Jump to content

aris29448

Members
  • Posts

    737
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by aris29448

  1. Για να ξεθάψω λίγο το τοπικ..Ρίξτε μια ματιά σε αυτό. http://www.dynodrome.gr/?product_cat=direct-injection-group-vw-tfsi-tsi
  2. Ναι πρεπει να παιξω με τα housing της τουρμπινας ...
  3. λαγκ εχει και μαλιστα αρκετο.η συγκεκριμενη 2871r με αυτον τον κολο ειναι βαρυδι.παλια τουρμπινα..
  4. Δεν ειναι βουτια απλα το συγκεκριμενο δυναμομετρο εχει τις τιμες ετσι που νομιζεις οτι κανει βουτια.δες τα νουμερα και θα καταλαβεις τι ενοω.
  5. Σημερα μολις τελειωσε επιτελους το ρυθμισμα του αυτοκινητου μου. Λιγα λογια για το setup: Τουρμπινα gt Garrett gt 2871r 86ar External tial 38mm Μπιελες integrated engineering Πιστονια wossner 9.2.1 Καπακι κεφαλης stock Τρομπα υψηλης Apr Τρομπα χαμηλης oem s3 Μπεκ rs4 Custom ic Custom exhaust 76mm Water meth snowperformance Καταργηση του maf (mafless) Custom προγραμματισμος by Dynodrome (Σαλιας) Υπαρχει μια μικρη εκρεμοτητα στην ρυθμιση του water meth και ετσι δεν μπορεσαμε να παρουμε τα μεγιστα οπως επισης στην μετρηση δεν χρισιμοποιηθηκε καποιο ενισχυτικο torco κτλ.. Το αμαξι στον δρομο πραγματικα κανει σουζες και εχει σταθερη δυναμη εως τον κοφτη 7800
  6. Για δωσε ιnfo γιατι ειναι η ωρα τους και κατω απο 80 εδω Ελλαδα δεν τα εχω βρει..
  7. Το φαινομενου του τραγικου μηχανικου που τραβαει τα σωληνακια απο την n75 οπως να ναι και τα σπαει ειναι συνηθες..Το χω παθει και εγω στην Αθηνα σε γνωστο καραγκιοζακο μηχανικο (οσο το θυμαμαι τρελαινομαι)και σε πατημα 2 ας σπινιαριζοντας ειδα 2,4 bar...Βεβαια αν δεν το χα παρατηρησει και ανοιγα καμια 4η απο χαμηλα θα ειχα την καταληξη του φιλου παραπανω...Και το καλυτερο μολις το σηκωνω να δω τι γινεται βλεπω οτι ειχε κολησει την n75 που ειχε σπασει πριν με ΚΟΛΑ...... Λυπαμαι για τον φιλο παραπανω και κανονικα θα πρεπει να ζητησει ευθηνες απο τον μηχανικο του...
  8. Ναι σωστα.Ας πουμε λοιπον οτι καποιο bwa σε καροτσα a3 σημερα εβγαλε 510+ στα σπατα........
  9. Με τι κολο την εχεις παρει 64 ή 86?
  10. Εδω παντος εμεις οι βλαχοι εχουμε φτιαξει ανταπτορα που μπαινει στο μπουζι και πρεσαρουμε αερα στον κιλινδρο με αποτελεσμα να μην πηγαινει τιποτα μεσα στον χορο καυσης.Επισης με τον ιδιο τροπο αλλαζουμε και τα ελατηρια των βαλβιδων χωρις να λυσουμε καπακι.. Καλο εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε???
  11. Θα σου πω ενα μεγαλο μπραβο για το συγκεκριμενο ποστ. Προσωπικα πιστευω οτι ειναι το πιο επαγγελματικο σου ποσταρισμα εδω μεσα..Ας ακολουθησουν και οι αλλοι σιγα σιγα..
