Jump to content

Ανεμος...Scirocco-ς

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

About Ανεμος...Scirocco-ς

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Scirocco

Ανεμος...Scirocco-ς's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Να ευχαριστήσω καταρχάς όσους σπατάλησαν χρόνο και προσέφεραν τη συμβουλή τους,στο "βραχνά" μου για επιλογή ελαστικών,τότε (σ.σ. πριν από περίπου 2μησι χρόνια)!Τελικά,προτίμησα τα Continental sport contact 5,λόγω ποιότητας,παρά το τσουχτερό της τιμής τους!Τώρα,τι παίζει από πλευράς ελαστικών;Γιατί ήρθε πάλι καιρός για αλλαγή (λόγω εργασίας,αναγκάζομαι να κάνω τουλάχιστον 60-70 χιλιόμετρα ημερησίως). Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;Οι καιροί είναι δύσκολοι και το 900άρι που έδωσα τότε (έστω και με πιστωτική) φαντάζει περισσότερο δυσβάσταχτο τώρα!Σκέφτομαι να κινηθώ σε κάτι αρκετά φτηνότερο,αλλά όσο γίνεται με τη μικρότερη απόκλιση σε ποιότητα!Φίλος που ζορίζει το Scirocco του περισσότερο από μένα,μου προτείνει τα "P Zero",διαβεβαιώνοντας με ότι είναι εχέγγυα!Κάποιος άλλος μου πρότεινε μια μάρκα -η οποία είναι σύμπραξη με την Continental,αλλά δε θυμάμαι το όνομά της- που βγαίνει σε Σλοβάκικο εργοστάσιο,κι ουσιαστικά είναι ίδιο λάστιχο με το Sport contact 5,αλλά με διαφορετική χάραξη! Ψάχνω ένα λάστιχο γύρω στα 600 ευρώ,χωρίς να φοβάμαι ότι θα μου την κάνει στο δρόμο!Οποιος μπορεί,ας βοηθήσει!
  2. Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους! Θα ηθελα την πολυτιμη βοηθεια ΜΟΝΟ οσων εχουν εμπειρια απο παρομοια κατασταση.Εχω ενα Scirocco 1.4 TSI 160 ιππων,με διασταση ελαστικων 235/40/18!Απο το εργοστασιο φοραει Sport Contact 2 της Continental!Εχει ερθει ο καιρος να αλλαξω ελαστικα κι εχω σχεδον αποφασισει να βαλω τα Sport Contact 5!Η τιμη ομως ειναι...τσουχτερη,ετσι,με την προτροπη καποιων φιλων σκεφτηκα να αλλαξω τη διασταση σε 225/40/18,οπου η τιμη πεφτει δραματικα κατα 250-300 ευρω τουλαχιστον!Καποιοι αλλοι φιλοι ομως καθως κι εμποροι ελαστικων,μου ειπαν οτι αυτο θα εχει αντικτυπο στην ασφαλεια του αυτοκινητου στο οδοστρωμα (σ.σ. θα γλυστραει σε νερα και σκονη!),οτι δεν θα καθεται καλα το λαστιχο πανω στη ζαντα κι οτι θα καταστραφει πολυ πιο γρηγορα!"Αυτη η μετατροπη",λενε,"ενδεικνυται μονο για χαμηλοτερης ιπποδυναμης αμαξια,τα οποια θα δουν οντως ωφελεια γενικη απο την αλλαγη!".Η σωστη αντιστοιχια -μου ειπαν- πρεπει να ειναι η...225/45/18,οπου ομως η τιμη πλησιαζει την αρχικη των 235/40/18,στα...940 ευρω!ΔΩΡΟ ΑΔΩΡΟ!Θελω τη γνωμη οσων τολμησαν να βαλουν 225/40/18 και τι αποτελεσμα-αντικτυπο ειχε σε συμπεριφορα,ασφαλεια κι οδηγικη απολαυση!Ευχαριστω εκ των προτερων! Υ.Γ. Πειτε μου και τη γνωμη σας για το Avon ZZ 5 235/40/18 Y95 που μου προτεινε καποιος εμπορος!Η τιμη του ειναι θελκτικη (680 ευρω η τετραδα),αλλα δεν γνωριζω προσωπικα τιποτα παραπανω!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.