Jump to content

antsigan

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

About antsigan

  • Birthday 07/17/1972

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

antsigan's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Κι εγω περιμενα πολλα παραπανω...Παλι καλα που ητανε μονο 200 ευρω.
  2. Φιλε Κωστα γεια σου και παλι, Σε ευχαριστω πολυ ξανα για τη βοηθεια σου σχετικα με το ερωτημα μου. Θα κατεβασω αυτα που μου υπεδειξες και αν νιωσω αρκετα τολμηρος(!!) θα το επιχειρησω... Και παλι ευχαριστω για τη βοηθεια σου και το χρονο σου φιλε Κωστα. νασαι καλα.
  3. Γεια σου φιλε μου, οχι, δεν το κανουν ολα τα trip computer αμα κατσουν στον ηλιο. Αν το εκαναν, θα το εκανα απο την αρχη που πηραμε ολοι τα αμαξια μας, και οχι μετα 1 η 2 χρονια. Μου ετυχε ακριβως το ιδιο το 2006 το καλοκαιρι και στην αντιπροσωπεια μου αλλαξαν ολο το ταμπλω στην εγγυηση. Αυτο βεβαια ενεπλεξε και επαναπρογραμματισμο στα κλειδια μου και το καινουργιο ταμπλω ηρθε κατοπιν παραγγελιας απο Γερμανια (νομιζω 10-15 μερες εκανε να ερθει). Τωρα, το ποσο μπορει να παει εκτος εγγυησης δε το ξερω, αλλα φανταζομαι αρκετα ευρω, μια και μιλαμε για ολο το ταμπω, και οχι μονο την οθονη του trip computer. Τωρα για τα παραθυρα, εμενα μου το εκανα και τα δυο, οδηγου-συνοδηγου και πηγα εντος εγγυησης και παλι 3 φορες μεχρι να διορθωθει σε ικανοποιητικο βαθμο (οχι εντελως) το προβλημα. Μου αλλαξαν την πρωτη φορα το ηλεκτρικο μοτερακια και εβαλαν παλι την ιδια μαρκα (siemens αν θυμαμαι), τη δευτερη φορα παλι μοτερακια και γρυλλους (παλι siemens αν θυμαμαι) και την τριτη και τελευταια μονο μοτερακια αλλα αλλη μαρκα (bosch νομιζω) επειδη υποτιθεται οτι τα τελευταια δεν ητανε προβληματικα οσον αφορα την αυτοματη λειτουργια προστασιας η οποια μολις νιωσει αντισταση κατεβαζει το παραθυρο κατω αντι επανω (για να μη μαγκωσει κανενα χερι παραδειγμα). Παρολα αυτα, το προβλημα συνεχιζει να εμφανιζεται αλλα αρκετα πιο σπανια τωρα. Ελπιζω να βοηθησα, αν και μονο το γεγονος οτι δεν εχεις εγγυηση πια ειναι μεγαλο προβλημα νομιζω. Νασαι καλα.
  4. Γεια σου φιλε κωστα και παλι, μολις κοιταξα ολο το HOW TO Section, και δεν ανακαλυψα κατι σχετικα με τοποθετηση τιμονιου σε Golf V. Το μονο που δεν καταφερα να δω ακομα ειναι κατι manuals ανεβασμενα στο Rapidshare. Αυτα δεν καταφερα να τα κατεβασω, ακομα, και ισως εκει περιλαμβανεται κατι σχετικο. Αν κατι μου ξεφυγε στο HOW TO Section σε παρακαλω αν δε σου κανει κοπο να με καθοδηγησεις σε αυτο. Και παλι ειμαι υποχρεος για τη βοηθεια σου Κωστα.
  5. Φιλε Κωστα καταρχην ευχαριστω για την απαντηση σου και τη συμβουλη σου. Δεν ειχα καταλαβει οτι αυτο το ερωτημα απασχολουσε αρκετους απο εσας επισης. Οπως και να εχει, θα κοιταξω λοιπον το ebay.de οπως μου προτεινεις. Οσο για την τοποθετηση, επισης θα κοιταξω την καταλληλη ενοτητα και αν χρειαστω κατι θα μου επιτρεψεις να επανερθω, ισως σε σενα ξανα, αν δε σε ενοχλω. Και παλι ευχαριστω για τη συμβουλη σου και το χρονο σου φιλε Κωστα.
