Jump to content

Kadde

Members
  • Posts

    109
  • Joined

  • Last visited

About Kadde

  • Birthday 12/02/1976

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Αττικής - Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

Recent Profile Visitors

3,061 profile views

Kadde's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

8

Reputation

  1. Καλημέρα Έχεις ηλιοροφή?
  2. Τον κυριότερο λόγο για την αγορά έπαιξε το μοτερ. Ειδικά την περίοδο που έπρεπε να κανω την επιογή μου καμία άλλη εταιρεία δεν είχε μπει στην λογική των μικρών turbo οπότε το tsi έπαιζε χωρίς αντίπαλο. Σίγουρα ο ''μύθος'' (ποιότητα κατασκευής, στιβαρότητα, αξία στον χρόνο) που ακολουθεί τα golf (καθώς είναι το πρώτο μου) αλλά και η εξωτερική του εμφάνιση είναι πράγματα που συνέβαλαν στην αγορά. Αλλά επαναλαμβάνω το μοτέρ ήταν ο κύριος λόγος........και μετά από 105.000 km (με REVO 2ο στάδιο από τα 33.000km) δεν το έχω μετανιώσει καθόλου, το αντίθετο μάλιστα !!!
  3. Καλησπέρα Επειδή πρόσφατα έβαλα ζάντες και είχα και εγώ σαν υποψήφιες τις συγκεκριμένες momo μέχρι που τις είδα συμπτωματικά φορεμένες σε ένα αυτοκίνητο στο δρόμο. Όσο αφορα το φινίρισμα και γενικά την ποιότητα κατασκευής δεν έχουν καμία σχέση με την φωτογραφία !!! Τις παρατήρησα πολύ καλά, δεν θεωρώ ότι ήταν replica. Το γούστο είναι πάντα υποκοιμενικό αλλά προσπάθησε να τις δεις κάπου live (εκτός αν τις έχεις ήδη δει). Σε κάθε περίπτωση επειδή οι επιλογές είναι αμέτρητες, ψάξε το καλά !!!
  4. Τα γνήσια για να συνδεθούν θέλουν και τους αντίστοιχους αντάπτορες (υπάρχουν στο e-bay) καθώς υπάρχει διαφορά στην φύσα. Επιπλέον για να λειτουργεί η αυτόματη ρύθμιση της δέσμης θα πρέπει να τοποθετηθούν και οι αντίστοιχοι αισθητήρες στα ψαλίδια με καλωδίωση και προγραμματισμό, αλλιώς τα ριθμύζεις σε μία θέση μηχανικά από σημεία ρύθμισης (αριστερά-δεξιά, πάνω -κάτω) που έχουν.
  5. Ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημα !!! ...και θα ήθελα πολύ να μου εξηγήσει τον λόγο που το έκανε έτσι ο ''φωστήρας'' που το σκέφτηκε. Θα μπορούσε απλά να περνάει το λάστιχο στην υδρορροή (που είναι μεταλλική) με ένα σφυχτήρα και να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα.
  6. Καλησπέρα και χρόνια πολλά Αν εξακολουθεί και μετά το φύσημα να βάζει νερά το πιθανότερο είναι το πρόβλημα να ήταν εξ αρχής ότι ''χάνει'' από το σημείο που ενώνεται το λαστιχένιο σωληνάκι με την υδρορροή της ηλιοροφής. Για να φτάσεις εκεί θα πρέπει να βγάλεις το καπάκι της κολόνας του παρμπρίζ, το σκίαστρο και την χειρολαβή από τον ουρανό έτσι ώστε να κατέβει αρκετά ο ουρανός. Αλλιώς σε συνεργείο ή φαναρτζή. Μην το αφήσεις πάντως γιατί τα νερά τρέχουν από την κολόνα κα φτάνουν μέχρι το δάπεδο!!!!!!
  7. Kadde

    GOLF VARIANT TSI 140+REVO

    .....γιατί και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή!!!
  8. Ήρθε η ώρα για αλλαγή ζαντών από 16΄ σε 17΄ και μία βοήθεια στην επιλογή ελαστικού θα την ήθελα. Είμαι μεταξύ Continental (που πάντα φόραγα μέχρι τώρα) και του Dunlop sportmaxx rt (που τόσα καλά γράφονται στα topics). Δεν θα το σκεφτόμουνα αλλά τα sc5 που έβαλα τελευταία φορά μου φάνηκαν πάρα πολύ μαλακά στο πλάι με αποτέλεσμα (οπτικά κυρίως) να μην δείχνουν τόσο ωραία. Από θέμα συμπεριφοράς στο δρόμο δεν είχα προβλήματα. Διαβάζω και για τα Dunlop τόσο καλά σχόλια και έχω μπει σε σκέψεις !!! 440€ έχω βρει τα sc5 - 430€ τα Dunlop. Help...
  9. Παρακολουθώ το topic τακτικά και παρατηρώ ότι σε πολλές περιπτώσεις το πρόβλημα εμφανίζεται μετά από ακινησία του αυτοκινήτου. Έχω 99.300 km (από τις 33.00 REVO STAGE II) και μου το έχει κάνει δύο φορές για 1-2 δευτερόλεπτα. Και τις δύο φορές το αυτοκίνητο είχε μείνει 1-2 ημέρες ακίνητο. Όλο τον άλλο καιρό το αμάξι κινείται καθημερινά, μήπως αυτό λέει κάτι είναι εντελώς τυχαίο?
  10. Είναι αυτοκόλλητη ledταινία.Έχει τοποθετηθεί κάτω από το ταμπλό και παίρνει ρεύμα με το άνοιγμα του διακόπτη. Ανάβουν και σβήνουν μόνο από το κοντρόλ (φένεται στις φωτό κάτω αριστερά). Έχουν πολλές αποχρώσεις και επίσης dimάρονται. Η τοποθέτηση έγινε σε κατάστημα (wi-fi,συν/ους κτλ) στην Καλλιθέα. Ακόμα τοποθετήθηκε και δική τους ξεχωριστή ασφάλεια για παν ενδεχόμενο. Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  11. Καλησπέρα μαζί με τα φώτα ημέρας (post στην "Εξωτερική εμφάνιση) έγινε εγκατάσταση και φωτισμός δαπέδου.Έγινε ανεξάρτητα με δική του γραμμή, ανάβει με κοντρόλ όποτε χρειάζεται και σε πολλές αποχρώσεις για όποιον θέλει. http://imageshack.com/a/img34/3963/psa1.jpg http://imageshack.com/a/img41/9184/l2eh.jpg http://imageshack.com/a/img24/5780/m5nv.jpg http://imageshack.com/a/img716/386/bge3.jpg Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  12. Έχεις δίκοο είναι όντως τεράστια η διαφορά. Ειδικά σε επαρχιακό δρόμο με καθόλου φωτισμό !!!! Πιστεύω είναι ένα αξεσουάρ που αξίζει και πρέπει να μπαίνει με την αγορά. Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  13. Σωστά. Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.