Jump to content

tcho268

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tcho268

  1. Έχω κάνει 13.000χλμ και ο μέσος όρος κατανάλωσης με χιλιόμετρα μέσα και έξω από την πόλη είναι περίπου 5,5 - 6,0 λίτρα/100χλμ.
  2. Ευχαριστώ για την ευχή σου, επίσης. Αθήνα, Η αλήθεια είναι ότι είχα μια απάντηση εξ' αποστάσεως από τον αντιπρόσωπο της vw ότι είναι κάτι φυσιολογικό, μαλλον θα τους ενοχλήσω και από κοντά. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι δεν βλέπω κάποιο post αντίστοιχο με κάποιον άλλο προβληματισμένο σαν εμένα με αντίστοιχο θέμα, μαλλον είμαι ο μοναδικός που του έδωσα τόση σημασία. Anyway, ευχαριστώ για το ενδιάφερον, Καλώς σας βρήκα στο club.
  3. Ναι, καινουργιο. Οσο για την εξηγηση που δινεις θα συμφωνήσω για την πολύ καλή ηχομόνωση και όχι μόνο αλλά παρόλα αυτά μου φαίνεται έντονος ήχος και όχι δεν υπάρχει νταμιτζάνα στο χώρο αποσκευών. Ίσως να οφείλετε σε διαφορετική ρευστότητα μεταξύ βενζίνης και diesel.
  4. Καλησπέρα, Έχω ένα TOURAN 1.6 TDI BLUEMOTION και παρατήρησα ένα θόρυβο στο ρεζερβουαρ κυρίως όταν είναι γεμάτο. Ακούγεται κατα την κίνηση του αυτοκινήτου και σε απότομα start - stop. Ο θόρυβος μοιάζει όπως όταν ακούγεται ένα πηχτό υγρό όταν αναταράζεται, στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι το diesel. Είναι φυσιολογικό αυτό; το έχει παρατηρήσει άλλος;
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.