Jump to content

polman

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About polman

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

User Information

  • Νομός
    Αττικής

polman's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλησπέρα, Για το μεγάλο service των 60.000 σε γνωστή αντιπροσωπία μου ζήτησαν 470 ευρώ.. Εργατικά και ανταλλακτικά. Δεν είναι κάπως πολλά? Κάποια πρόταση?
  2. Πήρα adapter από την αντιπροσωπεία τλκ και δουλεύει μια χαρά. Μόνο που είναι 20cm αλλά το 50ευρώ το στοίχιζε!! Να δω που θα βρω extension τωρα με καλώδιο που να έχει τόσα pin... Το καλώδιο της vw έχει pins σε όλο το μήκος του βήσματος ενώ το κλασσικό της apple τα μισα..
  3. Είναι κρίμα να πάει στράφι το media in και τα χειριστήρια στο τιμόνι, καθώς τα έβαλα για να ελέγχω την μουσική απευθείας και όχι από το κινητό... Κυρίως λόγω απόσπασης της προσοχής με το κινητό και την έχω πάθει μια φορά, ελαφρώς ευτυχώς
  4. Aux δεν θέλω να χρησιμοποιήσω λόγω ποιότητας και επίσης θα ήταν άχρηστα τα χειριστήρια στο τιμόνι καθως δεν μπορείς να έχεις κάποιο έλεγχο. Από την αντιπροσωπεία μου είπαν ότι ειναι για ipod, θα παίξει σίγουρα το ίδιο με iphone? Δεν ξέρουμε αν πούλανε αλλού στο εμπόριο?
  5. Καλησπέρα σε όλους, Προχτές παρέλαβα ένα golf 122ps dsg generation. Αν και δεν είναι του θέματος έχω μείνει εντυπωσιασμένος με το αυτοκίνητο, πολύ ωραία συμπεριφορά. Στο θέμα μας, έχω to rcd 310 και έβαλα και την συσκευή media in (εργοστασιακή). Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να τα συνδέσω μεταξύ τους. Χρησιμοποιώντας το κλασσικό καλώδιο που δίνει η apple μου λέει στο αυτοκίνητο ότι «device not recognized».Από έρευνα που έκανα όμως, μπορεί να λειτουργήσει ( πχ http://www.youtube.com/watch?v=PcJyBFRKat0). Προφανώς χρειάζεται κάποιο άλλο καλώδιο? Ή κάνω κάτι λάθος εγώ? Επίσης για όποιον γνωρίζει μπορώ να προμηθευτώ απευθείας ένα στην Αθήνα? Γνωρίζω για ebay ή ότι θα το έχει η αντιπροσωπεία λογικά, αλλά είμαι λίγο ανυπόμονος τώρα!! Ας δώσω και παραπάνω χρήματα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.