Jump to content

foivous

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

About foivous

  • Birthday 06/22/1967

User Information

  • Gender
    Male

User Profile

  • Interests
    Μουσική,Ίντερνετ και βόλτες με το εργαλείο μου

Contact Methods

  • Yahoo
    favalkanas@yahoo.gr
  • Skype
    Valkalious

Other Info

  • Car Type
    Passat
  • Car's nickname
    Ο πασας μου!

Recent Profile Visitors

2,641 profile views

foivous's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Οποιος γνωριζει που βρίσκεται η θυρα OBD στο Passat fsi ας μου απαντησει. Ευχαριστω !
  2. Παρακαλω οποιος γνωριζει που βρίσκεται η θυρα OBD στο Passat fsi ας μου στελει μνμ.

    Ευχαριστω !

  3. Καλημέρα ! Σε αναζήτηση μου,απογοήτευθηκα.Οι τιμές είναι ίδιες η σχεδόν ίδιες με το 2011 που άλλαξα λάστιχα (Michelen prymacy 3 215/55/16R (τότε 490 ευρω) Έλεος !!
  4. Θα ήθελα να μου προτείνετε οικονομικά και αξιόπιστα ελαστικά all weather για το Passat FSI sportline 2007 με διάσταση 215/55/16. Το μπάτζετ μου είναι περιορισμένο,λόγω του ότι θα αλλάξω και τα αμορτισέρ με τα μαμισια. Επίσης εάν βάλω τα πιασοκολικα Michelen θα είχα ζήτημα μεγάλο να βάλω τα 205 ; Διότι από 560 ευρω,θα μου βγουν στα 330 ευρω. Επίσης κάποιο καλό βουλκανιζατερ κοντά στα Κ.Πατήσια. Τέλος ένα κατάστημα για αμορτισέρ πορτ παγκάκι. Ευχαριστώ για το χρόνο σας !!
  5. Αμάν !! Καλα ειναι κι ετσι....χαχα !!!
  6. Ευχαριστώ Professor..ξερει καποιος πως βαζουμε αντιοξειδωτικο στις μπουκαλες;
  7. Μπορει σε αυτα τα χιλιόμετρα να αντεχουν ακομα τα αμορτισερ ; Ευχαριστώ παντως,θα κοιταξω την ρεζερβα,αλλα νομιζω οτι ειναι σταθερη και ο θορυβος δεν μου φαινεται να'ναι οξυς,μαλλον προς το μπασο ακούγεται. Τα φρενα που εχω ειναι κραταιά,ακομα τα μαμισια εχω...
  8. Καλησπέρα ! Εδω και 6 μηνες ακουω ενα θόρυβο πισω...εχω την εντυπωση πως χτυπανε τα αμορτισερ (ειναι της μανας του) Εχω λαστιχα τριετιας και λεω να τα αλλαξω μαζι τον Οκτωβρη,λετε να κανω λσθος που το αφηνω; παντως δεν το πολυκινω(65000 χλμ εχει) Επισης εχω ζητημα με την πορτα του πορτ παγκαζ που δν ανοιγει (μονο οταν ζεσταθει απο τον Ηλιο ανοιγει αλλα πολυ αργα) μπορω να βαλω καποιο αντιοξειδωτικο και πως ; Ευχαριστώ !
  9. Θα το κοιτάξω ! Ευχαριστω πολυ φίλε μου !
  10. Γνωρίζεις απο τιμες,που ακριβώς ειναι και ποιο,εχεις τηλεφωνο του; Ευχαριστω!
  11. Καλημερα ! Ψάχνω ενα πιο φθηνό συνεργείο απο τον Μπουτρη,για μεγάλο σερβις (χωρις μπουζι ) θελει 180 ευρω. Κοίταξα και τις προσφορές σε διαφορα deals και πήγα σε ενα συνεργείο στο Αγ.Δημητριο,(μεγαλο σερβις/πλύσιμο μηχανής/ πλυςιμο μεςα-έξω)αλλα απογοήτευτικα και έφυγα πριν μου το κανει. Μένω στα Κ.Πατησια. Ευχαριστω !
  12. Φίλε μου το προσεχα πολυ αυτο,τώρα εάν τα πανακια που καθάριζαν είχαν κάτι πάνω,δεν το ξέρω,πάντως με ανησυχεί που δεν το είδα εδω μεσα ως πρόβλημα.....και ότι μου συνέβη,ήδη τρεις φορες!!!
  13. Καλησπερα,αποφάσισα μετα απο καιρο και επειδη βαρέθηκα να ασχολούμαι να σας έκθεσω το πρόβλημα μου. Έχω ενα Passat 1.6 FSI Sportline 7 / 2007 και στον τριτο χρόνο χωρίς να μπορέσω να βρω την αιτία αλοιωθηκαν τα ασήμι πλαστικά γύρω απο τους διακόπτες του κλιματισμού. Τα αλλαξα και μετα απο 6-7 μήνες αλοιωθηκε η κονσόλα,αριστερά και δεξια (το μαύρο πλαστικό)έτσι λοιπόν αλλαξα ολόκληρη την κονσόλα. Τέλος περσυ στο τέλος του χρόνου αλοιωθηκαν τα ασήμι πλαστικά περιμετρικά του κιβωτιου και το πλαστικό που έχει το ηλεκτρικό χειρόφρενο. Αρωματικά έβαλα τον πρώτο χρονο(δενδρακι) και μετα δεν ξανά έβαλα. Τι νομίζετε ότι μπορει να δημιουργει αυτο το ζήτημα; στην Carenta δεν μπόρεσαν να με βοηθήσουν. Επίσης εαν κάποιος έχει πλαστικα απο το συγκεκριμένο μοντέλο,απο τρακαρισμενο η απο αλλαγη ας μου στειλει πμ,έχω έναν προφυλακτηρα σε γαλάζιο χρώμα.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.