Jump to content

tasos92

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

About tasos92

  • Birthday 10/10/1992

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Polo 6R (2009)

Recent Profile Visitors

1,473 profile views

tasos92's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Θάνο , ήρθε χθές το σύστημα , το έβαλα και ειναι όλα μια χαρά !!!
  2. από το ebay τελική τιμή με τα έξοδα αποστολής 185euro
  3. Μάριε μου περιμένω το ραδιόφωνο μέσα στην επομένη βδομάδα να ρθει , επίσης μόλις παρήγγειλα από το ebay ένα σετ με τα trim removers για να μην έχω οποιοδήποτε πρόβλημα και ούτως η αλλιώς θα τα χρειαστώ για πιο μετά (αλλαγή όλων των εσωτερικών φώτων)
  4. α... τόσο απλό δηλαδή.
  5. Συγνώμη φίλε μου αλλά επειδή είμαι ακόμη άπειρος , τι εννοείς σχετικά με την can gateway ; και επίσης πως μπορώ να το μάθω αν το υποστηρίζει; φίλε μου έχω το rcd 210 και έχω πίσω ηχεία
  6. Ωραίος , ευχαριστώ πολύ φίλε
  7. Γεια σας παιδιά , μόλις αγόρασα μια προσφορά που βρήκα στο νετ (rcd510) και θέλω να αναβαθμίσω το παλιό μου (rcd210), και θα ήθελα να σας ρωτήσω αν χρειάζομαι κάτι άλλο η απλά το βγάζω και βάζω το καινούργιο (plug&play)
  8. την εβαλε κανεις ? εντυπωσεις ?
  9. tasos92

    Spacers

    Παιδια δεν ξερω αν ειμαι στο καταληλο topic αλλα θα ηθελα την γνωμη σας για spacers.Σκευτομαι σοβαρα να βαλω αλλα πολλοι μου λενε οτι δεν ειναι ασφαλες...Ποια η γνωμη σας?
  10. Φιλε σκεφτομαι να βαλω τα φαναρια απο την vw τα bi-xenon αν ξερεις ομως θα μπαινουν στο αυτοκινητο μας?
  11. παιδια βγηκαν απο οτι ειδα σημερα στο site τους αυτα τα φαναρια https://www.dectane.de/product_info.php?info=p70303_dayline-headlights-vw-polo-6r---drl-optic---chrome.html τι λετε αξιζουν?
  12. Ευχαριστω φιλε παρα πολυ Και κατι αλλο το witson απο πλευρας ποιοτητας ηχου τι λεει ? Επισης δουλευουν σωστα τα πληκτρα στο τιμονι που ηδη εχει?
  13. Φιλε καλυσπερα να σε ρωτησω και εγω κατι... Τι τυπος ειναι οι λαμπες ομιχλης του αυτοκινητου μας και αν τις αλλαξω θα πρεπει να ειναι can bus? Επισης τι τυπος ειναι οι κακονικες λαμπες του polo μας π.χ h3 h7?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.