Jump to content

Adriano

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

About Adriano

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 4
  • Car's nickname
    Wolf

Adriano's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Δεν ειμαι εγω γιατι πολυ απλα δεν εχω τετοιες πινακιδες! Και δεν κανω τετοιες μα__κιες! Εδω ο κοσμος καιγεται! Τεσπα απλα για να ξες cjgeorgio!
  2. Δεν είμαι εγω να ξέρετε! Απο την επόμενη συνάντηση λογικά θα είμαι και εγω εκει! Αρκεί να είναι καλα το πόδι! Άντε γιατί καιρο έχουμε να τα πούμε!!!!
  3. Εγω θα ερθω αναλογα το ποτε θα τελειωσω απο τον γιατρο!!
  4. Adriano+1. Αλλα παλικαρια θα αργησω να ερθω!! Γιατι θα ειμαι στον φυσικοθεραπευτη!!! Μεχρι τι ωρα θα ειστε εκει; Για να γνωριζω!
  5. Εννοειτε πως το καταλαβα!!! Χεχεχεχε!! Ειναι δυνατον; Μακαρι να γινω καλα περικλη να ερθω παρασκευη! Αν και εχω φυσικοθεραπευτη την παρασκευη 8 η ωρα!! Αλλα θα ερθω αργοτερα! Πιστευω να προλαβαινω ε; Εσυ θα ερθεις Περικλη;
  6. Όταν αγαπάς κάτι γίνεται να το αφήσεις φίλε μου; Παίζεις και εσυ μπάλα και ξες πως είναι! Δεν μπορώ χωρις ποδόσφαιρο!! Οπως και χωρις το GOLF μου! Γίνεται; Δεν γίνεται!!! Να γίνω καλα να μπορέσω να έρθω φίλε Περικλή!!
  7. Παιδιά επειδή δεν ήρθα στην τελευταία συνάντηση μπορει να με ενημέρωση κάποιος τι είπατε για την Παρασκευή; Εγω χτύπησα το πόδι μου! Δεν μπορω να περπατησω είμαι μέσα στο σπίτι απο το σάββατο άρα δεν ξέρω αν θα μπορέσω να οδήγησω για να έρθω.. Αλλα θα ήθελα να ξέρω μήπως και είμαι καλύτερα την Παρασκευή και έρθω!! Ευχαριστώ πολυ!!!
  8. Κοσμα εγω ηρθα ημουν 7:30 εκει αλλα δεν ειχε ερθει κανεις μονο δυο παιδια ηρθαν πηγε 8 παρα 10 και δεν ειχε ερθει κανεις και φυγαμε!!! Εσεις τι ωρα ηρθατε;;; Ποιο μετα;;;
  9. Ναι παλικαρια να κανουμε καμια συναντηση!!! Εχουμε καιρο να κανουμε συναντηση!!! Εγω ειμαι εδω και περιμενω νεα σας!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.