Jump to content

golfB

Members
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

About golfB

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

golfB's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλησπερα σας και καλη χρονια! Εβαλε μηπως κανεις pss10 σε golf6?? Πειτε μου τιμουλα σας παρακαλω για αγορα και τοποθετηση,να εχω μια ιδεα γιατι μεχρι στιγμης ακουω τρελα νουμερα...
  2. Χτες το πρωι μετα απο πολυ χοντρο χαλαζι εγινε ζημια (βαθουλωματα) σε ολα τα μερη του αυτοκινητου.. Το μονο θετικο στην υποθεση ειναι οτι θα μου καλυψει τη ζημια η ασφαλεια μου..απο κει και περα θα παρακαλουσα οποιον εχει γνωση πανω στο θεμα να μου προτεινει καποιον ειδικο στις ζημιες αυτες η να μου δωσει καποιες πληροφοριες γενικοτερα πανω στο θεμα.. Ευχαριστω....
  3. Παιδες εχει δοκιμασει καποιος τη λυση των hi spec?? Αν σας ειναι ευκολο πειτε μου τις εντυπωσεις... thank you!!
  4. Μπορει καποιος να μου γραψει τις διαστασεις του μαμα ιντερκοολερ απο το 160αρι,κυψελων κ κουλερ χωριστα αν ειναι εφικτο... Ευχαριστωωω!!!' :-)
  5. Φιλε νικο να σε ρωτησω το τερας χωρεσε κανονικα πισω απο τη μαμα τραβερσα η εχεις κανει καποια αλλαγη??
  6. Σας παρακαλω αν καποιος εχει κανει σε mkv mkvi τοποθετηση Fmic (οχι παραλληλο) δλδ να χει καταργησει το μαμα και να παιζει μπαλα με ενα και καλο Fmic ας πει 2 λογια εδω η ας μου στειλει.. Ενδιαφερομαι αμεσα για αυτο ρωταω! THANK YOU!!!
  7. Ειχε ερθει καποιος απο το forum στα γραφεια της groupama στο αιγαλεω με μπουζακι vw club??? pm αμα ειναι...
  8. χαχαχαχαχα ενταξ τα σπασατε..! ειναι αυτο που ειπαμε και πιο πανω ρε σεις πολυ υποκειμενικο θεμα.. το βασικο ειναι παιδες να γουσταρει ο καθενας το αμαξι του..,να ξυπναει το πρωι να τ παρει για τη βολτα η τη δουλεια του καποιος και μολις το βλεπει να γουσταρει..!!!! Θα ανεβασω φιλαρακι μου μολις βγαλω μια,κανα απογευματακι που δεν θα χω δουλιτσα και θα το πλενω..
  9. Τολη να σαι καλα φιλαρακι για τα καλα σου λογια Οσον αφορα τη καγκουρια γενικα οτι ειναι να κανω στο αμαξι ως αλλαγη το σκεφτομαι 3000 φορες,ψαχνομαι πολυ και μετα πραττω!! Βεβαια υπαρχει και κοσμος που γουσταρει καγκουριλικια fullll χαχαχα ολα παιζουν..!
  10. Κουκλε εσενα στο mkv νομιζω ο διαχυτης απο R32 κουμπωνει πανω χωρις αλλαγη προφυλακτηρα,στο εξαρι θελει αλλαγη ολοκληρο το προφυλακτηρα...το μαμα R32 παντως στο δικο σου γ@μ@....
  11. korMi φοραει φιμε το αμαξι ρε..παει με πληγωσες...!! χαχαχα! Ισως να μη φαινεται καλα γιατι δεν εχω βαλει το πολυ σκουρο και ειναι και νταλα μεσημερι ψιλοκαλοκαιρακι οι φωτογραφιες. nikdev φιλε θα συμφωνησω μαζι σου και μενα No1 επιλογη ηταν ο προφυλακτηρας R20 αλλα...ξεφευγε πολυ το μαλλι..βεβαια και αυτο το διαχυτακι εμενα μου αρεσει πολυ..,καλα γουστα ειναι αυτα φυσικο αλλιως ολα τα golfakia μας θα ταν ιδια..! Οπως και να χει ειχα τρελαθει με το διμπουκο στη μεση ρε..πολυ ομορφο και οχι μονο στα mkvi και στα mkv το R32 πισω ειναι δυναμη!
  12. Στα 5000χλμ πηρες το gti και καπακια στα 7500χλμ το R...χαχαχα Σε πειραζω DIMIV μη παρεξηγηθεις! Κοιτα και γω θελω πολυ να βαλω..αλλα.....επειδη μετακινουμε πολυ με το αυτοκινητο και ειναι ενα ειδος εργαλειου για τη δουλεια μου ,φοβαμαι ρε μη τεθει θεμα αξιοπιστιας μετα...κανω για πλακα 35000χλμ το χρονο....νομιζω θα καταλαβεις τη ανησυχια μου...
  13. Φιλαρακι αν θελεις παντως να δεις πως φαινονται οι ΟΖ σε golf vi μαυρο,ριξε μια ματια στη παρουσιαση του αυτοκινητου μου,ειναι και μενα 17"
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.