Jump to content

Spidy

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About Spidy

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 4

Spidy's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Το σκεφτηκα και ειπα! Δεν υπαρχει λογος! Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας!! Και τις γνωμες σας!!
  2. Πως ειναι απο κατω;;; Και γιατι το μετανιωσες;;; :/ Μηπως να μην το κανω;;; Εχω ακουσει πολλα!! Πηγα σε ενα μαγαζι και με ειπαν φυσικα και γινεται να σε βαλουμε την εξατμιση R32!! περιπου 1000Ε μαζι με προφυλακτηρα του R32!! Και λεω τι; 1000?? Καλα χριστουγεννα!! Πλακα με κανει;;; Ψεματα με λεει; Με κοροιδευει;;; Ολα μαζι;;; Τι να πω!!!
  3. Δεν θα ειναι φυσικα μουφα ομως η εξατμιση ε;;; Θα ειναι καλη δηλαδη;;; Αμα τον πω να με κανει μια εξατμιση με 2 μπουκες μια αριστερα και μια δεξια;;; Ναι ξερω χρειαζομαι αλλον προφυλακτηρα! Το εψαξα βρηκα εναν 100Ευρω. Θα αναιβω και αλογα; Το ατμοσφαιρικο;;; Ποσα να ανεβασει; :Ο
  4. Αρα παλικαρια λετε κατα καποιον τροπο να μην κανω τιποτα! Γιατι πολυ απλα δεν αξιζει! Και δευτερον δεν υπαρχει καποιος λογος! Γιατι δεν θα εχει και τοση διαφορα απο τωρα!! Ευχαριστω για τις συμβουλες σας!! Απλως ηθελα πολυ να βλεπω το αμαξι απο πισω και να ειναι οπως το R32! Τωρα να κανει η να μην κανει σαν το R32 ενταξει μην τα θελουμε και ολα! Απλως επειδη εχω ηδη μια εξατμιση διπλη απο αριστερα δεν θελω να βαλω πχ εξατμιση σαν του R32 και να ειναι χειροτερη εξατμιση απο αυτην που εχω ηδη! Και για το 6 ταχυτο αρα ειναι ενα ρισκο!! Αν το βαλω μπορει και να δουλευει αλλα μπορει και να με ζοριζει στην 6η! Αρα καταληγουμε στο οτι δεν αξιζει!! Γιατι δεν αλλαζει κατι;!
  5. Ενταξει για το οικονομικο το βλεπουμε αυτο εγω πρωτα θελω να μαθω αν γινεται και τι γινεται και μετα βλεπουμε τι κανουμε!! Δηλαδη αν το κανω 6 ταχυτο θα εχει καθολου διαφορα απο πριν η οχι; Δηλαδη υπαρχει διαφορα απο το να ειναι 5ταχυτητες? Τι ειναι καλυτερο 5 η 6? Που ειναι ποιο γρηγορο? Χανω τελικη ταχυτητα αν το κανω 6 ταχυτο? Δεν ειναι ποιο οικονομικο να ειναι 6 ταχυτο η οχι? Αρα αν δεν υπαρχει διαφορα σε κατι δεν υπαρχει και ο λογος να γινει απλα θελω να μαθω αν αλλαζει κατι αν γινεται πχ ποιο γρηγορο το αυτοκινητο! Εστω και λιγο! Και απο ειναι ποιο οικονομικο στην βενζινη!! Τι γινεται; Ολα αυτα!! Κανω την δικια μου εξατμιση R32? Δηλαδη τι; Μια ψευτικη; Καγκουριστικη;; Αρα δεν γινεται να μπει του R32? Εχω ηδη εξατμιση πολυ καλη! Προτιμαω να εχω αυτην! Παρα να βαλω μια ψευτικη πιστευω να καταλαβαινετε τι εννοω!!! Δηλαδη γινεται να το κανω σαν το R32 την εξατμιση αλλα τι; Μουφα; Μονο η ηχος; Μονο δηλαδη για ομορφια;;;
  6. Εχω το 1.8 20V ατμοσφαιρικο με τα 125 αλογα!! Σε αυτο το μοτερ μπαινει σασμαν; Και η εξατμιση R32 με τιποτα;;;;
  7. Καλησπερα...θελω απλως να μαθω αν γινεται να τα κανω και αμα συμφερουν η οχι!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.