  12. Ειναι πολυ καλος χρονος φιλε μου.Προπονηση θελει και .....δισκοπλατα..χεχε
  13. 13.9 νομιζω ειχα κανει μια και μοναδικη φορα μετα απο 20 δοκιμες και θεικη εκκινηση.Αλλα συνηθως επαιζα εκει στο 14,1 Κριτων. Καπου εχει τα logs ο Στελιος νομιζω απο τοτε..
  14. Νικο η γνωμη μου ειναι οτι με την μοναδικη λυση στα μπεκ που εχουμε μεχρι τωρα (rs4) η καλυτερη τουρμπινα ειναι η 2871r ΑΛΛΑ με 56 trim στον compressor δηλαδη αυτη: http://www.turbobygarrett.com/turbobygarrett/catelog/Turbochargers/GT28/GT2871R_743347_4.htm 475 αλογα παροχη οσο δηλαδη φτανουν τα rs4 μπεκ και σπουλαρισμα απο πολυ χαμηλα..
  15. Μην τις φοβασαι ο μισος πλανητης φοραει αυτες τις μπιελες..Ειναι δοκιμασμενη συνταγη.. Αν παρεις και πιστονια γνωμη μου ειναι να ριξεις και συμπιεση..
  16. Δεν πιστευω φιλε μου οτι αξιζει τον κοπο να βαλεις Arrow μπιελες.Μιλαμε για τριπλασια τιμη σχεδον.Παρε απο εδω http://www.intengineering.com/Shop/Control/fp/SFV/32093 ενα σετακι μπιελες πιστονια(je) με λιγοτερα λεφτα απο οτι κανουν μονο οι arrow και θα εισαι κομπλε εως και 700+ που ισως ποτε δεν προκειται να δουμε..Νομιζω ολες οι μπιελες hi-beam (οπως και οι ατσαλινες arrow) που ειναι απο 4340 ατσαλι ειναι για πανω απο 200 αλογα ανα κιλινδρο..Βεβαια σιγουρα κατι καλυτερο θα εχουν...
  17. Πςςςς με 2 bar στις 7400 θα πρεπει να μετραει 350g/s το εργαλειο..μπουχαχαχαχα
  18. Μπραβο ρε Στελαρα .Παλι καλα που υπαρχουν ατομα σαν και εσας να μας ξεστραβονουν..Αληθεια ξερεις ποσα παιδια ξερω που εχουν πληρωσει 2-3 ΕΠΩΝΥΜΑ προγραμματα για να λυσουν το προβλημα των missfires??Σιγουρα ξερεις ειμαι σιγουρος.χεχε.Η φαση ειναι ομως οτι ολοι τους λενε οτι "το δικο μου προγραμμα ΔΕΝ ΕΧΕΙ missfires και ειναι και γαμωωωω"..χαχαχαχαχαχχα..
  19. Που ειναι ο super-programmer να μας πει τι εγινε λοιπον?
  20. Γνωριζω 2 cupra με κ04 που ειναι σχεδον 400 αλογα και τα 2 φορανε injen.Τι σε κανει να πιστευεις οτι σε εσενα¨"ισως και να κοβει"?? Κρατα τα λεφτακια σου Μιχαλιο γιατι μια καλη φιλτοχοανη κοστιζει σχεδον οσο ολοκληρη η injen και δεν προκειται να παρεις ουτε ενα αλογο..Εξαλου λες αυτοι εκει στην Japan μ****ες να τανε να μην το εχουνε μελετησει το θεμα.. Δεν ξερω αν εχεις το ιδιο project στο μυαλο σου εμενα παντος το δικο μου ειναι ειδη στο σκαρι.. Κ04 χαλασμενη ειναι δυσκολο να βρεις γιατι δεν χαλανε ευκολα οι π@υτ@νες..
  21. Να φανταστω η τρομπα απο τα tsi δεν μπαινει καν ε?
  22. H πιεση θα αυξηθει αλλα η παροχη θα μικρυνει μιας και θα μικρινεις την τρυπα..Εγω μιλαω για ιδια παροχη αλλα παραπανω πιεση..Δεν ξερω αν τα λεω σωστα ορολογιακα
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.