Jump to content

pi03b331

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by pi03b331

  1. Καλά γενικά είναι άσχετο το ένα απο το άλλο. Ξέρω 1200 με 85 ιππους και είναι μια χαρα. Εδώ το θέμα είναι κατασκευαστικό στο γρανάζι! Αν αναφέρεσαι όμως στην απόδοση, προσωπικά είναι ευχαριστημένος όταν είναι στα καλά του. Αλλά μάλλον το γρανάζι δεν τον αφήνει να είναι πολύ στα καλά του.
  2. Καλησπέρα παιδιά, Σήμερα έλαβα ένα τηλεφώνημα απο την αντιπροσωπία που αγόρασα το GOLF μου ότι το εργοστάσιο έβγαλε οδηγία να αλλαχθούν οι ρυθμιστές μεταβλητού χρονισμού στα GOLF VII. Δεν ξέρω αν είναι για όλους τους κινητήρες γιατί δεν ρώτησα. Το δικό μου GOLF VII είναι 1.2 105Hp Bluemotion 2014. Έλαβε κάποιος άλλος τέτοια ενημέρωση? Γενικά πάντως απο τότε που πήρα το αμάξι (εκτός άλλων προβλημάτων) δεν ειμαι καθόλου ευχαριστημένος με την απόδοση του κινητήρα. Σαν να είναι νωθρός ώρες ώρες και να μην τραβάει με τίποτα (ουτε a/c αναμένο ούτε τίποτα). Τώρα αυτή η οδηγία μου δίνει ελπίδες μήπως λύσω το πρόβλημα. Όσο για τις αντιπροσωπίες κάνουν πως δεν βλέπουν το πρόβλημα στον κινητήρα. Ξέρετε κάτι? Έχει αλλάξει κάποιος φίλος τον ρυθμιστή?
  3. Έχω βάλει το "composition media" στον εξοπλισμό που έχει bluetooth για το κινητό αλλά δεν ξέρω αν περιλαμβάνει και αυτή την κεραιούλα. Το αναμένω όπως καταλαβαινεις και ψάχνω διάφορα! χαχαχαχα
  4. Καλημέρα παίδες, να ρωτήσω κάτι μήπως ξέρει κανένας, γιατί απο τις εδώ αντιπροσωπείες δεν βγάζω άκρη (ίσως και να μην ξέρουν βέβαια). Βρήκα ένα άρθρο που αναλύει μέχρι αηδίας το VW Golf 7. Σε κάποιο σημείο αναφέρει ότι προαιρετικά μπορεί να τοποθετηθεί και "inductive exterior antenna" για καλύτερο σήμα του κινητού μέσα στο αυτοκίνητο. Ξέρει κανείς τίποτα γι'αυτό? Το έχει βάλει κανένας? Πηγή
  5. Μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει: Στο POLO 1.2 (ασχετα με το ποσα άλογα έχει) η Highline σε σχέση με την Comfortline έχει εκτός των άλλων και sport ανάρτηση. Η ερώτηση είναι, αυτή η ανάρτηση είναι αρκετά πιο σκληρή σε σχέση με αυτήν της Comfortline? Δηλαδή θα χτυπάει αρκετά πιο πολύ το αυτοκίνητο? Είναι η ίδια ανάρτηση με εκείνη του Polo Gti? Θέλω να πάω σε Highline αλλα με προβληματίζει η ανάρτηση. Απο αύριο θα ψάξω για test drive Polo σε Highline, αλλά είπα να ρωτήσω και εδώ μήπως ξέρει κάποιος ή τις έχει δοκιμάσει. *** Ήρθε και το Polo 1.2 90PS για test drive για όποιον ενδιαφέρεται.
  6. Μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει: Στο POLO 1.2 (ασχετα με το ποσα άλογα έχει) η Highline σε σχέση με την Comfortline έχει εκτός των άλλων και sport ανάρτηση. Η ερώτηση είναι, αυτή η ανάρτηση είναι αρκετά πιο σκληρή σε σχέση με αυτήν της Comfortline? Δηλαδή θα χτυπάει αρκετά πιο πολύ το αυτοκίνητο? Είναι η ίδια ανάρτηση με εκείνη του Polo Gti? Θέλω να πάω σε Highline αλλα με προβληματίζει η ανάρτηση. Απο αύριο θα ψάξω για test drive Polo σε Highline, αλλά είπα να ρωτήσω και εδώ μήπως ξέρει κάποιος ή τις έχει δοκιμάσει. *** Ήρθε και το Polo 1.2 90PS για test drive για όποιον ενδιαφέρεται.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.