  6. Γεια σας φιλοι γκολφακηδες, Ψαχνομαι να αλλαξω το τιμονι στο γκολφακι μου (1,6 FSI Sportline 2πορτο, 2005 Μοντελο, Anthracite Εσωτερικο) με το τιμονι του GTI, γιατι μ αρεσει. Πηρα λοιπον τηλεφωνο την Καρεντα ανταλλακτικα, Παζαροπουλο ανταλλακτικα και Φιλοσιδη ανταλλακτικα. Καρεντα-->380 Ευρω χωρις αεροσακκο (επισης μου ειπαν οτι ο αεροσακκος απο το δικο μου το τριακτινο τιμονι μπορει να μην κανει στο τιμονι GTI παρολο που ειναι και αυτο τριακτινο- τιμη αεροσακκου 500 Ευρω!) Παζαροπουλος--->560 Ευρω χωρις αεροσακκο!!! Φιλοσιδης---> 400 κατι Ευρω χωρις αεροσακκο. Οπως καταλαβαινετε, μπερδευτηκα ο ανθρωπος και ζηταω τα φωτα σας στο ζητημα. Επισης, με προβληματιζει το γεγονος οτι μου ανεφερε ο "τεχνικος Συμβουλος" της Καρεντα οτι δεν ειναι σιγουρος καν, αμα το τιμονι του GTI μπορει να μπει στο 1,6 FSI Sportline του 2005 (το δικο μου δηλαδη). Σας ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια σας και τις συμβουλες η προτασεις σας.
  7. Φιλε Geopan, Καταρχην σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου και τη βοηθεια σου. Ειλικρινα δεν ειχα σκοπο να βαλω χερι στα ηλεκτρονικα το αμαξιου, απλως το ειχα απορια εδω και καιρο και αποφασισα να ψαξω για μια λυση την οποια θα μπορουσα να βρω και να ζητησω την εφαρμογη της απο την Αντιπροσωπια η απο συνεργειο που να ξερουν τι τους γινεται και να ενεργοιηθουν αυτες οι ενδειξεις. Δεν εχω πειραξει τιποτα ποτε στο αμαξι και ουτε το σκεφτομαι. Παντως οπως και ναχει ευχαριστω
  8. Απο οσο μπορω να δω, μονο στο καπο του κινητηρα, υπαρχουν κατι καλωδιακια ακριβως στο σημειο που το καπο ασφαλιζει πανω στο αμαξωμα (εκει που υπαρχει ο γαντζος που συγκρατει το καπο) αλλα δεν μπορω ξερω εαν ειναι για την οποιαδηποτε ενδειξη η για κατι αλλο. Οπως και να εχει θα ξαναρωτησω στην Καρεντα για λεπτομερειες, ισως στειλω μειλ στη VW στη Γερμανια. Παντως και παλι σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου και τις γνωσεις σου και αν καποια στιγμη χρειαστεις βοηθεια θα σε βοηθησω-εαν μπορω. Νασαι καλα και καλες καλοκαιρινες βολτες φιλε.
  9. Φιλε Ντις, Και παλι ευχαριστω για τη βοηθεια σου.Μια τελευταια απορια, μηπως ξερεις με ποιο τροπο μπορουν να ενεργοποιηθουν αυτες οι ενδειξεις?Π.χ. με το Vag-Com, με καποιο αλλο τροπο στην αντιπροσωπεια.Αν τυχον εχεις κατι υποψη σου θα εκτιμουσα πολυ τη βοηθεια σου. Και παλι ευχαριστω και ελπιζω να μπορεσω κι εγω να βοηθησω καποια στιγμη οπως με βοηθατε εσεις.
  10. Παρεπιπτοντως, οι ενδειξεις που αναφερομαι υπαρχουν στο ταμπλο του αμαξιου μου (μια ειναι στον κεντρικο πινακα ενδειξεων, πανω απο την οθονη και μια ειναι μεσα στο ταχυμετρο-ειναι και οι δυο ορατες με καποιο φως υπο γωνια-απλως δεν αναβουν), δεν ειναι οτι λειπουν τελειως, γιαυτο και απορω που δεν λειτουργουν.Υπαρχει καποιος απο το Κλαμπ που στο δικο του αμαξι δουλευουν? Κια παλι ευχαριστω για τη βοηθεια σας ρε μαγκες.
  11. Φιλε Ντις, καταρχην ευχαριστω για το αμεσο ενδιαφερον σου και τη βοηθεια σου.Οντως αυτο το δισελιδο που ανεφερες υπαρχει και στο δικο μου βιβλιο του αυτοκινητου στο τελος και γι αυτο δεν του ειχα δωσει πολυ σημασια (Λαθος μου αυτο, ολα πρεπει να τα ξεκοκκαλιζει κανεις).Αυτο ομως που λες οτι το σχημα που βγαζει οταν αυτες ειναι ανοιχτες, τι εννοεις με αυτο? Εσυ εχεις την οποιαδηποτε ενδειξη οταν ειναι ανοιχτες αυτες οι δυο πορτες (καπο-πορτ μπαγκαζ) εστω και με αλλη μορφη-σχημα-λαμπακι η οτιδηποτε αλλο? Γιατι εγω δεν εχω καθολου ενδειξη γι αυτες. Και παλι σε ευχαριστω για τη βοηθεια σου και ελπιζω να μη σε κουρασα πολυ κι εσενα και ολο το φορουμ με το μακροσκελες μηνυμα μου.
