Jump to content

spithas

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

About spithas

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

spithas's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Οπως εγραψα και πιο πανω εχει σχεδον τα παντα (δεν εχει τα νησια ομως).Οι χαρτες της VW για το RNS 510 ειναι απο την NAVTEQ οχι απο την TeleAtlas οπως και της BMW.Η TeleAtlas εχει χαρτες για αλλα παλιοτερα navigators της VW και της BMW.Η V4 εχει τους χαρτες Q4 2007.Εγω εβαλα τους χαρτες της BMW που ειναι Q2 2008 και εχει και ολα τα νησια.Η V4 βγηκε τον φεβρουαριο.Μαλλον καπου μπερδευτηκες με την TeleAtlas.
  2. Γεια χαρα, εχει ηδη κυκλοφορησει νεος χαρτης για το RNS 510. WEST EUROPE V4 ο οποιος ειναι σχεδον πληρης για την Ελλαδα. Για τον φιλο που εγραψε οτι το RNS 510 δεν δουλευει με αλλους χαρτες καλο θα ηταν να μην μιλαει αν δεν ξερει.Νομιζω οτι τα φορουμ υπαρχουν για να προσφερουν πληροφορηση κι οχι παραπληροφορηση.Εδω κι ενα χρονο που εχω το το RNS χρησιμοποιουσα χαρτες απο την BMW με μια απλη μετατροπη(μεχρι που βγηκε η V4).Η εγκατασταση νεου χαρτη ειναι απλη, βαζεις το DVD και πατας save.Χρειαζεται περιπου μια ωρα για να εγκατασταθουν οι νεοι χαρτες.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.