα δινουν τον καταληλο σπυνθηρα στα μπουζι και παλμο στα μπεκ. Εγω ειμαι της γνωμης να το αλλαξεις το συντομοτερο γιατι απο αυτο μενεις επι το που αν χαλασει και εφοσον στο εδειξε καντο πριν σε αφησει. Κοστος δεν νομιζω να ξεπερναει τα 100 ευρω σε ιμιτασιον ισως και πολυ λιγοτερο!
  6. Εκτος αν του τον πουλησαν για 200αρι και ειναι τιποτα κινεζικος.... Παντος εχω γνωστο που χωρις καθολου περιγεριακα μονο με προγραμμα σε δυο διναμομετρα εγραψε 210 αλογα το αμαξι.
  7. Πως δικαιολογησαν την βλαβη στην αντιπροσοπεια? Η χρηση στο αμαξι ειναι φισιολογικη?
  8. Δεν γεινετε γιατι παλι θα πρεπει να φτιαξεις αποστατες για να απομακρινεις την δαγκανα και να κερδισεις σε διαμετρο πραγμα που για μενα δεν αξιζει, εγω ειμαι της γνωμεις να πας και να σε αυτον που σου εκανε την μετατροπη και να του μηλησεις για την κακοτεχνια δεν ειναι κατι τοσο εξητημενο αυτε η μετατροπες... επησης μπορω να σου προτεινω και εγω καποιον.
  9. Η αποστατες αν ειναι σωστα κομμενη, και εχουν και τον απαρετητο αφαλο που αγκαλιαζει και το μουαγε αλλα και την ζαντα δεν δημιουργουν προβλημα χωρις βεβαια να κανουμαι υπερβολες. Οσο για τοις δισκοπλακες οι τρυπητες σιγουρα δεν κανουν θορυβο, θορυβο μπωρει να κανουν οι χαρακτες αν οι χαραξει εχει γινει στα γνωστα μηχανουργια της γειτονιας που τα κανουν ολα και συμφερουν, η οταν εχουν τοποθετηθει ανα ποδα απο την φορα της χαραξης τους και μονο κατα την διαρκεια του φρεναρισματος!
  10. Πισω αλλαξα τοις δυο γραμμες με υψυλης πιεσεως μιας και εχει 4 μαρκουτσια πισω και χανεις πολυ με τα απλα οταν φουσκονουν. Οι εντυπωσεις η καλυτερες, ειναι ακουραστα τους εχεις εμπιστοσυνη και επιτελους απεκτησε εστιση το αριστερο πεταλι....
  11. Μαλλον θα βαλω ενα cat back της miltek και αργοτερα αν δω και δεν με καληπτει θα παω για downpipe σε καποιον ελληνα εξατμησα μιας και απο οτι εχω καταλαβει αυτο ειναι που ποναει στο συστημα... Φοβαμαι τοις noname προτασεις περισσοτερο για το θορυβο καθως το αμαξι ειναι πολιτικο και ο θορυβος κουραζει....
  12. Τι προβληματα εχεις αντιμετοπησει με miltek?
  13. Θελω να προχωρησω σε αλλαγη εξατμησης και εχω δυο δηληματα, για ενα πρωτο σταδιο στο αμαξι το ενα ειναι cat-back η turbo-back συστημα και το δευτερο supersprint η miltek.
  14. Εδω εχει οτι χρειαζεσε το ιδιο project ακολουθησα και εγω στα φρενα http://www.clubpolo.co.uk/forum/index.php?showtopic=278450 Κατι που δεν αναφερει ειναι οτι θελει 16χιλιοστα αποστατη για να εχουν λιγο αερα τα φρενα απο την ζαντα στο ζεσταμα και ποιο μακρια μπουλονια. Το κοστος της μετατροπης σε εμενα με ολα καινουρια μου πηγε περιπου ενα 1000αρικο αλλα με τιμες συνεργειου και οχι λιανικης. Ειμαι μηχανικος.
  15. ναι brembo απο cayman-boxter τα ιδια ειναι με ferrodo ds2500 και τριπιτους 312 brembo απο golf 5
  16. Στο δικο μου polo gti 6r το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν η αλλαγη στα φρενα, ζεστενονται για πλακα και καμια αιστηση το πεταλι, εβαλα monoblock τετραπιστονα brembo και δεν ξαναασχοληθηκα....
  17. και εγω ψαχνωμαι για το σιγκεκρημενω πακετακι...... ποιο πολυ για την εξατμιση πρωτα!
  18. Δεν πειραζει φηλε στρατο! Καλη καρδια! Χρηστο δεν μπωρο να σου πω αντικημενικες τιμες γιατι ειμαι μηχανικος και τα περνω ολα κοστος με εργασεια δικια μου, αλλα πιστευω σε εναν ιδιωτη θα πηγενε απο 1200-1500 με ολα καινουρια.
  19. Μια χαρα ηταν αλλα οχι τοσο αποτελεσματικο οσο επρεπε. Οσο για τα ματακια εχουμαι γνωθεις ευατον και δεν την γλιτωνουμαι φτηνα ετσι απλα οπως λες στρατο! Για την ιστορια εβαλα τετραπιστονα monoblock της brembo με τακακια ferodo ds 2000 και δισκους 312 με σωληνακια υψηλης και το αμαξι εχει σαφεστατα πολυ ποιο ασφαλες φρεναρισμα....
  20. Για να το τσιγκλησουμαι λιγο λοιπον...Εβαλα φρενα στο polακι γιατι μετα απο μια καλη κατηφορικη στο μπραλο αναψανε και τελειωσανε... επιτελους φρεναρο... απο την αρχη δεν τα συμπαθησα τα μαμμα...
  21. Καλα δεν νομιζω οτι θα σε παρουν κ'ιολας.... και αν το κανουν, η τιμη δεν θα σου αρεσει καθολου....
  22. Σε ποια εντιπροσωπεια πηγες? γιατι μου ακουγονται εξωφρενικα....
  23. Εγω απο τον ιανουριο του 12 που εχω το αμαξι στην κατοχη μου και με 30000χλμ ειμαι πολυ ευχαρηστημενος σε ολα του. Και το προβλημα που αντιμετωπησα με τα λαδια και αυτο φανηκε να λυθηκε με την μεγαλη συμβολη της δευτερης αντιπροσοπιας που πηγα και η εξηπηρετηση του ηταν απλα αριστη. Σε γενικες γραμμες δεν μετανιωσα καθολου για την αγορα του!
  24. Ειμαι γνωστης του θεματος και τι ακριβως κανει τι, καθως μηχανικος στο επαγγελμα. Απλα θελω για αρχη να πηραματηστω με την ασφαλεια του abs.
  25. Καλησπερα, εχω μπει στην μπριζα απο το σκ να βγαλω εκτος με καποιο τροπο το asr στο αυτοκινητο. Ανοιγω λοιπον το manual του αυτοκινητου για να δω σε τη αντοιστηχουν οι ασφαλιες που ειναι κατω απο την κολονα του τιμονιου. Πουθενα λοιπον δεν γραφει τη ασφαλειες εχει.... Μηπως εχει καποιος το σχεδιαγραμμα της ασφαλειοθηκης?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.