Jump to content

PikosApikos

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

About PikosApikos

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

PikosApikos's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Γεια σας παιδια ειμαι κ εγω ένας απ τους άτυχους με το συγκεκριμένο προβλημα! Ειμαι κάτοχος ενός γκολφ 5 Fsi 1.4 του 2004 με 120000 χλμ. Λοιπόν το προβλημα ειναι αυτο που έχουν πει πολλοί δλδ το πρωι κανει έναν θόρυβο σαν ντίζελ οταν παίρνει μπροστά. Πήρα την απόφαση να σας το πω 1ον γτ σμρ μου το έκανε 2 φορές μια το πρωι κ μια το απόγευμα και 2ον άλλες 2 φορές εχει κρατήσει αυτός ο θόρυβος για 5 λεπτα περίπου! Πιστεύετε οτι θελει άμεση αλλαγή;
  2. γεια σας παιδιά μιας και λέτε για πλαφονιέρα ας μην ανοίξω άλλο θέμα, ανεβάζω ένα βίντεο και όποιος ξέρει το πρόβλημα μου ας βοηθήσει. Α! δεν είπα το πρόβλημα λοιπόν με το που ανοίγω τα φώτα όπως θα δείτε και στο βίντεο μετά από λίγο σβήνουν τα πορτοκάλι Λεντς της πλαφονιέρας, αυτό δε το κάνει σε συγκεκριμένα δευτερόλεπτα, δλδ μπορεί να κλείσουν στα 10 sec και άλλη φορά στη μισή ώρα. IMG_0755.MOV
  3. Θέλω να το κάνω κάπως έτσι http://www.vikingsrastaretreats.com/wp-content/uploads/2010/12/lion_of_judah.jpg Αν εχει δεις κανεις τπτ τέτοιο θα ήθελα να με ενημερώσει
  4. Βρήκα κολλα σε σπρέι που ειναι για υφάσματα,αφρολεξ κ ειναι διαφανής
  5. Δηλαδή αν αγοράσω ενα ύφασμα απο αυτα που πουλάνε για οικιακή χρήση θε υπάρξει κάποιο προβλημα; Το λέω αυτο γτ θέλω να κάνω τον ουρανό κόκκινο, κιτρινο, πράσινο κ αυτα τα χρώματα νομίζω πως δεν υπάρχουν (τουλάχιστον εκει που πείρα τηλ μου είπαν πως δεν τα εχει)
  6. γεια σας παιδια μια ερωτηση θελω να κανω, μπορω να βαλω οτι υφασμα θελω στον ουρανο ή πρεπει να ειναι για ταπετσαρια?
  7. γεια σας παιδιά βρήκα σε ένα τρακαρισμένο golf τον αισθητήρα nox αλλα δεν ήξερα ποιος είναι απ τους 2. απ ότι είδα σε μια φωτό είναι ο πίσω, μπορείτε να μου πείτε ποιος είναι και τι άλλο χρειάζεται να πάρω. επίσης μπορώ να τον βάλω μονος μου η πρέπει να πάω σε μηχανικό για να μου το βάλει σε εγκέφαλο?
  8. γεια σας παιδιά έχω το mk5 1.4 fsi k τον τελευταίο μηνα μου έχει ανάψει 4 με 5 φορες το tsek της μηχανής. το πήγα σε ένα συνεργείο και ήταν ο Λ, κάθε φορα μου το έσβηνε και μου έλεγε ότι παίζει να είναι απ τη βενζίνη.. σήμερα που το πήγα πάλι και κοίταξε το στο pc να δει τι πρόβλημα του βγάζει μου είπε πως ζεσταίνεται.. τελοσπάντων, το έσβησε και μόλις έκανα περίπου 30 χιλιόμετρα άναψε πάλι.. τι λέτε να κάνω? (Greeklish to Greek)
  9. 1000 ευχάριστο για τις απαντήσεις τελικά αποφάσισα για τα κίτρινα αν έχει κανεις κάποιο link να μου στείλει σε pm για καλή τιμή επίσης πως μπορώ να βρω ποσα χιλιοστά είναι το καλάμι χωρίς να σηκώσω το αυτοκίνητο? το μοντέλο μου είναι αύγουστος του 2004 φιλε μου που είχες ρωτήσει γιατί εγώ σπουδάζω κεφαλλονιά και εδώ θέλουν 100 euro για να τα περάσουν
  10. να σου πω την αλήθεια με τα μαμά ήμουν μια χαρά, τώρα αν είναι λίγο πιο σκληρά ok
  11. γεια σας παιδιά είμαι καινούριο μέλος στο forum κάτοχος ενός golf v 1.4 fsi sportline του 2004 και νομίζω πως ήρθε η ώρα να αλλάξω αμορτισέρ, η ερώτηση μου είναι πιο απ όλα που η υπάρχουν στο εμπόριο μου προτείνεται? μια τιμή που βρήκα για bilstein μαύρα είναι στα 230 euro η τετράδα. ψάχνω και για κίτρινα αλλα μου φαίνονται ακριβά για τη τσέπη μου.. σε γενικές γραμμές ψάχνω κάτι που να έχει έως 500 euro (τετράδα)
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.