  12. Γεια χαρα σε ολους...εχω μια απορια, οποιος μπορει να με βοηθησει με τα φωτα του ειναι πολυ ευπροσδεκτος. Εχω το Golf V 1,6 FSI του 2005 μοντελο και στην οθονη η στις ενδειξεις που βρισκονται μεσα στα οργανα δεν εχω ενεργες τις ενδειξεις για ανοιχτο καπο- πορτ μπαγκαζ ενω το σχημα αυτων των ενδειξεων ειναι ορατο, τωρα αν δεν εχουν λαμπακι απο πισω τους δεν το ξερω αλλα υποθετω οτι εχουν.Περυσι το φθινοπωρο χρειαστηκε να αλλαξω ολο το ταμπλο γιατι η οθονη στο κεντρο του τα επαιξε-αρχισαν τα πιξελακια της να εξαφανιζονται σιγα σιγα απο κατω προς τα πανω-αλλα ευτυχως ημουνα μεσα στην εγγυηση ακομα και ετσι δεν εδωσα φραγκο. Με την ευκαιρια λοιπον της αλλαγης ρωτησα τον τεχνικο συμβουλο-ο οποιος ειναι πολυ καλο παιδι και με εχει βοηθησει και στο παρελθον με καθε τι που μπορουσε σχετικα με φθορες και λοιπα αλλα-τι συμβαινει με τις δυο αυτες ενδειξεις και στο δικο μου αμαξι δεν λειτουργουν.Μου απαντησε λοιπον οτι ισως το ταμπλο που φοραγε το δικο μου δεν εχει προβλεψη για αυτες να αναβουν και οτι θα βαλει να κοιταξουν στο καινουργιο ταμπλο που θα μου εβαζαν αν μπορουν να ενεργοποιηθουν. Οταν πηρα λοιπον το αμαξι ετοιμο τον ρωτησα τι εγινε και μου ειπε οτι και στο καινουργιο ταμπλο συμβαινει το ιδιο, οτι δηλαδη μαλλον στην πλεξουδα που καταληγει στις υποδοχες του ταμπλο δεν ερχεται καλωδιο η δεν υπαρχει επαφη πανω του που να αντιστοιχει σε αυτες τις ενδειξεις. Αν καποιος γνωριζει κατι σχετικα με το συγκεκριμενο προβλημα ας μου απαντησει, θα με βοηθησει πολυ. Ευχαριστω ξανα και σορρυ για το τεραστιο μηνυμα.
  13. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΠΑΝΙΟ ΝΟΜΙΖΩ...ΕΓΩ ΤΟ ΠΗΓΑ 3 ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ!!! ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 2 ΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΜΟΤΕΡ ΟΔΗΓΟΥ -ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ ΚΑΙ ΓΡΥΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΟΤΕΡ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΑΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΠΑΛΙ ΓΡΥΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΤΕΡ ΟΔΗΓΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΒΑΛΑΝ ΑΛΛΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΟΤΕΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ (ΝΟΜΙΖΩ SIEMENS ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΟΡΚΟ) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ.
  14. THANX MAN.ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ.
  15. ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚARENTA ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΜΠΕΛΗ 500 ΕΥΡΩ!!!!ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ!!! ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΝ ΔΕ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ.ΟΚ?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.