Jump to content

iok

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by iok

  1. δοκίμασες να την ανοίξεις από το χερούλι μέσα? αν ναι, και δεν ανοίγει το γλωσσάκι, τότε 'τυχερός΄είσαι... γιατί εμένα είναι κλειστό το γλωσσάκι με *κλειστή* πόρτα! Πήγαινέ το σε συνεργείο τώρα που είναι ανοικτή.
  2. Σε ευχαριστώ, το θέμα είναι ότι στην αντιπροσωπεία που το πήγα (και θεωρητικά ξέρουν το αυτοκίνητο) δεν μου είπαν ούτε για ηλεκτρολογική λύση, ούτε για άνοιγμα της ταπετσαρίας από πάνω... Προσπάθησαν να το ανοιγοκλέισουν με το κεντρικό κλέιδωμα και παράλληλα χτύπημα της πόρτας από έξω μήπως ξεμπλοκάρει Sent from my iPad using Tapatalk
  3. Πράγματι, το κόψιμο είναι η εύκολη, ακριβή και τελευταία λύση αν δεν καταφέρει κάποιος να ανοίξει την πόρτα αλλιώς. Σε 2 φαναρτζήδες που το πήγα μου είπαν οτι θα προσπαθήσουν (με κλειστή πόρτα) να βγάλουν την εσωτερική επένδυση της πόρτας και να την ανοίξουν. Σε σένα πως κατάφεραν να ανοίξουν τις πόρτες?
  4. Καλησπέρα, και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω. Στην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι η κλειδαριά είναι περίπου στα €180, το πρόβλημα όμως είναι να ανοίξει η πόρτα για να την αλλάξουν... Φοβάμαι οτι για να βγει η επένδυση με κλειστή την πόρτα θα είναι δύσκολο / μπορεί να γίνει ζημιά. Στην αντιπροσωπεία μου είπαν μέχρι και ότι μπορεί να χρειαστεί κόψιμο του εξωτερικού μεταλικού φύλου της πόρτας για να ανοίξει ?! Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος για να μας μεταφέρει την εμπειρία του? (σε ποιόν το πήγε, πως άνοιξαν την πόρτα, τυχόν ζημιές κλπ)
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.