Jump to content

S3 RS5

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by S3 RS5

  1. Καλησπέρα σε όλους σας, παρακολουθώ με προσοχή το συγκεκριμένο ποστ εδώ και μήνες. Θα ήθελα να πω την ταπεινή μου γνώμη. Η λύση του βάζω σούπερ ντουπερ σετ συμπλέκτη βολάν στη φιλικη τιμή των 1200 ευρώ χωρίς να λαμβάνεται υπόψη κόστος εργασίας, ευθυγράμμισης γιατί κακά τα ψέματα εγώ όσες φορές κατέβασα σασμάν δεν τη γλύτωσα την τελευταία(ευθυγράμμιση). Άρα πάμε για 1.500, 1600 ευρώ για πλάκα?!?! Και να είναι μια λύση που αντέχει στο χρόνο, μάλλον εξαρτάται από τη χρήση. Άρα μήπως θα ήταν καλύτερα να προχωρήσει κανείς στη λύση του dq250 με αξιοπιστία έως 450 άλογα χωρίς να κάνεις τίποτα άλλο; Θα μου πεις κόστος μεγάλο; Δε νομίζω, 2000 με 2200 για άριστο κιβώτιο, ηλεκτρολόγο, αναλώσιμα, κομπλέ μετατροπή είναι πολλά. Το λέω από εμπειρία και εφαρμογή εδώ και 5 χρόνια και πάνω από 60000 χιλιόμετρα.
  2. Φίλος μου με ΒΖΒ και Κ04-064 πήγε μακρυτερα ... αν και τελικά η διαφορά ήταν σχετικά λογική. Το έκανε dsg 6 , συγκεκριμένα αγόρασε το κιβώτιο κομπλέ με βολάν ντιζες και επιλογεα στο 1000ρικο μαζί με ηλεκτρολόγο και τοποθέτηση, λάδι φίλτρο έφτασε σύνολο τα 1750ευρω . Αν λάβεις υπόψιν ότι καλό σετ δίσκο βολάν με μεγάλη αντοχή παίζει στο 1000ρικο , πούλησε και το κιβώτιο στα 400 ευρώ και κάνοντας τους υπολογισμούς μάλλον έκανε άψογα.
  3. Φίλε μου καλησπέρα, επειδή δεν καταλαβαίνω , υβρίδιο εννοείς Κ03 η την Κ04-064 γιατί αν είσαι στη 2η περίπτωση τα 300 είναι πολύ λίγα.
  4. Δεν θα ήταν καλό να ριχτεί άπλετο φως στην συγκεκριμένη υπόθεση?? Πως γίνεται η unitronic να δίνει file k04-064 με 310 άλογα αλλά με αψεγάδιαστο εργοστασιακό δούλεμα και <<καταπράσινο>> readiness??
  5. Καλό σου βράδυ! Κανένα σύστημα εισαγωγής πλην του εργοστασιακού δεν είναι αποτελεσματικότερο ! Μετά από δοκιμές ακόμη και σε στάδιο Κ04-064 το εργοστασιακό φιλτροκούτι με ελεύθερο φίλτρο της επιλογής σου είναι κλάσεις ανώτερο. Πόσο δε μάλλον σε light στάδιο που θέλεις να προχωρήσεις . Τα tsi είναι πολύ καλά μοτέρ , απλά σε κάποια πράγματα είναι πολύ καλά μελετημένα από τον κατασκευαστή!!!
  6. για ρίξε μια ματιά πιο κάτω..... http://www.remappers.com/leon-awd-project/8/
  7. Καλό βράδυ σε όλους, χρειάζεται καινούργιο μοτέρ καθρέπτη (με μνήμη) με κωδικό 3D0 959 578 C αυτοσχέδιο 8πινο φισάκι με 7 καλώδια , κωδικοποίηση εγκεφάλου πόρτας και εγκεφάλου άνεσης.
  8. Καλό βράδυ σε όλους !!!! Μήπως γνωρίζει κανείς, κάποιο ηλεκτρολόγο επαγγελματία ή μη με γνώσεις για retrofit BCM σε αυτοκίνητα με παλιάς γενιάς 09 κοινώς CCEM? Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.