Jump to content

GiannisMkV

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About GiannisMkV

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

GiannisMkV's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Για το αν αγοράζουμε μτχ GT 170 ps έχω να πω τα εξής: Έχω Golf GT170ps το οποίο αγόρασα καινούργιο το 2007 και αυτή τη στιγμή έχει 120.000 χιλ. Το χρησιμοποιώ καθημερινά αν και έχω και άλλο αυτοκίνητο γιατί είναι το αγαπημένο μου. Μέχρι στιγμής δεν είχα καμμία αξιόλογη βλάβη εκτός από ένα διακλαδωτήρα του κυκλώματος ψύξης (μου άδειαζε σιγά-σιγά το αντιπηκτικό και άναβε το αντίστοιχο λαμπάκι στο καντράν) το οποίο μου άλλαξαν για 35€. Επίσης έχω ένα παλαβό πρόβλημα στο cruise control το οποίο και δημοσίευσα εδώ σε άλλο post. Η χρήση που κάνω δεν είναι "βάρβαρη" αλλά ούτε και πολύ χαλαρή, εννοώ ότι πάω ταξίδια με 180-200 χλμ/ω σταθερά και το καλό είναι ότι η μέση κατανάλωσή του δεν ξεπερνά τα 9,2 λίτρα/100 χλμ. Γενικά αποφεύγω τα "κοκκινίσματα" στροφών, αφού δε βλέπω το λόγο να κάνω αγωνιστική χρήση σε ένα αυτοκίνητο που έχει σχεδιαστεί να με πάει στη δουλειά μου γρήγορα, οικονομικά και με ασφάλεια. Έτυχε να οδηγώ συχνά και ένα GTi 200ps ενός συνεργάτη σε κάποια μακρινά ταξίδια και πραγματικά η διαφορά απόδοσης με το GT μου δεν δικαιολογεί ούτε τα περισσότερα χρήματα για την αρχική του αγορά ούτε και τα δυσβάσταχτα (πλέον) έξοδα κατοχής ενός δίλιτρου.
  2. Την μπαταρία την άλλαξα 2 φορές ως τώρα (επειδή είχε πέσει, όχι για το πρόβλημα του cc) αλλά δεν υπήρξε καμμία βελτίωση του προβλήματος ούτως ή άλλως.
  3. Γεια σας, Είμαι νέος στο forum και έχω ένα Golf 5 (GT 170ps) 2007 αγορασμένο καινούργιο. Το αυτοκίνητο έχει 120.000 χλμ και ως τώρα δεν με απασχόλησε ποτέ με κάποιο πρόβλημα εκτός από το cruise control. To είχα ζητήσει σαν έξτρα όταν αγόρασα το αυτοκίνητο και από τη VW το τοποθέτησαν στον μοχλό των φλας (αντικατέστησαν δηλαδή αυτόν που φορούσε από το εργοστάσιο με αυτόν που έχει το c.c.) Τους πρώτους μήνες λειτουργούσε τέλεια και το χρησιμοποιούσα ανελλιπώς σε όλα τα ταξίδια. Από κάποια στιγμή και μετά άρχισε να βγαίνει εκτός μόνο του, σε ακαθόριστες στιγμές, δηλαδή εκεί που ταξιδεύω, π.χ. άλλοτε για 1 ώρα και άλλοτε για 10 λεπτά, το σηματάκι στο καντράν σβήνει και ότι και να κάνω με τον διακόπτη on-off, δεν ξαναλειτουργεί. Ξαναλειτουργεί μόνο αφού σβήσω και ξανανάψω τη μηχανή. Η συχνότητα εμφάνισης είναι ακανόνιστη π.χ. πήγα Αθήνα-Λάρισα και δεν έσβησε σχεδόν καθόλου, και σε μια άλλη διαδρομή 10 χλμ σβήνει στα πρώτα 2 λεπτά! Μερικές φορές μάλιστα δεν ανάβει καθόλου! Πήγα και στο service της αντιπροσωπείας (2-3 φορές) και σε άλλο ένα συνεργείο VW αλλά ποτέ δε βρήκαν κάτι γιατί πολύ απλά πάντα στο συνεργείο λειτουργούσε το αφιλότιμο! Σκέφτομαι να το αλλάξω με καινούργιο γιατί μου είναι πολύ εξυπηρετικό αλλά φοβάμαι μήπως πάλι δε λυθεί το πρόβλημα και το καινούργιο απ' ότι μου είπαν στοιχίζει περί τα 250€. (έχω παίξει με το διακόπτη του όταν βγαίνει εκτός, αλλά ποτέ δεν κατάφερα τίποτα, οπότε ίσως δε φταίει ο διακόπτης αλλά κάτι άλλο στα ηλεκτρονικά του αυτοκινήτου). Έχετε καμμιά ιδέα σαν πιο έμπειροι ιδιοκτήτες? Ευχαριστώ για το χρόνο σας, Γιάννης - Λάρισα
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.