Jump to content

petsi

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by petsi

  1. Τα αυτοκίνητο αγοράστηκε με 14500 χλμ το 2011 και τα νέα έχουν ως εξής : '' Άνοιξε" καπάκι ο μηχανικός το οποίο πήγε για ροικη , καθάρισμα βαλβίδων από την κάπνα και στρώσιμο αυτών και των εδρών ,αλλαγή τσιμουχών ,αλλαγή καδένας (158000 χλμ ) , αλλαγή ελατηρίων σε όλα τα έμβολα ,αλλαγή τσιμούχες ψύξης στην τουρμπίνα , αλλαγή φίλτρου ελαίου ,ελαίου ,αλλαγή ψυκτικού ,αλλαγή φίλτρου καύσιμου ,και 4 μπουζί . Φλάντζες και τσιμούχες αντικατασταθηκαν με καινούργιες . Τώρα ο κινητήρας στρώνεται για 2000 χλμ. Ευχαριστώ το συνεργείο του Ηλία Τσακουλέρη και της ομάδας του για την άμεση εξυπηρέτηση και το αυτοκίνητο μου παραδόθηκε πριν τα Χριστούγεννα . (Δεν είναι διαφήμιση , είναι ευχαριστήριο υπόμνημα.)
  2. Εν τέλει τα προβλήματα τώρα αρχίζουν ; Την Κυριακή το απόγευμα μου ανάψε το check engine . Σταματάω δεξιά και περιμένω οδική βοήθεια . Άμεσα και γρήγορα οφείλω να πω (μέσα σε 10 λεπτά) ο κύριος Ευτυχής (οδηγός του γερανού ) Με μετέφερε στο συνεργείο . Δευτερα πια βάζει ο μηχανικός τον υπολογιστή και μας οδηγεί στο 2ο κύλινδρο βγάζει μπουζί καί πολλαπλασιαστές από την μηχανή και περνει μία συμπίεση από τον κάθε κύλινδρο . Οι 3 κύλινδροι ήταν στο 200~210 , ο 2ος όμως επέμεινε στο νούμερο 150 . Αύριο θα ανοίξει μηχανή και θα δούμε τι έχει γίνει εντός.... Μείνετε συντονισμένοι !
  3. Γεια και από εμένα και καλές γιορτές. Έχω ένα golf 6 122hp με 158000χλμ. Μου παρουσιάζει το εξής θέμα , αναβοσβηνει το check engine το πάω συνεργείο . Ο μηχανικός βάζει το διαγνωστικό του υπολογιστή μου λέει ότι έχει χαλάσει ο πολλαπλασιαστής στον 2ο κύλινδρο . Τον αντικαθιστά όλα καλά . Περνάει μια εβδομάδα είμαι σταματημένος στην κίνηση κάνει μια αστάθεια το ρελαντί ξανά τα ίδια στον ίδιο κύλινδρο όπως μου είπε ο μηχανικός πιθανόν αστοχία στον πολλαπλασιαστή . Αντικαθιστά μέσα στην εγγύηση το εξάρτημα , φεύγω . προχθές μια από τα ίδια , ρελαντί σταματημένος πάλι αναβοσβηνει το check . Τι μπορεί να φταίει ; Μου ο μηχανικός αν ξανά συμβεί θα πάρει μια συμπίεση . Τα λάδια είναι καθαρά δείκτης και ρευστότητα . Τι μπορεί να έχουμε ; Μπουζοκαλωδιο ; Μπουζί; Παρακαλώ τις σκέψεις σας .
  4. Καλησπέρα,ενδιαφέρομαι για μεμβράνες 3m cristaline.Έχει βάλει κάνεις στο αυτοκίνητο του να με διαφωτίσει?
  5. Ο Μονος ασφαλεστατος τροπος ειναι να βαλεις στην σαπουναδα πλυσιματος τακτικα ενα φλυτζανακι του ελληνικου ξυδι, εμενα το αμαξι ειναι μαυρο και τα αλατα εκτος οτι φαινονται φυγαν με μουλιασμα,και απαλο πλυσιμο
  6. φιλε μου πάρε mtx καθρέφτη περίπου 100 euro εγω τον άλλαξα το νοέμβριο ,και ίσως τον βρείς καλο χωρίς βαφτικα,όσο για τοποθέτηση εύκολη μονο μην ψάξεις στους κλεφτες στην φρατζή
  7. Καλησπέρα σε όλους. Εδώ και καιρό ψαχνό δυο θεμματα. 1) αισθητήρες παρκαρίσματος) προβολής ομίχλης. Η εκδοσή που έχω είναι vw golf 1.4 122hp comfortline.Αν γνωρίζει κανείς χρειάζεται εγκέφαλο επιπλέον?Αν ναι τι αλλά τοποθετούνται σε αυτών , από αξεσουάρ δηλαδή. Κόστος? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  8. Φιλέ παντός εάν αλλάξεις συμπιεστή κατά την γνώμη μου βαλέ denso=toyota! Έχω toyota starlet ep 91 όλα τα ηλεκτρικά είναι denso εργοστασιακά .232.000χλμ.=15 έτη ζωής του αυτοκινήτου χωρίς να έχω μείνει ποτέ και χωρίς να αλλάξω ούτε μπουζοκαλωδιο.
  9. Γεια σε όλους,χθες το απόγευμα είχα πάει σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων που συνεργάζεται με την 3Μ. Συζητήσαμε και μου είπαν ότι υπάρχουν 2 τύπου scoth... κάτι συγνώμη μου διαφεύγει η ακριβής ονομασία και cristal line που όμως έχουν την διπλή τιμή. Γνωρίζει μήπως κανείς τις διαφορές?Ο υπεύθυνος του καταστήματος έλειπε εκείνη την στιγμή και πληροφόρηση που είχα ήταν ελειπης, αλλά το μονό που είδα είναι ότι είναι σχεδόν διαφανείς μεμβράνη. Ότι γνωρίζετε παρακαλώ απαντήστε, ευχαριστώ.
  10. Καλημέρα σε όλους.Το Σαββάτο που μας πέρασε πήγα και εγώ το συνεργείο του Ηλία Τσακουλέρη. Μέτα από τα σχόλια που έχουν ειπωθεί παραθέτω και εγώ τα δικά μου.Το service ήταν λιπαντικό και έγιναν περιμετρικοί έλεγχοι στο αυτοκίνητο. Ευγενία εξυπηρέτησή και σχολαστικοτητα μπορώ να πω οτι κέρδισαν την εμπιστοσύνη μου αλλά και την τσέπη μου.
  11. Καλημέρα! Καμιά άλλη ιδέα, σκέψη ευπρόσδεκτη!
  12. Καλή χρονιά σε όλους εύχομαι. Αγόρασα πριν 2 μήνες ένα μτχ. Golf 6 comfortline επίπεδο εξοπλισμού,το οποίο δεν έχει προβολής ομίχλης. Ερωτήματα: Ξέρετε εάν τοποθετούνται origignal ως ανταλλακτικό? Κόστος? Αντιπροσωπία η κατάστημα που ασχολείται με το αντικείμενο Ευχαριστώ.
  13. Καλησπέρα σε όλους και καλές γιορτές. Ονομάζομαι Λεωνίδας είμαι 37 ετών εργαζομαι στο Πυροσβεστικό Σώμα και το αυτοκίνητο που απέκτησα πριν 2 μήνες είναι ένα vw golf 6 comfortline tsi 122 hp μεταχειρισμένο με 15.000χλμ. μαύρο πέρλα χρώμα.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.