Jump to content

gtsit

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by gtsit

  1. Έχεις πλροφορίες για το συγκεκριμένο συνεργέιο??? Τηλέφωνο και τα σχετικά??? Εξουσιοδοτημένος ή όχι?
  2. Ευχαριστώ πολύ αν και θα προτιμούσα κάτι σε μη εξουσιοδοτημένο
  3. Μένουμε Νέα Ιονία αλλά την βολεύει και κάτι κοντά στην Πετρούπολη - Ίλιον αφού μένουνε οι δικοί της εκεί. Διεύθυνση και τηλέφωνο υπάρχει για αυτόν που αναφέρεις??? Δεν είναι εξουσιοδοτημένος έτσι δεν είναι?
  4. Κατ αρχήν ως νέος του forum θέλω να σας πω καλός σας βρήκα. Η κοπελιά μου έχει το POLO 1.4 75HP μοντ. 2000 (Εγώ έχω ένα LADA NIVA για το οποίο είμαι και πολύ περήφανος - σκυλί - είμαι μέλος σε club για off-road εξορμήσεις). Ωστόσο το POLO το χρησιμοποιώ και εγώ αφού είναι ωραίο και γρήγορο αυτοκίνητο. Το αμάξι έχει 54.000 χλμ και θέλει να το πάει για service. Το θέμα είναι πως μέχρι τώρα πήγαινε το αυτοκίνητο για service κτλπ σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο όπου ώς γνωστόν οι τύποι βαράνε κανονικά. Από την εμπειρία μου τόσα χρόνια με τα αυτοκίνητα έχω καταλάβει ότι η καλύτερη λύση είναι να βρεις συνεργείο όπου ο μηχανικός να είναι μάγκας, εξηγημένος, να ξέρει το αμάξι και να μην είναι εξουσιοδοτημένος αφού έτσι θα σου έρθει φτηνότερα. Θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποιο συνεργείο στην Αθήνα που να πληρεί όλα τα παραπάνω??? Κάποιος που να ξέρουμε ότι κάνει πολύ καλή δουλειά και δεν γδέρνει τον κόσμο??? Ευχαριστώ που με ανεχτήκατε........ ΓΙΩΡΓΟΣ
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.