Jump to content

PREDATOR31

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About PREDATOR31

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Μη ορισμένος

Other Info

  • Car Type
    Polo 6N2

PREDATOR31's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλησπέρα! Παιδιά μήπως γνωρίζει κανείς κάποιον εν δυνάμει αντιπρόσωπο της caractere στην Ελλάδα ή ακόμη καλύτερα στην Αθήνα; Θυμόμουν την autosport αλλά μετά από σημερινή μου επικοινωνία μου είπε πως δεν συνεργάζεται πλέον με την εν λόγω εταιρία! Ψάχνω διακαώς! Όποιος γνωρίζει κάτι θα με διευκολύνει αφάνταστα! Ευχαριστώ πολύ!
  2. Αναριωτιέμαι αν οι βάσεις ανάμεσα στα 2 μοντέλα είναι ίδιες... Αν ναι, είναι δυνατόν να τοποθετηθεί το σαλόνι του 5ριου Gti σε ένα 6αρι 1.4 tsi; Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας!
  3. Να ρωτήσω και εγώ κάτι; Τιμόνι πολυλειτουργικό flat bottom ΧΩΡΙΣ αερόσακο, μπορεί να μπεί σε golf mk6 highline που έχει επίσης πολυλειτουργικό; Ταιριάζει ο αερόσακος του 2ου στο πρώτο; Ευχαριστώ!
  4. Επανέρχομαι στο θέμα αλλάζοντας λίγο τα δεδομένα: τιμόνι πολυλειτουργικο flat bottom απο scirocco η golf mk6, ειναι δυνατόν να εγκατασταθεί δίχως πρόβλημα σε golf mk6 high line έκδοσης επίσης πολυλειτουργικο; Θα χρειαστεί κάποια επιμέρους ρύθμιση μέσω vagcom;
  5. Μετά απο μελέτη κατέληξα στο εξής συμπέρασμα βάση των προσπαθειών του Στάθη: μπορούν να τοποθετηθούν απλά δεν θα χρησιμοποιείται η δυνατότητα cornering και auto leveling..... Συν οτι θα χρειαστεί και προγραμματισμός.... Μάλιστα...
  6. Επειδή ποσταρισα σε λάθος ενότητα, το thread μου μεταφέρθηκε εδώ, οποτε θα διαβαςω τις δημοσιεύσεις σας μήπως και απαντηθούν τα ερωτήματα μου!
  7. Καλησπέρα σε όλα τα μέλη! Ενδιαφέρομαι για αλλαγή των μαμα εμπρός φαναριών με τα αντίστοιχα του R20, όπως φαίνονται στις κάτωθι φωτογραφίες. Μπορεί κανείς να με ενημερώσει αν παίρνουν κάποιο κιτ xenon και αν πιθανώς έχουν κάποιο θέμα στην τοποθέτηση ή την μελλοντική λειτουργία τους; Αν κάποιος έχει ήδη προβεί σε τοποθέτησή των, θα με ενδιέφερε μια επιμέρους ενημέρωση. Ευχαριστώ πολύ!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.