Jump to content

godfather

Members
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

About godfather

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Νομός
    Μη ορισμένος

Other Info

  • Car Type
    Other VAG car

Recent Profile Visitors

1,379 profile views

godfather's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Γεια σε όλους, να σας πω και την δική μου ιστορία. Είχα μια λακκούβα στο πίσω δεξί φτερό, όπου πήγα όλοι έλεγαν θέλει βαφή. Ευτυχώς για μένα γύρισε ο Γιακούμπ και άνοιξε ξανά μαγαζί. Σε καμμία περίπτωση δεν κάνω διαφήμιση, αλλά ο άνθρωπος το έκανε σαν καινούργιο και δεν χάλασε και το εργοστασιακό χρώμα. Αν θέλετε λεπτομέρειες στείλτε μου μήνυμα ή δείτε εδώ https://www.theopro.gr/
  2. Ωραία θα δω τι θα κάνω και θα σου στείλω μήνυμα σε inbox για να μου πεις. Ευχαριστώ πολύ!!
  3. Ευχαριστώ για την ενημέρωση, γενικά είδα ότι τα κόστη διαφέρουν αρκετά ειδικά αν γίνει και κεραμικό.
  4. Καλησπέρα σε όλους, μπορείτε να προτείνετε κάποιο κατάστημα για κέρωμα στην Θεσσαλονίκη?
  5. Καλησπέρα στην παρέα, εφ'όσον διάβασα τις γνώμες που υπάρχουν στο club πήγα στους 2 καλύτερους και σε έναν που μου σύστησαν στη Θεσσαλονίκη, ονόματα δεν λέμε. Ο πρώτος μου πρότεινε να βάλω μη αμφίδρομο συναγερμό δλδ χωρίς τηλεειδοποίηση μάρκας Clifford G5 γιατί λέει είναι οι ποιο καλοί και έχουν και μπλοκάρισμα κινητήρα σε συνδυασμό με ένα GPS - TRACKER. Ο δεύτερος ανέφερε ότι αυτά είναι παλιά μηχανήματα και εννοείτε ότι πρέπει να βάλεις αμφίδρομο Clifford 3306 με τηλεειδοποίηση και Gps - Tracker με διαχείριση από εφαρμογή Και ο τρίτος μου είπε να βάλω επάνω στο κλειδί μάρκας Cobra, σε συνδυασμό με ένα Gps - Tracker, για να μην έχω θέμα με το αμάξι επειδή θα έμπαινε η πλακέτα Can -bus. Όπως καταλάβατε νιώθω σαν τους ασθενείς που πάνε σε 3 διαφορετικούς γιατρούς και ακούνε 3 διαφορετικά πράγματα και στο τέλος δεν ξέρουν τι έχουν. Θα το εκτιμούσα αν με βοηθούσατε να ξεδιαλύνει το πράγμα.
  6. Καλησπέρα φίλε μου, μετά από πολλές γνώμες από διάφορους μηχανικούς που μου σύστησαν, ο καθένας έλεγε το μακρύ και το κοντό του, ώσπου βρήκα ένα τσακάλι που δουλεύει στην Volkswagen και μου είπε τα παρακάτω, σε καμμία περίπτωση να μην τον παρακάμψεις διότι το αυτοκίνητο μετά θα βγάζει παραπάνω καυσαέρια, στην ουσία γίνεται EURO 4, και μπορεί να ακολουθήσει ο καταλύτης και πάει λέγοντας. Εγώ τον άκουσα και πήρα έναν μεταχειρισμένο αισθητήρα Nox από ένα τρακαρισμένο VW Golf 5 1.6 fsi και ας είχα το 1.4 και ταίριαξε κουτί και δουλεύει απροβλημάτιστα. Οπότε η γνώμη μου είναι ψάξε να βρεις έναν μεταχειρισμένο, εγώ τον πήρα 160€ και να ησυχάσεις.
