Jump to content

yannis

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

About yannis

Other Info

  • Car Type
    Polo 9N

yannis's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Δεν ξέρω αν είναι πολύ σκληρά, αλλά καλύτερα πολύ σκληρά παρά βάρκα στo γιαλό...
  2. Ναι φίλε μου, με τα μαμά ελατήρια θα τα βάλω. Δεν θέλω χαμήλωμα και νομίζω ότι σε αυτήν την περίπτωση δεν έχει νόημα να αλλάξω ελατήρια. Εξάλλου τα Blistein sport (κίτρινα)δεν είναι για χαμήλωμα.
  3. Ρε παιδιά συγνώμη που επανέρχομαι αλλά ξέρεται και κανένα άλλο καλό και εξουσιοδοτημένο (για να έχω και την εγγύηση της VW) συνεργείο για να κάνω την αλλαγή? Αν δεν θέλετε να κάνετε διαφήμιση στείλτε μου ένα pm Αποφάσισα να βάλω Blistein sport και θα αλλάξω και λάστιχα (Michelin exalto 2) Ευχαριστώ!!!
  4. Ωραια Ειδα σε παλιοτερο post για καποιον καλό μαστορα στην Θηβων (πόσο?) και Ιερολοχιτων.Τσακουλερης αν δεν κανω λαθος. Ξερει κανεις το τηλεφωνο του? Συγνωμη για τις πολλές ερωτησεις αλλα δεν ειμαι σχετικός.
  5. OK SPS αλλά με μπέρδεψες λίγο… Πια η διαφορά μεταξύ Koni κόκκινα και Koni κίτρινα και Koni sport? Νόμιζα ότι τα κίτρινα Koni δεν χρειάζονται χαμήλωμα....Ειμαι λίγο άσχετος αν δεν το καταλάβατε.... Ξέρεται Κανά καλό μάστορα να πάω για την αλλαγή? Μένω στο Κουκακι.
  6. Παιδιά ευχαριστώ ξανά!!! Από ότι καταλαβαίνω οι περισσότεροι από εσάς προτείνουν τα bilstein sport και τα Koni τα κίτρινα (δεδομένου ότι δεν θα γίνει χαμήλωμα και ότι παραμένουν τα μαμά ελατήρια). Τώρα πιο από τα δυο είναι καλύτερα, από ότι φαίνεται, μόνο κάποιος που τα έχει δοκιμάσει και τα δυο στο ίδιο αυτοκίνητο μπορεί να απαντήσει, αλλά είναι και θέμα γούστου. Βέβαια τα Koni έχουν το προτέρημα να ρυθμίζονται αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι πρακτικό να το κάνεις…Προς τα blistein με βλέπω…
  7. Ευχαριστώ παιδιά!!! Αφού τα Sachs Performance είναι για μόνο χαμήλωμα τότε πάω για Blistein Sport. Μου είπαν όμως και για τα Κoni τα κίτρινα τα ρυθμιζόμενα. Αυτά είναι όμως πιο ακριβά από τα Blistein. Eίναι καλύτερα από τα Blistein. αξίζουν την διαφορά στα λεφτά τους? Μου είπε μάστορας ότι με τα Koni τα κίτρινα το αυτοκίνητο στις στροφές θα γέρνει περισσότερο από ότι με τα Blistein Sport, γιατί τα koni είναι λαδιού ενώ τα blistein αέρος-λαδιού. Ισχύει αυτό η είναι λόγια?
  8. Καλημέρα φίλοι του φόρουμ! Αποφάσισα (τελικά) να αλλάξω τα αμορτισέρ του Polo.Δεν θέλω να το χαμηλώσω και θέλω να κρατήσω τα μαμά ελατήρια Είμαι μεταξύ Blistein Sport και Sachs Performance · Τα Sachs Performance μπαίνουν με τα μαμά ελατήρια ή είναι για χαμήλωμα? · Πια από τα παραπάνω πιστεύεται ότι είναι καλύτερα και γιατί? Θέλω σκληρό αυτοκίνητο αλλά όχι και κούτσουρο…
  9. Για ηλεκτρονικό ψαχνω... Τι εννοεις κατι αλλο, σαν τι?
  10. Εννοώ Θερμοκρασία περιβάλλοντος.
  11. Όντως ψάχνω για μια πιο φθηνή λύση. Συγκεκριμένα, ίσως, κάποιο θερμόμετρο το οποίο να μπαίνει σε κάποιο από τους κενούς χώρους. Εκτός από την πρακτικότητα του θα είναι και λίγο εφετζίδικο.
  12. Γεια σας! Η έκδοση Comfortline Climatic του Polo 1,4 75 hp, 02. δεν έχει καμία ένδειξη για θερμοκρασία...... Αναρωτιόμουν, λοιπόν αν ξέρει κανείς καμία πατέντα για εσωτερική / εξωτερική θερμοκρασία στα χρώματα του Polo. Δεν μιλάω για κάποιο απλό θερμόμετρο αλλά για κάτι που να ταιριάζει στο εσωτερικό του.
  13. Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες σχετικά με τα λάστιχα. Ίσως να τα αλλάξω σύντομα. Πάντως τα Dunlop SP SPORT 2000 που έχω τώρα έχουν κάνει μόνο 12000 Κm. Νομίζω ότι με μια αλλαγή μπρος – πίσω θα είναι υποφερτά. Τώρα σχετικά με τα αμορτισέρ, που με ενδιαφέρουν άμεσα, Έχετε καμιά ιδέα για τις διαφορές μεταξύ των: κόκκινα Κόνι και κίτρινα bilstein sport. Ποιο είναι ποιο σκληρό? Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής? Θα είχε νόημα να προχωρήσω και σε αλλαγή ελατηρίων (χωρίς χαμήλωμα)?
  14. Έχω ατσάλινες ζάντες 6J x 14" και ελαστικά 185 / 60 R 14 DUNLOP και από φρένα ταμπούρα πίσω και δίσκους μπροστά, όλα μαμίσια. Το πρόβλημα είναι ότι το αυτοκίνητο γλιστράει πολύ εύκολα.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.