Jump to content

player78

Members
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by player78

  1. ποσο κοστιζει μια ευθυγραμμιση ???
  2. Σε golf mk5 με λάστιχα 205/55/16 τη πίεση πρέπει να έχουν τα λάστιχα ....;;
  3. και εγώ ψάχνω κάτι παρεμφερές στην λαρισα γνωρίζετε μαγαζιά??
  4. χτες περασα τα νέα μου λάστιχα Continental premium 5 αν και έχω κάνει μόνο 150 km είναι αρκετά ήσυχα άλλα και πάρα μα παρραα πολύ μαλάκα πλαϊνά (έως παρεξηγήσεως ) !!! σε μικρο ελιγμό που έκανα να αποφύγω κάποια τρύπα στο οδόστρωμα με ξαφνιάσανε... δεν ξέρω ίσως είναι νωρίς για συμπεράσματα άλλα οπός σας προ είπα νιώθω οτι τα λάστιχα τραβάνε στις στροφές ... σαν να διπλώνουν τα πλαϊνά..(αν καταλαβαίνετε πως το εννοώ..)
  5. σε ευχαριστω πολυ κουμπαρε οντος ειμαι ζαλιζμενος απο της πολλες πλιροφοριες.... ειχα σχεδον παρη την αποφαση να βαλω τα continental conti premioum contact 5 με το που μιλησα με των λαστιχα( ετσι αποκαλεσε τον εαυτο του) μου λεει οχι αυτα τα μπασταρδεψανε τα βγαζουν στην τσεχια και στην ρουμανια και δεν ειναι καλα. με προτινε τα μαλον φτινοτερα για εκινον τα verdestein ειναι τα καλιτερα και εγω τετια φοραω κτλ. τωρα στο δικο μου προβλημα ειμε μεταξη των 2 Goodyear EFFICIENTGRIP PERFORMANCE FPκαι Continental CONTIPREMIUMCONTACT 5τη λετε εσεις??
  6. για σας και απο εμενα σκεφτομε να τοποθετισω τα Conti5 μιας και εχουνε καλιτερα χαρακτιριστικα .. απο τα αλλα 2 πιο πανω ! τα εχει περασει κανεις? απο οτι διαβασα ειναι λιγο καλιτερα απο τα conti3 με μονη διαφορα τα πλαινα τους ειναι πιο μαλακα. σε διασταση 205/55/16 Υ γνωριζει κανεις απο τημη?? για τα goodyear και τα Pirelli δεν γνοριζω ακουω γνωμες..!
  7. Ρε παιδια κανείς δεν έχει βάλει αέριο σε Golf vi ;; Δεν ειναι περίεργο που δεν έχει βάλει κανείς ;;
  8. Να ροτισω κ Εγω κάτι η επέκταση ειναι σινδεδεμενη με χιλιόμετρα η μονο με χρονικά περιθώρια 2+2χρονια ;;
  9. Φίλε φανή αυτο που σε ξέφυγε ειναι ότι στα Tsi η αντιπροσωπεία της vw στην Ελλαδα cosmokar πρότεινε το σύστημα της vialle που ειναι υγρού ψεκασμου άρα το γκολφ μας δεν θα καίει αέριο άρα δεν θα έχει παραπάνω φθορές ..;
  10. aytos einai enas grigoros tropos elenxou oikonomias me lpg http://www.kosmo*μη επιτρεπόμενο @ URL*/site/content.php?sel=73
  11. λαθως μου οχι η καταναλοση αλλα το κοστος ποσο πευτει ?? το εχει βαλει κανεις και αν ναι ποσο?? που ?? αντιπροσοπια η εξω ?? και τα πρωτα θετικα και αρνητικα
  12. απο τακακια ειμαι καλα δεν υπαρχει προβλημα το θεμα ειναι οτι εκτος απο το κενο που εχει το πενταλ τα φρενα εχουν γινει πολι σκλιρα (αποτομα...) οσο για τ6ην εξαερωση 2 φορες πιγα και μετα την 2 φορα εχω μεγαλιτερο προβλημα...
  13. τελικα ρε παιδια εχει βαλει κανεις σε GOLF VI TSi Ps αεριο ?? και αν ναι ποσο πιγε ??? που το εβαλε ?? ποσο επεσε η καταναλοση ????
  14. Τελικα ρε παιδια τι μπορω να κανω γιατι εχω θεμα.. ειναι μηπως τα υγρα εχουν διαφορα νουμερα και μου βαλανε λαθως υγρα?? τι μπορει να φταιει??
  15. Ρε παιδιά μετά απο την αλλαγή υγρών φρενών το πεντάλ εχει χαλάρωσή.. ξανά πιγα στην αντιπροσωπία και μου είπε οτι ειναι νορμάλ αυτο και οτι δεν μπορεί να κανει τίποτα. ειναι σοστο αυτο η μήπως με δουλεύει????
  16. re paidia ayti th zanta gnorizi kaneis pia einai?? timi ktl...?
  17. Ti esy den exeis bgalei Karta kaysaerion ??
  18. οχ ναι ρε φίλε ξέχασα να το αναφέρω το φίλτρο βενζίνης το φίλτρο αέρα ηταν καθαρό δεν χρειάστηκε αλλαγή ..! εχει κάποιος ανάλογη εμπειρία ποσο πήγε η λυπητερή ?
  19. από χτες φοράω και εγώ τα ολοκαίνουρια μπουζί NGK PZFR6R8EG
  20. σήμερα που πήγα στην αντιπροσωπία μου είπε οτι η cosmokar συνεργάζεται με την ολλανδική Vialle που κοστίζει 1800€ και οτι ψεκαζετε υγροποιημένο και οχι σαν αέριο στον κινητήρα οπός και οτι δεν χάνετε η εγγύηση γιατί η μετατροπή γίνετε μέσα στην αντιπροσωπία ...
  21. τελικά πήγα σε αντιπροσωπία με τα δικά μου λαδάκια 15€ το κιλό άρα 60€ για 4 κιλα στην πρώτη αντιπροσωπία που ρώτησα μου είπε απο τηλ 250€ δεν τσίμπησα και πήρα την 2 σε κοντινή πόλη έχουμε και λέμε πολύ καλή εξυπηρέτηση αλλαγή στα υγρα φρένων( σε 2 μίνες κλίνω 3 χρονάκια) με καρτα καυσαερίων μπουζί ,φίλτρο καμπίνας, φίλτρο λαδιού πόσο λέτε?? συνολικά μου πήρε 185€ +60€ τα λαδάκια μου 245€ αν και κάτι μου είπε για την βαταρια το άφησα προς το παρόν μου έβγαλε 55 % δύναμη ?? έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα...!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.