Jump to content

AlexK

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

AlexK last won the day on March 27 2022

AlexK had the most liked content!

About AlexK

  • Birthday 04/12/1984

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Αττικής - Καλλιθέας
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Touran

AlexK's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

4

Reputation

  1. Το dq500 είναι 7αρι υγρού τύπου; Κοιτά δεν γνωρίζω με ποιο τρόπο θα το δω. Υποθέτω πως φοράει dq200 . Karenta Αμαρούσιου εκανα μεγάλο σέρβις όπως προανέφερα πιο πάνω δεν μου είπαν κάτι, όλο κάτι περίεργα παρατηρώ στη λειτουργεία του κ ανυσηχω . Φοβάμαι πως μου χτυπάει την πόρτα βλάβη σιγα σιγά . Ευχομαι να μην μ αφήσει τώρα στις διακοπές. Να είσαι derv 7 περιμένω νέα σου
  2. Και τα δυο χρειάζονται συντηρηση ; Τώρα είμαι στην 4ετια εκανα το μεγάλο Σέρβος σε καρεντα, δεν χρειάζεται συντηρηση μου είπε το σασμάν μου, ούτε adblue δεν μου συμπλήρωσαν . Υγρά φρενών λιπαντικό σέρβις , αντικατάσταση φίλτρων , καθαρισμός κλιματιστικού. Ενδέχεται να μι χρειάζεται συντηρηση το dsg ρε παιδιά ; Περίεργο.
  3. Τελικά έκανες σέρβις στο dsg? Αν ναι , σε καρεντα; Έχω touran 1.6tdi 115 dsg7 MY2017. Λογικα είναι διαφορετικα σασμαν
  4. Ρώτησα στην καρεντα για μυκητοκτονο κ μου είπαν πως ρίχνουμε μόνο εάν μένει για πολύ καιρό στο ρεζερβουάρ το καύσιμο . Για καθαριστικο μου πρότεινε φυσικά της vw . Επίσης εκανα το μεγάλο σέρβις στα 94000χλμ περίπου , και το adBlue χρειαζόταν συμπλήρωμα γύρο στα 5 1/2 λίτρα . Σε ερώτηση μου γιατί δεν το συμπλήρωσαν , μου απάντησαν πως αν δεν το αναφέρω δεν παίρνουν πρωτοβουλία να προσθέσουν . Αγόρασα 10λιτρα και θα προσθέσω μονος μου.
  5. Συμφωνω σε όλα όσα είπες και γι αυτό στο Tsi που είχα προτίμησα έναν εξειδικευμένο με προϋπηρεσία στην καρεντα , ακριβώς χωρίς παραστατικά που δεν του τα ζητούσα για ευνόητους λόγους τιμής . Όταν το αμαξι παραπονιόταν από την καδένα , του το είχα επισημάνει πάνω από μια φορά. Μου έβαζε τη μια καθαριστικο την άλλη πρόσθετα λάδια , με αποτέλεσμα να με αφήσει το αμαξι επαρχεια όπως έγραψα πιο πάνω. Σκέφτομαι αν πήγαινα αντιπροσωπία θα την είχα πληρώσει ακριβά την αντικατάσταση της καδένας μα δεν θα είχα ταλαιπωρηθεί ούτε εγώ με την οικογένεια μου και άλλο ένα άτομο.Αξέχαστη εμπειρία . αρα λέω να μην το ξανά ρισκάρω. ανοιξα θέμα να πάρω γνώμες για το ποια καρεντα είναι πιο αξιόπιστη γιατί από τις αξιολογήσεις στο google δεν βγάζεις άκρη , εξ αρχής έλεγα για Μαρούσι μα μου πέφτει αρκετά μακρυά. Είμαι παλαιό φαληρο.
  6. Να ρωτησω στην καρεντα; Τι θα μου απαντήσουν άραγε; Αυτοί ίσως παρακαλάνε να χαλάσει. λολ!
  7. Καλησπερα φίλοι ! Νέος πετρελαιακιας euro 6 1.6 115 tdi . Μέχρι τώρα έχω γεμίσει 2 φορές BP ULTIMATE , 3 φορές SHELL VPOWER. Πλέον μετά από διάβασμα στο νετ , λέω να αρχίσω να βάζω από πρατήρια Καλυψώ ΕΚΟ avio . Με τα μυκητοκτονα και τα καθαριστικά υπάρχει κάποια τεκμηριωμένη άποψη ; Υπάρχουν διαφορετικά για euro 6? Στην ουσία κακό δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω στον κινητήρα με ότι από τα δυο επιλέξω να βάλω.
  8. Καλησπερα ! Ότι μετά το ‘17 δεν έχουν ταμπελάκια; Γιατί ούτε το δικό μου έχει; Τελικά ο φίλος πήρε touran?
  9. Που να σου λέω την ιστορία με το tsi . Τα λεφτά που μου πήραν από τις ζημιές που έβγαζε τη μια μετά την άλλη , αν πήγαινα αντιπροσωπία υπάρχει περίπτωση να ήταν μια η αλλη
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.