Jump to content

Dimitris83

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

About Dimitris83

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Κρήτης - Φαιστού
  • Νομός
    Ηρακλείου

Other Info

  • Car Type
    Polo 9N

Dimitris83's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Είναι σύνηθες φαινόμενο τα POLO να κάνουν διάφορους θορύβους, μία κάνουν, μία δεν κάνουν, δεν είναι τίποτα μην ανησυχείς όλα κάνουν ένα θόρυβο σαν φύσημα όταν πατάς το γκάζι. Βρες ένα άλλο POLO, οδήγησε το και σύγκρινε. Υπάρχει και η λύση της δυνατής μουσικής βέβαια, δεν ακούς τίποτα!
  2. Πήγα στην Καρέντα στο Ηράκλειο και μου είπαν ότι ούτε αυτοί το είχαν ξαναδεί να σκουριάζει κλειδί, δεν θα με πίστευαν αν δεν έβλεπαν και το αντικλείδι που είναι ξεφτυσμένο, έτσι βασικά μου τα έδωσαν από την αρχή και τα δύο και είναι σχετικά καινούριο το αμάξι το καλοκαίρι το πήρα, τα έβαλαν στην εγγύηση και θα μου βγάλουν άλλα! ανεξήγητο φαινόμενο... δείτε και την φωτογραφία.
  3. Δεν ξέρω αν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα να είναι σκουριασμένο το κλειδί χωρίς να του έχω κάνει κάτι, αλλά είναι πρόβλημα και θέλω να μάθω άν το έχει πάθει κανείς άλλος και τι έκανε, είναι και το αντικλείδι ξεφτυσμένο έτοιμο νσα σκουριάσει, λές και είναι το κλειδί του πρώτου πόλο που βγήκε.
  4. Η V-power είναι κορυφαία και δεν έχει μεγάλη διαφορά στην τιμή, περίπου 8 λεπτά (εδώ στην Κρήτη), μόνο τέτοια βάζω εγώ και έχω καταλάβει διαφορά και στην κατανάλωση, εχω το polo 1.4 75 ίππους.
  5. Στη δική μου περίπτωση φταίω εγώ γιατί το έβαλα ανάποδα το μπουκαλάκι αλλά σε κάθε περίπτωση πρέπει να τα αποφεύγουμε και το υγρά αποσμητικά και τα καθαριστικά σπρέυ για το ταμπλό, με ένα βρεγμένο πανάκι γίνεται τζετ.
  6. Ε ναι λοιπόν! πήγα σήμερα στην καρέντα, τους έδειξα το ταμπλό και μου παράγγειλαν άλλο μέσα στην εγγύηση!! Το κατάλαβαν βέβαια και μου το έιπαν ότι μάλλον χύθηκε υγρό αποσμητικό πάνω! Αλλά με λυπήθηκαν γιατί είναι καινούριο το αμάξι και θα μου το αλλάξουν!! Μου είπαν να προσέχω την άλλη φορά! Να προσέχετε όλοι αυτές τις βλακείες!
  7. Tο πόλο έχω και μένω Ηράκλειο, θα πάω βέβαια να ρωτήσω αν γίνεται τίποτα αλλά μάλλον θα κολησω αυτοκόλλητο πάνω να μην φένεται! Καλό!!! Θα πάω και θα τους πω οτί ένα πρωί ανοίξα το αμάξι και τι αντίκρισα εντελώς τυχαία; Ένα ξεφλουδισμένο ταμπλό! και θα με πιστέψουν!!! στάνταρ! θα τους πώ την αλήθεια μάλλον.
  8. Να το βάλω στην εγγύηση και τί να τους πώ; είναι γάτες αυτοί θα το καταλάβουυν και θα μου την πουν και θα έχουν και δίκιο.
  9. Περαστικά και δε συμμαζεύεται! Τον Ιούλιο το πήρα Δέν το περίμενα να κάνει τέτοια ζημιά.
  10. Που να πώ τον πόνο μου....! Κατα λάθος, προχτές έβαλα το υγρό αποσμητικό ανάποδα, στον δεξιό εξαερισμό που είναι πάνω από το κασσετόφωνο, αυτή η μ.....κία χύθηκε και από όπου πέρασε έλιωσε η μάτ επίστρωση που έχει η κεντρική κονσόλα και φαίνεται τώρα το πλαστικό. Όποιος κατάλαβε και ξέρει μπορεί να μου πεί αν υπάρχει κάτι να βάλω να μην φένεται ή να το συνηθίσω έτσι γιά μιά ζωή
  11. Δέν τα βγάζω και ότι γίνει! Βασικά πιστεύω ότι θα με σταματήσουν (εδώ στην κρήτη) για κατσικοκλέφτη περισσότερο (καγκουρό δεν έχουμε) παρά για τα μπλε led στα φώτα πόλης που και είναι και όμορφα και δεν ενοχλούν και κανένα.
  12. Ώχ! μάλλον θα τα βγάλω! Ευχαριστω πολύ!
  13. Σήμερα έβαλα μπλέ led μπροστά στα φανάρια ξέρει κανείς να μου πεί αν είναι παράνομο αν με σταματήσουν δηλαδή και το παρατηρήσουν θα με γράψουν;
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.