  7. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις συμβουλές σας, θα κοιτάξω τις επιλογές μου και θα καταλήξω.
  8. Ακριβώς ρουλεμάν για τα αμορτισέρ, όχι τροχών μπερδεύτηκα. Εκτός από sachs υπάρχει κάτι άλλο? Και γιατί είναι μούφα τα bilstein?
  9. Καλησπέρα σε όλη την παρέα και χρόνια πολλά, Είμαι κάτοχος ενός Golf V 1.4 fsi την απλή έκδοση, όχι sportline και έχοντας φτάσει 150.000 χιλιόμετρα ο μηχανικός μου είπε ότι ήρθε η ώρα να τα αλλάξω ( και άργησα όπως είπε). Μου πρότεινε να βάλω τα Bilstein B4 και θα ήθελα την γνώμη σας για αυτά, αν θα είναι ποιο σκληρά από τα μαμά γιατί δεν θέλω σε καμία περίπτωση να γίνει αγωνιστικό και σε κάθε λακούβα να το καταλαβαίνω. Επίσης είδα πολλούς να λένε ότι με την αλλαγή καλό είναι να αλλάξω τα top mounts και τα ρουλεμάν των τροχών, ισχύει κάτι τέτοιο? Επίσης αν έχετε να προτείνετε κάποια άλλα αμορτισέρ θα χαρώ πολύ Ευχαριστώ προκαταβολικά
  10. Σε ευχαριστώ πολύ, ελπίζω και εγώ εδώ στην Θεσσαλονίκη να μην έχω πρόβλημα, με αυτόν που μου σύστησαν.
  11. Φίλε economist, σε ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή σου. Απλά θα ήθελαν σε ρωτήσω, πως γίνεται χωρίς να το έχεις κάνει να αναφέρεις ότι δεν θα έχει το αμάξι κάποιο πρόβλημα? Το έκανε κάποιος γνωστός σου, ή στο είπε κάποιος μηχανικός?
  12. Καλησπέρα σε όλους, πριν μερικές μέρες έμαθα και εγώ ότι είμαι ένας από τους τυχερούς που θέλουν αλλαγή αισθητήρα NOx. Φυσικά όταν έμαθα την τιμή, (572 ευρώ), άρχισα να ψάχνω για μεταχειρισμένο αλλά δυστυχώς δεν βρήκα κάτι, διάβασα και στο foum και άκουσα και από άλλους ότι θα μου το ξαναεμφανίσει το πρόβλημα. Έτσι άκουσα ότι υπάρχει τρόπος να γίνει απενεργοποίηση του αισθητήρα nox, και το αμάξι να μην έχει κανένα πρόβλημα.Επειδή όμως πολλά ακούμε, θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας και ακόμα καλύτερα αν υπάρχει κάποιο μέλος, το οποίο το έχει κάνει.
  13. Αυτό ειλικρινά δεν το έχω σκεφτεί,το θεωρώ λίγο τραβηγμένο αλλά όχι απίθανο.Ας είμαστε αισιόδοξοι.Δεν είναι τόσο δραματική η κατάσταση με το τιμόνι μου,δεν έτυχε να κοκκινίσει το τιμόνι και ελπίζω να μην τύχει.
  14. Το έχω πάει και δεν βγάζει τίποτα ο εγκέφαλος και ο ηλεκτρολόγος δεν είναι σίγουρος,μου λέει περίμενε να επιδεινωθεί.Δεν θέλω να πληρώσω κάτι για το οποίο δεν ξέρω εάν φτιαχτεί ή όχι.Άμα βάλω υποβοήθηση και εγκέφαλο θέλω τουλάχιστον 2000 ευρώ,δεν τα δίνεις έτσι απλά τόσα λεφτά εάν δεν είσαι σίγουρος.
  15. Όχι μόνο το ανταλλακτικό,μάλλον θα πάω σε μεταχειρισμένο
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.