Jump to content

AsDDD

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

About AsDDD

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

AsDDD's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Παιδιά το πήγα στην αντιπροσωπεία που το πήρα (μεταχειρισμένο) και το οδηγάω εδώ και 4 μήνες.gt 140 άλογα του 2008 60000km Ο λόγος άναψε το check engine. Μου είπαν πως πρέπει να του κάνουν έλεγχο να δουν που είναι το πρόβλημα και θα έπερνε χρόνο οπότε τους λέω θα το αφήσω να δείτε και τον ήχο που κάνει όταν το βάζω μπροστά κρύο(κροτάλισμα). Κουστούμι: Αλλαγή καδένας και όλα τα συναφή με κόστος 500 ευρούλια. Επίσης αλλαγή τα κλαπέτα εισαγωγής(το άναμα του check engine) 220 ευρούλια. Σύνολο 720 κόστος μόνο τα ανταλακτικτά. Η εργασία κερασμένη απτο κατάστημα λόγω ότι το έχω 4 μήνες.(μου έκαναν χάρη) Μετά απο πολύ ψάξιμο στο διαδίκτυον και ερωτήσεις σε δικηγόρους μου είπαν να μην πληρώσω λόγω ότι το αμάξι έχει εγγύηση 6 μήνες απο την αγορά. Οταν τους το είπα το παίξανε τρελίτσα, δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα πρώτη φορά το ακούω κτλ. Mου είπαν ότι θα το ψάξουν και καλά με αποτέλεσμα να με πάρουν τηλ μετά απο 2 ώρες να πάω να το πάρω χωρίς επιβάρυνση δική μου... Ελ-χαμιντ πολλά € σου είπαν!
  2. Ξέρει κανείς αν ισχύει η εγγύηση των 6 μηνών για μεταχειρισμένο??? Υπάρχει νόμος? Εχει παει κανεις δικαστικα λόγω του ότι δεν τον κάλυβαν?
  3. Μωρε ξέρω που είναι το θέμα είναι οτι δεν μπορώ να την πιάσω καλά και την τραβάω προσ τα έξω αλλά δεν κάνει τίποτα! δεν έχει καμία ασφάλεια?τραβάς με δύναμη και βγαίνει?
  4. Παράγγειλα τις παραπάνω οπότε περιμένετε εντυπώσεις... Ρε παιδιά οι ψείρες πως αλλάζουν?καλά καλά δεν χωράει το χέρι μου να τις πιάσω!! Τις μεσαίες τις άλλαξα πολύ ωραίο το λευκό φως!!!
  5. τώρα φοράει conti sport 3 και λογικά τα φοράει απο την αρχή. Εχει 60000 και είναι 4 χρονών. τα λάστιχα έχουν σκάσει στα πλάγια γι αυτό και θέλω να τα αλλάξω.
  6. Λοιπόν παιδιά το παρέλαβα και οι πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές... Δεν το άνοιξα ακόμα λόγω καιρού ελπίζω αύριο να μπορεσω να το κάνω να τσεκάρω και τα λάστιχα!! Με τις απόψεις βλέπω ότι συμφωνείτε για τα conti αλλά και τα eagle δεν μου φαίνοντε κακά...τα φοράει κάποιος άλλος να μας πει την γνώμη του?? Επίσης να ρωτήσω μέσα στο ντουλαπάκι έχει ένα άσπρο καλώδιο...τι είναι?για ipod?
  7. kormi-6 κάτσε να το πάρω πρώτα και μετά θα έρθω στη συνάντηση!! λοιπόν απο ερώτηση σε λαστιχάδικο τα SP3 δεν βγαίνουν πια και τα SP5 κάνουν 580 μαζί με ζυγοστάθμιση καφέ κτλ!
  8. Για continetal μου είπαν καλά λόγια ότι έχουν διάρκεια ζωής οπότε προς τα εκεί κλείνω.. Τα pilot ξέρω ότι είναι πολύ καλα αλλά είναι και τα πιο ακριβά! Διαστάσεις 225/45/17 είναι και βγαίνουν γύρω στα 600 αλλά τι να κάνεις.. Τα goodyear τι λένε?Μήπως να βάλω κι άλλες εταιρείες στο παιχνίδι?
  9. Δεν είμαι σπορ αλλα μερικές φορές θέλω να ξεκαπνίζω το αμάξι να ξεχαρμανιαζω και εγώ βρε αδερφέ! οπότε θέλω να ξέρω ότι πατάει στο δρόμο και δεν θα με στείλει απέναντι! Ειδικά εδώ στη Κρήτη που οι δρόμοι είναι για έκθεμα μουσείου! Τιμή πες κανα 500ρικο βαρια βαρια! Θέλω να μου πείτε οι ήδη κάτοχοι με τι λάστιχα είστε ευχαριστημένοι.
  10. Χαιρετώ την παρέα! Αναμένοντας να αποκτήσω το golf tsi 140hp μεταχειρισμένο το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να του αλλάξω λάστιχα. εδώ θέλω την βοήθεια σας. Είμαι ανάμεσα σε αυτές τις 3 εταιρείες τι προτείνετε εσείς και αν έχετε δοκιμάσει κάποιο λάστιχο απο τις παραπάνω, δεν είμαι σπορ τύπος να μπαίνω σπασμένος στις στροφές ανάποδα τιμόνια κτλ!! Αυτό που θέλω είναι ένα μέσο λάστιχο με διάρκεια ζωης.Αντε να κάνω Max 10000km το χρόνο. Προφανώς και άλλες γνώμες ευπρόσδεκτες!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.