Jump to content

draminos4

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About draminos4

  • Birthday 03/07/1981

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6
  • Car's nickname
    white angel

draminos4's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. παιδια πολλες φορες σε κατηφορικους δρομους αφηνω το αμαξι να πηγαινει μονο του με ταχυτητα μεσα χωρις να παταω καθολου γκαζι....ειναι καλο να το κανω αυτο?η μηπως ειναι καλυτερα με νεκρα να το αφηνω και να πηγαινει?
  2. ειχα και εγω προβλημα με τις ταχυτητες παιδια....μουλαρωνε οταν εβαζα καμια φορα την οπισθεν και πηγαινα να την βγαλω για νεκρα η πρωτη...μιλαμε μπετο..τωρα κανω οτι εχουν πει εδω τα παιδια και βρηκα την ησυχια μου!!!!
  3. να σε καλα φιλε μου σε ευχαριστω!!!!
  4. παιδια καλημερα χρονια πολλα σε ολους ευχομαι υγεια σε ολα τα παιδια εδω μεσα και καλες γιορτες....εχω το golf 6 160 ps και στο τιμονι που ειναι δερματινο του πηρα ενα καλυμμα για να το προστατευω αλλα πολλοι μου ειπαν οτι κακος το εβαλα γιατι το δερμα πρεπει να το αφηνεις να αναπνεει γιατι με το καλυμμα θα το καταστρεψω...ισχυει κατι τετοιο?να το κρατησω το καλυμμα η να το βγαλω?
  5. χαιρετω ολη την παρεα...κατοχος και εγω του golf 160ps(σημερα εκανα το update)καλο αυτο που σου δειχνει τη ταχυτητα εχεις και ποτε να την αλλαζεις για οικονομικη οδηγηση αλλα δεν λειτουργει καλα....αυτα!!!!
  6. παιδια καλησπερα εχω το golf6 tsi 160 ps σε ασπρο και θελω να βαλω φιμε ειδα llumar-3m και ενας σε μια συζητηση μου λεει την global την κοιταξες?και πιο φθηνη θα σου βγει και το ιδιο καλη ειναι μου λεει..αυτη και η llumar εχουν δικα τους εργοστασια και ειναι οι καλυτερες.llumar-200euro global-150euro και στα δυο με δυνατοτητα να κατεβασουμε λιγο τιμη..θα ηθελα τη γνωμη σας θα με βοηθουσε..ειναι οντως καλη η global οπως μου ειπε?και το αλλο που ξεχασα ειπε οτι εχει διπλη επιστρωση για την ακτινοβωλια του ηλιου και οχι μονη οπως εχει η llumar k 3m.αυτα συγνωμη για το το μεγαλο μυνημα...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.